Foto report || We Love Smoothies Workshop & Win goodiebag!

Food, Health, We Love Smoothies, Win  /   - 

Wat. Was. Het. Leuk. Echt! Claartje (van Foodness.nl) en ik hebben afgelopen zaterdag in elk geval met volle teugen genoten. De eerste editie van onze We love Smoothies workshop vond namelijk plaats. 60 enthousiaste food & health lovers namen deel aan deze workshops bij SLA Amsterdam. Vanmiddag waren Claartje en ik even samen voor (nog) een nabespreking en stiekem waren we nog steeds een beetje hyper van alle lieve en leuke reacties. En alle tweets en Instagrams met #welovesmoothies vonden we ook te gek! Volgende week komt er een uitgebreid event report online mét video (we wachten nog op de video die ge-edit moet worden). Maar voor nu wil ik toch vast wat leuke foto’s met je delen. En… je kunt één van de goodiebags winnen die de deelnemers van de workshop mee naar huis krijgen! Laten we daar mee beginnen!

De We Love Smoothies goodiebag:

Wat zit er in: goodiebag we love smoothies workshop

 • Vita Coco: kokoswater in literpak en handig meeneem formaat voor onderweg.
 • Body & Fit shop: een shake beker om je smoothies in mee te nemen of om je eiwit shakes te maken.
 • Zespri: een super leuke en handig kiwi doosje. Zo neem je je kiwi mee in je tas, zonder ‘m te pletten. Ook zit er een lepeltje/mesje in, zodat je je kiwi kunt snijden en uitlepelen.
 • SLA: een bon voor 50% korting bij SLA Amsterdam.
 • Alpro: 2 heerlijke plantaardige drinks: Alpro Rijstdrink en Amandeldrink.
 • Starbucks: een super coole drinkbeker voor onderweg die je warme dranken gloedjeheet houdt en je smoothies cool en vol vitamines.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van Foodness en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten dat je mee doet! (Vergeet niet je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET MEER MEEDOEN. DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DE BLOG. KIJK SNEL OF JE GEWONNEN HEBT!

Foto report smoothies workshop

Zoals beloofd, ook nog een kleine sfeerimpressie van de We Love Smoothies workshops! We Love Smoothies Workshop - I Love Health & Foodness We Love Smoothies Workshop - I Love Health & Foodness We Love Smoothies Workshop - I Love Health & Foodness

Het was net MasterChef! Een grote tafel vol met groente en fruit van Albert Heijn, Zespri kiwi’s en superfoods van Body & Fit shop.
We Love Smoothies Workshop - I Love Health & Foodness

De deelnemers druk bezig met de Snicker smoothie van Claartje. Een beetje Alpro Amandeldrink, cacao… wat een feest! We Love Smoothies Workshop - I Love Health & Foodness We Love Smoothies Workshop - I Love Health & Foodness

Hoewel Claartje en ik inmiddels veel weten, hebben we foodexpert Inge van deBakparade.nl gevraagd om meer te vertellen over afvallen en smoothies. Wat een kennis heeft zij in huis zeg!

12 toppers van blenders van Magimix pronkten in de keuken van SLA. Super fijne blenders met een speciale smoothie stand.
We Love Smoothies Workshop - I Love Health & Foodness We Love Smoothies Workshop - I Love Health & Foodness

Ik neem het deel van de workshop over superfoods en hoe je deze goed kan toevoegen aan je smoothies voor mijn rekening.

Niet alleen wij, maar ook de deelnemers waren dol op Vita Coco als ‘vloeistof’ in je smoothies. Geeft ‘m net wat meer smaak dan met water!
We Love Smoothies Workshop - I Love Health & Foodness We Love Smoothies Workshop - I Love Health & Foodness

AH To Go sponsorde deze lekkere watertjes voor de goodiebags. De deelnemers kregen allemaal een grote tas vol moois mee naar huis. En in de tas vonden ze één van de drie variaties van dit healthy water. Dit kon helaas niet in de goodiebag mee die ik verloot op de site. De watertjes zijn namelijk beperkt houdbaar i.v.m. de verse ingrediënten. Vandaar.

Elke workshop sloten we af met een loterij. We verlootten een juicer van Cuisinart, Starbucks drinkbekers, een Garmin Vivofit en Het Groene Smoothie Boek. Zo leuk om cadeautjes uit te delen! We Love Smoothies Workshop - I Love Health & Foodness We Love Smoothies Workshop - I Love Health & Foodness het groene smoothie boek

 

Het ziet er naar uit dat we in 2015 zéker weer een smoothie workshop gaan geven. Dus kon je er deze ronde niet bij zijn… niet getreurd. Je krijgt snel nog een kans!

xx Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

120 reacties

 1. HOERA!! De winnaar van de We Love Smoothies goodiebag is bekend….

  Fleur Ondersteijn

  VAN HARTE GEFELICITEERD!

  Wil je alsjeblieft een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan gaan we het pakket snel naar je opsturen. Veel plezier er alvast van!

  Alle andere deelnemers… dank jullie wel voor de leuke reacties! xx Daisy

 2. Hopelijk ben ik nog niet te laat! Ben de laatste jaren erg gezond bezig en hou je site zeker bij voor nieuwe recepten! Top site & succes volhouden voor in de toekomst!

 3. Die workshop leek mij ook erg leuk, helaas erg ver weg! Ik doe mee voor de goodiebag, leuk! Ik vond je FB pagina al leuk 🙂 De rest nu ook gedaan!

 4. Wat een gave goodiebag! Sinds 2 weken heb ik een blender en ben ik aan het leren wat de lekkerste smoothie-combinaties zijn. Deze goodiebag zou echt perfect voor mij zijn. En, ik ben echt al heel lang benieuwd naar SLA door de vele blogs die er positieve recensies over schrijven. Helaas woon ik niet in Amsterdam, dus is het lastig om daar zomaar heen te gaan. Misschien dat zo’n 50% kortingsbon vriendlief dan eindelijk overhaalt toch eens mee te gaan.

 5. OMG! Wat een coole goodiebag…ik vind alles leuk en lekker wat er in zit! Vooral de Starbucksbeker, naar zoiets ben ik al langer op zoek!