We Love Smoothies workshop powered by Body & Fitshop || SOLD OUT!

Food, Health, We Love Smoothies  /   - 

Yihooeee! De datum staat vast, locatie is bekend, recepten worden voorbereid… 21 maart gaat het weer gebeuren: de tweede editie van de We Love Smoothies workshops!

Na binnen 24u uitverkocht te zijn geweest de eerste keer en tientallen, misschien wel honderden verzoekjes voor een tweede workshop, kunnen Claartje (Foodness.nl) en ik natuurlijk niet anders dan het gewoon nóg een keer doen. Heb je het vorig jaar gemist? Dan is dit je kans om er bij te zijn! En kijk deze video even, dan weet je gelijk hoe tof het wordt!

We Love Smoothies – wat gaan we doen?

Het recept van de workshop is niet echt veranderd, why change a winning formule, toch? Behalve dan dat we met trots kunnen zeggen dat Body & Fitshop onze partner zal zijn tijdens de workshops. Nog meer sporty en healthy invloeden dus.

Op zaterdag 21 maart vinden de workshops plaats. We gaan dit doen bij onze favo healthy hotspot in Amsterdam: SLA. Je weet wel, die immens populaire salade bar. De workshops duren 2 uur en in die tijd gaan we je álles vertellen over smoothies. Natuurlijk niet the usual stuff, maar verdiepende, leuke informatie waar je echt iets aan hebt en mee kunt. Dat doen we niet alleen, maar samen met voedingsdeskundige Inge van De Bakparade. Zo gaan we o.a. het verschil tussen juices en smoothies uitleggen en alles over groene smoothies en superfoods. We geven tips over wat je juist wel of niet in je smoothie kunt doen als je bijv. wilt afvallen. En wat kan er in je smoothie als je gaat sporten? Wij vertellen je er alles over. En natuurlijk duiken we de grote keuken van SLA in en blenden we er op los!

We zullen weer zorgen voor de lekkerste en meest healthy ingrediënten…. Wat dacht je bijvoorbeeld van Vita Coco kokoswater? Is er weer bij! Alpro? Idem dito. En wist je dat je ook heel goed kiemgroenten door je smoothies kunt doen? Ook daar gaan we je meer over vertellen en mee aan de slag. Dit alles zullen we weer doen met dé blenders der blenders: de Magimix Blender! Oja… we verloten er ook 3 onder de deelnemers. Just saying We Love Smoothies Workshop - I Love Health & Foodness

Ticket(s) We Love Smoothies

Het lijkt ons beide te gek om jullie eens niet alleen online te spreken, maar offline – in real life – te zien! Koop daarom snel je kaartje, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De vorige keer was het binnen 24 u uitverkocht…. Dus:

  • We Love Smoothies
  • Zaterdag 21 maart (10u, 13u of 16u)
  • Waar: SLA Zuidas, Claude Debussylaan 35, Amsterdam

Helaas zijn er geen kaartje meer beschikbaar. We zijn uitverkocht!

Ook bij deze editie hebben we weer de leukste merken gevraagd de workshop te ondersteunen! Met trots, presenteer ik u… 😉

Body & Fit shop

Deze fijne online shop is dé place to be voor de sport & health fanaat. Naast een mega assortiment sportsupplementen en eiwitten verkopen ze ook superfoods. En zoals je weet gaan superfoods heel goed samen met smoothies. Door superfoods toe te voegen geef je je smoothie een extra healthy boost. Perfect voor onze workshop! Bodyenfitshop.nl zal daarom diverse soorten superfoods voor jullie neerzetten tijdens de workshop. Goji bessen, cacao, kokos, chia zaad… just to name a few!

Vita Coco

Na maanden in Azië mijn dagelijkse kokosnoot te hebben gedronken, is Vita Coco voor mij de perfecte vervanger voor mijn coconut thirst in Nederland! De kokoswatertjes zijn 100% natuurlijk en vetvrij. Door de hydraterende eigenschappen is kokoswater zeer geschikt als dorstlesser tijdens en na het sporten. Maar door een smoothie is Vita Coco ook perfect! Het geeft een frisse smaak aan je smoothie en maakt ‘m nóg gezonder door de in Vita Coco aanwezige voedingstoffen, kalium en elektrolyten. Daarom zijn we héél blij dat Vita Coco weer onze partner is!

Kiemgroenten

Eigenlijk nog een beetje een vergeten kindje in de meeste keukens. Maar kiemgroenten zijn zó gezond. En je kunt er alle kanten mee op. In salades, wokgerechten, op een broodje, en – je voelt ‘m al aankomen – door je smoothie! Kiemgroenten zijn de kindjes van volwassen groentes. Het zijn de zaden met daaraan jonge plantjes, die dus net gekiemd zijn. Kiemgroenten bevatten vaak grotere hoeveelheden vitamines en mineralen dan de uiteindelijke groente.

Magimix

De Magimix Blender is echt de meest ideale smoothie blender waar ik ooit mee heb gewerkt. Er zit namelijk een speciale smoothie stand op die zelf aanvoelt wanner je smoothie ready to drink is. Handig! Tel daar een mengspatel, thermoglazen kan, stille motor en pulse functie bij op, en wij zijn zo blij als wat dat we hier weer mee mogen werken.

Alpro

Last, but zeker not least: Alpro! Onze grote vriend als we het hebben over plantaardige drinks. Aangezien we dit graag door onze smoothie mengen, zijn we heel blij dat we weer gebruik mogen maken van de Alpro drinks tijdens de workshop. Lekker blenden met de amandel- soja, rijst-, kokos- en haverdrinks. Fijn!

Hebben we je overtuigd? Ben je er bij? Zien we je de 21e?! Dat zou te gek zijn!!! Hopelijk tot dan!! Liefs, Daisy & Claartje

#welovesmoothies

Als je mee doet, laat het ons weten via social media met #welovesmoothies! Dan kunnen we vast zien wie er bij is de 21e!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties