Win || 2 x Philips Avance Sapcentrifuge twv €210

Win  /   - 

De feestdagen komen er aan en de dagen worden kouder en korter. Je immuunsysteem kan dus wel wat hulp gebruiken met extra vitamines! Shell heeft een leuke spaaractie speciaal voor de feestdagen waarbij je voor mooie kortingen kunt sparen op Philips producten. En daarom mogen wij 2 Philips Avance sapcentrifuges ter waarde van €209,99 weggeven! Doe je mee?!

De ins en outs van de Philips Avance Sapcentrifuge

 • Je maakt in een handomdraai verse sapjes, tot wel 2,5 liter sap in een keer.
 • Door de extra grote vultrechter kun je ook grote stuks groenten en fruit kunt gebruiken zonder het eerst te snijden.
 • De druppelstop voorkomt dat het apparaat gaat lekken.
 • De sapcentrifuge is binnen een minuut schoon te maken: Alle verwijderbare onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser en de speciale zeef is makkelijk schoon te spoelen.

HR1870_70_RTP__14022708mm

Hoe kun je de Philips Avance Sapcentrifuge winnen?

 • Like de facebookpagina van Shell en I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost
 • Laat in de comments weten waarom jij de sapcentrifuge graag wil winnen (vergeet niet je achternaam te vermelden, anders kunnen we de winnaar moeilijk traceren!).

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

Heb je niet gewonnen? Tot 12 januari kun je bij Shell stations sparen voor mooie kortingen op Philips producten, zoals bijvoorbeeld deze sapcentrifuge. Ga naar de site van Shell voor meer informatie.

philips avance sapcentrifuge Veel succes!

Xxx

I Love Health

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

135 reacties

 1. HOERA!

  DE WINNAARS VAN HET DE PHILIPS AVANCE SAPCENTRIFUGE ZIJN BEKEND!

  Nina de Graaf & Maggy Schaap

  VAN HARTE GEFELICITEERD!

  Willen jullie een mail sturen naar mail@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan zorgen we er voor dat jullie je prijs zo snel mogelijk in huis hebben! Alvast heel veel plezier ervan!

  Aan alle anderen: Heel erg bedankt voor de deelname!

  Liefs,
  I Love Health

 2. Ik houd van ontbijtjes op bed! Maar niet (alleen) om zelf te eten maar vooral om te maken voor anderen, zoals mijn ouders en mijn zussen. Een vers sapje hoort daar natuurlijk bij, maar alles zelf persen duurt zo lang. Daarbij komt ook nog eens dat mijn zus de blender kapot heeft laten vallen… Dus anderen groenten en fruit mixen gaat niet meer. Deze centrifuge zal zeker van pas komen! Al helemaal met de feestdagen voor de deur.
  Daarnaast ben ik sinds kort aangenomen voor mijn droom baan: Model zijn. Hierdoor ben ik nog meer in de ban geraakt van gezond bakken en koken. Nu ik nog naar school moet heb ik jammer genoeg vaak geen tijd om een zelfgemaakt gezond sapje te maken.. Maar met deze centrifuge zal dat wel lukken!

  Ik hoop dat ik een kansje maak, ik blijf in ieder geval een grote fan van deze site (en dan vooral de recepten)

 3. Mijn dochter van 11 is met vlag en wimpel geslaagd voor het Slijmbalexamen op Zweinsteins Hogeschool. Voor haar eindopdracht heeft ze een “Flegmaflip” gebrouwen. Zie hier haar magische groene brouwsel!

  Heel de familie is in de ban van haar experimenten. We missen alleen het juiste materiaal en de magische krachten van mijn dochter.
  Met deze Philips Avance Sapcentrifuge kan een kind de was doen. Hoeft de rest van de familie geen opleiding te volgen aan de academie van Harry Potter om magische drankjes te maken. Zeer makkelijk in gebruik en eenvoudig te reinigen. Heel het gezin kan bij onze gediplomeerde sap-expert in de leer om de heerlijkste en verrassendste verse groente en fruitsappen te maken maken. Hopelijk kan heel het gezin binnenkort dagelijks met gemak aan de lekkerste groente en fruit sap!

 4. Wat lijkt me dit een heerlijk apparaat om samen met m’n blender bij te dragen aan mijn nieuwe healthier levensstijl!! #ilovehealth was mijn mijn motto voor 2015!! 2016 wordt dan #ilovenoghealthier…;-)