Win || 2 x Philips Avance Sapcentrifuge twv €210

Win  /   - 

De feestdagen komen er aan en de dagen worden kouder en korter. Je immuunsysteem kan dus wel wat hulp gebruiken met extra vitamines! Shell heeft een leuke spaaractie speciaal voor de feestdagen waarbij je voor mooie kortingen kunt sparen op Philips producten. En daarom mogen wij 2 Philips Avance sapcentrifuges ter waarde van €209,99 weggeven! Doe je mee?!

De ins en outs van de Philips Avance Sapcentrifuge

 • Je maakt in een handomdraai verse sapjes, tot wel 2,5 liter sap in een keer.
 • Door de extra grote vultrechter kun je ook grote stuks groenten en fruit kunt gebruiken zonder het eerst te snijden.
 • De druppelstop voorkomt dat het apparaat gaat lekken.
 • De sapcentrifuge is binnen een minuut schoon te maken: Alle verwijderbare onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser en de speciale zeef is makkelijk schoon te spoelen.

HR1870_70_RTP__14022708mm

Hoe kun je de Philips Avance Sapcentrifuge winnen?

 • Like de facebookpagina van Shell en I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost
 • Laat in de comments weten waarom jij de sapcentrifuge graag wil winnen (vergeet niet je achternaam te vermelden, anders kunnen we de winnaar moeilijk traceren!).

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

Heb je niet gewonnen? Tot 12 januari kun je bij Shell stations sparen voor mooie kortingen op Philips producten, zoals bijvoorbeeld deze sapcentrifuge. Ga naar de site van Shell voor meer informatie.

philips avance sapcentrifuge Veel succes!

Xxx

I Love Health

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

135 reacties

 1. Desondanks dat ik een hekel eraan heb de sapcentrifuge schoon te maken, maak ik regelmatig groente- en fruitsapjes. Soms gaat er ook uitgeperst sinaasappelsap bij en hier gebruik ik weer een aparte citruspers voor (een nog altijd goed werkende zeker jaar oude 25 Philips). De sapjes zijn heerlijk, maar wat lijkt het me makkelijk als dit in een keer kan en ik dat ding gewoon in de afwasmachine kan duwen!

 2. Omdat ik ondanks mijn steun aan Follow This Shell nog niet groener heb kunnen maken en ik met de Philips Avance Sapcentrifuge de wereld zeker weten groener kan maken!! 🙂 Als ik win zou ik allereerst bij I Love Health op kantoor langs komen om deze http://bit.ly/1Q6zh0O verukkelijke smoothie voor jullie te maken! THE ALKALIZER! 🙂 🙂 En hopelijk wordt op een dag Shell dan ook een stukje groener…

 3. Thuis heerlijk gezonde sapjes maken, samen met de kids! Zou een heel mooi kerstcadeau zijn om mama haar healthy-food verslaving aan te vullen ?

 4. Ik kom nu niet verder dan het persen van grapefruits. En ik weet dat sapjes heel gezond zijn, vooral als er ook groente in wordt verwerkt. Ik zou wel graag aan de slag willen met allerlei recepten die ik op internet voorbij zie komen.

 5. Wil ik wel (heel graag) winnen! Thuis gezonde en verantwoorde sapjes maken! Geen kunstmatige toevoegingen; Sluit ook nog eens mooi aan op de Hormoonfactor van Moorman! ??

 6. Ik ben na 25 jaar verstokt roken, dit najaar gestopt met roken (en we houden het nog vol), maar daardoor wel 10 kilo aangekomen. Mijn goede voornemen voor 2016 is dan toch de volgende uitdaging om weer op mijn oude gewicht te komen (en te blijven) en groente sapjes zullen daar zeker aan meehelpen.

 7. Hallelujah! Vind ik héél leuk. Ik ga vast allemaal lekkere gezonde smoothie receptjes van je verzamelen, en dan alleen nog hopen dat ik deze december héérlijk kan beginnen! 🙂

 8. Ik zou graag de phillips avance sapcentrifuge winnen, omdat ik regelmatig groente- en fruitsapjes maak. Ik heb eerst een goedkopere sapcentrifuge gekocht om erachter te komen of dit iets voor mij is en ik vind zelfgemaakte sapjes helemaal geweldig. Helaas kan mijn sapcentrifuge niet alle fruit- en groentesoorten aan en is die toe aan een goede vervanger.

 9. Ik zou hem super graag willen winnen, omdat ik erg gek ben op smoothies! Ook ben ik mijn levensstijl aan het veranderen. Zo’n mooi apparaat is daarom erg welkom.

 10. Na de afgelopen een streng eiwit dieet te hebben gevolgd, ben ik nu inmiddels weer overgestapt naar een ander gezond voedingspatroon en gelukkig past fruit daar nu wel weer in. Het lijkt me heerlijk om een lekker vers sapje te maken. met dit luxe apparaat. Als ik hem zou winnen denk ik dat ik hem eerst even een paar weekjes uit zou lenen aan mijn moeder. Ze kan wel wat vitamientjes gebruiken op dit moment.
  Wat een een super heerlijke prijs om te winnen; zoveel mogelijkheden en nieuwe verrassingen met de juicer te ontdekken, ben benieuwd!

 11. Mmm, heerlijk gezonde sapjes, wie wil er nu geen sapcentrifuge winnen?! ?
  Ik doe mee voor mijn twee dochters. Mijn dochters van 12 en bijna 14 zijn geen échte fruiteters. Als ik hen een lekkere appel of een banaantje mee naar school geef, komt ie gegarandeerd weer terug mee in de boekentas. Met deze sapcentrifuge kan ik erop toezien dat ze beiden toch het nodige fruit en dus de nodige vitamientjes binnenkrijgen, want drinken doen ze beide liever dan eten! ? En het bespaard me weeral het gezeul en gedoe met pakken sap, ook een gigantisch pluspunt!

  Ik volg Shell en I Love Health op Facebook onder de naam Nathalie Madsen en heb een welverdiende like gegeven.

  Fingers crossed dan maar! ?

  Groetjes,
  Nathalie

 12. Ik zou heel graag de sap centrifuge winnen omdat het me helpt lekker gezonde sapjes te maken. Ik ben 26 weken zwanger en het is dus extra van belang dat ik op mijn gezondheid let… Zo word het wel heel makkelijk! ☺️ Het lijkt me ook ideaal als de kleine er straks is…. Hmmm duimen maar!

 13. Leuke actie! Sinds een kleine maand het roer omgegooid en probeer dit zo goed mogelijk na te streven. Ik werk 6 dagen per week en een apparaat als deze zou me ontzettend veel tijd besparen met zo’n druk werkschema!