WIN || 5 x I Love Health Sapje Pakket

Win  /   - 

Had je al gezien dat ik mijn eigen I Love Health Sapje samen met sap.je hebt ontwikkeld? Zo leuk! Van begin tot eind ben ik bij de ontwikkeling geweest. Eerst heb ik samen met Joël van Sap.je de biologisch ingrediënten uit gekozen. Allemaal uit het seizoen. En vervolgens zijn we de keuken in gedoken om de juiste samenstelling te realiseren. Heel veel proeven en bijschaven en toen was ‘ie er: mijn I Love Health sapje. Net als alle andere sappen van Sap.je is het een slowjuice en volledig van biologische ingrediënten uit dit seizoen. En omdat toch nog wel een beetje winter is, zijn we voor winterse smaken gegaan. I Love Health sapje

Wat zit er in vraag je je af? Uit het persbericht van sap.je; “De witte en gele penen, de yacon en de witte bataat zorgen door de complexe natuurlijke suikers en vitaminen voor een super gezonde energie boost. Alle zorgvuldig uitgekozen ingrediënten zoals de witte kool, flespompoen en venkel geven je de benodigde nutriënten die je tijdens de koude wintermaanden beschermen. De koekspecerijen en munt maken het af door de heerlijk zachte smaakbalans met een winters tintje, welke ook nog ontstekingsremmend werken.”

En hij gaat als een trein! De reacties zijn onwijs positief. Toch best spannend, want het voel een beetje als mijn kindje. Vindt iedereen het wel lekker? Maar ja dus! Het I Love Health sapje wordt super veel verkocht in restaurants als Ron gastrobar (Michelin ster), Restaurant C, Baut zuidas, De Veranda, Joffers, De Bakkerswinkel, bij Google en via Deliveroo. Niet de minste plakken he? Gewoon even vragen naar het Seasons sapje. Dan krijg je de komende maanden mijn sapje geserveerd! En natuurlijk kun je mijn sapje online via Sap.je zelf kopen.

Maar, je kunt ‘m nu via I Love Health winnen! Ik mag 5 pakketten onder jullie verloten.

Wat moet je doen om het I Love Health sapje te winnen?

 • Like de Facebook page van Sap.je en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij een het I Love Health sapje pakket wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaars moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

Xx

Daisy I Love Health sapje

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

35 reacties

 1. HOERA. De Winnaars zijn bekend:

  Kim Coenen
  Iris Landstra
  Karin Van de Merwe-Huizinga
  Julia Kniese
  Tessa Laurense

  Van harte gefeliciteerd dames. Willen jullie een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin jullie adresgegevens? Dan stuur ik dat naar SAPJE, en komt het I Love Health Sapjes pakket zsm jullie kant op.
  Graag reageren voor 7 april, omdat de sapje erna uit productie gaan.

  Veel plezier ervan.
  Liefs
  Daisy

 2. Heeei!
  Ik wil deze graag winnen omdat ik nu net 1 maand bezig ben met het Personal Body Plan en dit een leuke, gezonde aanvulling is op mijn dagelijkse behoefte aan groente en fruit!Ik hou van groenten en fruit, maar maak er eigenlijk nooit sapjes van! Lijkt me perfect om zo te beginnen met ‘proeven en proberen’ en het (hopelijk) uit te breiden! LIEFS!

 3. Ik kan wel een dikke boost gebruiken! na een zwangerschap, operatie & een baby ben ik wel toe om mijn “eigen ik” weer op te pakken! Ik wil niet meer bankgekluisterd zijn, maar weer een obstacle mudrunnende moeke! Een energy boost zou me daarom super goed doen

 4. Ik zou heel graag een sap.je pakket willen winnen, omdat ik nog nooit een sap.je op heb. Ik zou het heel graag willen proberen, want het lijkt me super lekker!

 5. Hi Daisy!
  Ik zou heel graag het I Love Health sapje pakket willen winnen!
  Omdat ik heel erg van sapjes en gezonde voeding hou en omdat ik over minder dan twee maanden eindexamen doe en dus wel wat extra vitamientjes en energie kan gebruiken!
  X Iris

 6. Superbenieuwd! Ik ben gek van venkel en heb er al vaak mee gekookt maar een sapje ervan heb ik nog nooit geprobeerd dus ben heel benieuwd naar dit sapje.