Hoeveel betaal jij voor je zorgverzekering?

Health  /   - 

We doen bij ILH natuurlijk erg ons best om zo gezond mogelijk te leven. Voldoende beweging en de juiste voeding zijn daarom enorm belangrijk. Maar ondanks dat gezondheid bij ons hoog in het vaandel staat, wil dat niet zeggen dat wij nooit ziek zijn of een blessure hebben. Op die momenten ben je heel blij als je een goede zorgverzekering hebt. Want wanneer er iets met ons gebeurt, krijgen we direct de hulp die we nodig hebben. Maar we blijven wel echte Hollanders, dus voor zo’n zorgverzekering willen we niet te veel betalen! Ha! Helemaal niet, als dat ook niet nodig is toch?

Bewuzt zorgverzekering

Kies daarom voor een zorgverzekering waarbij je niet meer betaalt dan voor jou nodig is. Bewuzt is de zorgverzekering van VGZ voor wie slim met zijn geld wil omgaan. Hier kun jij je eigen zorgverzekering samenstellen, waardoor je goedkoper uit bent zonder dat je inlevert op kwaliteit. Want waarom zou je voor een uitgebreid pakket betalen, waarin meestal ook vergoedingen zitten die je helemaal niet nodig hebt?Door slim te kiezen hou je een hoop geld over in de maand. Want eerlijk is eerlijk, ondanks dat zo’n zorgverzekering heel belangrijk is, geven we het geld liever uit aan een paar toffe sneakers of dat nieuwe sportoutfitje!

De voordelen van Bewuzt zorgverzekering

Wat krijg je bij Bewuzt?

  • Een lage premie.
  • Keuze voor een aanvullende, specifieke dekking op het gebied van fysiotherapie, tandheelkunde, alternatieve zorg of buitenlanddekking, in plaats van volle aanvullende pakketten waar vaak ook vergoedingen in zitten die je niet nodig hebt.
  • Korting! Je krijgt stapelkorting als je bijvoorbeeld twee aanvullende verzekeringen afsluit. En als je daar geen gebruik van maakt, krijg je het jaar erna ook nog eens een no-claimkorting op je aanvullende verzekering!
  • De mogelijkheid om alles eenvoudig online te regelen.
  • Het vertrouwen dat het een goede verzekering is; Bewuzt is namelijk onderdeel van VGZ.

Check voor het einde van het jaar jouw huidige zorgverzekering, want misschien betaal je wel veel meer dan nodig is! En dan is overstappen naar Bewuzt helemaal geen gek idee…! En overstappen is niet moeilijk. Gewoon afsluiten en de zorgverzekeraar regelt de rest.

X Daisy en Mirte

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *