WIN || 5 x I Love Health Sapje Pakket

Win  /   - 

Had je al gezien dat ik mijn eigen I Love Health Sapje samen met sap.je hebt ontwikkeld? Zo leuk! Van begin tot eind ben ik bij de ontwikkeling geweest. Eerst heb ik samen met Joël van Sap.je de biologisch ingrediënten uit gekozen. Allemaal uit het seizoen. En vervolgens zijn we de keuken in gedoken om de juiste samenstelling te realiseren. Heel veel proeven en bijschaven en toen was ‘ie er: mijn I Love Health sapje. Net als alle andere sappen van Sap.je is het een slowjuice en volledig van biologische ingrediënten uit dit seizoen. En omdat toch nog wel een beetje winter is, zijn we voor winterse smaken gegaan. I Love Health sapje

Wat zit er in vraag je je af? Uit het persbericht van sap.je; “De witte en gele penen, de yacon en de witte bataat zorgen door de complexe natuurlijke suikers en vitaminen voor een super gezonde energie boost. Alle zorgvuldig uitgekozen ingrediënten zoals de witte kool, flespompoen en venkel geven je de benodigde nutriënten die je tijdens de koude wintermaanden beschermen. De koekspecerijen en munt maken het af door de heerlijk zachte smaakbalans met een winters tintje, welke ook nog ontstekingsremmend werken.”

En hij gaat als een trein! De reacties zijn onwijs positief. Toch best spannend, want het voel een beetje als mijn kindje. Vindt iedereen het wel lekker? Maar ja dus! Het I Love Health sapje wordt super veel verkocht in restaurants als Ron gastrobar (Michelin ster), Restaurant C, Baut zuidas, De Veranda, Joffers, De Bakkerswinkel, bij Google en via Deliveroo. Niet de minste plakken he? Gewoon even vragen naar het Seasons sapje. Dan krijg je de komende maanden mijn sapje geserveerd! En natuurlijk kun je mijn sapje online via Sap.je zelf kopen.

Maar, je kunt ‘m nu via I Love Health winnen! Ik mag 5 pakketten onder jullie verloten.

Wat moet je doen om het I Love Health sapje te winnen?

 • Like de Facebook page van Sap.je en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij een het I Love Health sapje pakket wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaars moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

Xx

Daisy I Love Health sapje

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

35 reacties

 1. Oververmoeide sportjuf die overeind probeert te krabbelen hier zo goed mogelijk??. Dit pakket is voor mij iets waar ik heel vrolijk van kan worden????!

 2. In deze sapjes zitten meerdere producten waar ik nog nooit van heb gehoord, daar word ik natuurlijk super nieuwsgierig van! Daarnaast kan een extra vitamine-boost nooit kwaad!

 3. Hoi hoi,

  Het lijkt mij SUPER om dit sapje te winnen. Ten eerste: super tot dat je dit sapje hebt mogen ontwikkelen. Ik zelf ben dol op sapjes, doe ook regelmatig een drie daagse sapkuur. Ben erg benieuwd naar dit sapje, vooral naar de snaak omdat deze niet zo ‘standaard’ is. Ik zou deze daarom graag wiklen proeven. Daarnaast was ik de afgelopen maand erg aan het worstelen met m’n gezondheid (zwak, moe, verkouden, geen puf etc) en daarom kan ik de vitamientjes zeker goed gebruiken. Ik hoop dat ik de gelukkige ben!!
  Mijn naam = Lisa Nijhof

 4. Klinkt gezond en ziet er lekker uit. Na moeilijke bevalling werd ik ziek. Nu gaat het weer goed, ik ben flink afgevallen maar voel me niet zo fit. Misschien krijg ik door jouw sap.je een energie boost? ?

 5. Ik doe heel graag mee aan deze leuke actie! Ik ben net een weekje bezig met gezond doen / mezelf klaar stomen voor de zomer en deze prijs kan me daar natuurlijk super goed bij helpen!

 6. Oh dat lijkt me heerlijk. Ik ben dol op sapjes, zeker gezien mijn werk, is het dan ideaal om aan de vitamines komen. Eerlijk is eerlijk, ik ben alleen vaak te lui om zelf sapjes te maken, laat staan deze creatieve combi´s…dus ik wil deze dolgraag winnen. Het lijkt me ook nog eens extra handig om zo gezonde sappen aan mijn kritische peuter te kunnen geven ;-).

 7. Omdat ik ontzettend goed aan het afvallen ben, maar nu gestopt word door een buikgriep ? ik kan wel wat extra vitamientjes gebruiken! Fingerd crossed ✌?

 8. Klinkt heerlijk! Na weken 60 uur gewerkt te hebben en weinig tijd voor mezelf gehad te hebben (gezond eten en extra verzorging schoot er nog wel eens bij in) heb ik gemerkt wat dat voor effect heeft op je lichaam.. Ik probeer ik nu weer wat balans te vinden door gezonder te eten en meer tijd voor mezelf te nemen. Na heel veel dagen futloos en ziekerig te zijn (geweest) is dit een hele mooie booster die ik heel goed kan gebruiken! En ik ben natuurlijk onwijs nieuwsgierig naar de smaak want de ingrediënten zijn veelbelovend 🙂

 9. Ik ging even kijken of er al een winnaar was en toen kon ik heel mijn reactie niet meer vinden:/ mijn like staat er nog wel(:
  Zou dit graag willen winnen, omdat ik voor mijn stage bij JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) heel veel buiten ben! Ik biedt een na school beweegaanbod aan en speel daardoor uren met de kids in aandachtswijken buiten. Ik kan dus wel een weerstand oppeppertje gebruiken!

 10. Dit klinkt erg goed en gezond! Let’s started the healthy life!! De vitamientjes kan ik wel gebruiken, ik ben er zelfs gek op!! Heerlijk een gezond en lekker sapje!! De combinatie met gezond eten, drinken en sporten maakt mij helemaal happy!! Nu mar hopen dat ik de gelukkige winnaar word en dat ik lekker kan gaan genieten van de sapjes!! 🙂
  Heel veel liefs!! Julia

 11. Hoi Daisy!
  Ik ben nu ruim een jaar heel gezond aan het eten en aan het sporten als een tierelier. Ik ben inmiddels meer dan 10 kg afgevallen en ben happier dan ooit met mijn nieuwe levensstijl. Mede door jouw makkelijke en vooral lekkere recepten ben ik zoveel kilo’s kwijtgeraakt. Je kunt dus wel stellen dat ik jouw smaak (letterlijk) heel goed ken! Je voelt hem al aankomen denk ik… Maaaar nu ben ik dus onwijs benieuwd hoe een sapje gemaakt door niemand minder dan jou, smaakt!! Hierom zou ik heel graag het pakket willen winnen!
  Groetjes Emily

 12. Heel graag. Ben gek op heerlijke verse gezonde sapjes, maar te lui om ze vaak in de blender te maken. Dus deze kant en klaar sapjes zijn een uitkomst. Ingredienten bij elkaar klinken heerlijk. En heb een start nodig om weer even gezonder te begin en met eten 🙂

 13. Zoveel gesnotter de laatste weken hier in het gezin, ik ben echt toe aan een vitamine boost! Met dit sapje haal ik precies de lente! 🙂