Vanavond op TV // The Talent Project met Daisy als health coach!

Food, Health  /   - 

The Talent Project is dé nieuwe talentshow op de vrijdagavond bij RTL 4 waarin niet alleen wordt gezocht, maar vooral ook wordt geïnvesteerd in talent. Diegenen met potentie worden uitgenodigd voor ‘The Talent Project’ Academy, waar ze door Kaj Gorgels en andere professionals worden opgeleid en klaargestoomd voor het grote podium. De zesdelige show wordt gepresenteerd door een nieuw presentatieduo: Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau. De juryleden zijn Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen. Zij beoordelen de kandidaten op talent en potentie als artiest.

Aldus, de website van RTL4!

Health Coaching

Maar naast al die grote namen in de jury en presentatie, was er ook een heel leuk team – al zeg ik het zelf – van coaches! Van zang tot dans, van personal training tot Engels, social media en styling, tot health coaching. En díé taak heb ik op mij genomen!

Ik ben één van de coaches die het talent van de kandidaten verder mocht helpen ontwikkelen. Misschien zie je niet direct de link tussen ‘gezondheid’ en een talentenjacht winnen, maar dat leg ik je graag even uit. Het leven van een artiest is pittig, zeg gerust zwaar. Lange dage, late optredens, veel onderweg, intensieve acts… ga zo maar door. Het is daarom mega belangrijk dat je fit en gezond bent. Qua voeding viel er nog heel wat te leren, voor de meeste kandidaten. In een aantal klassikale lessen heb ik hen de basics van een gezonde lifetsyle proberen bij te brengen. Een aantal kandidaten heb ik één op één gecoacht, omdat zij onzeker waren over hun gezondheid en daarom wel wat extra steun konden gebruiken om fit en zelfverzekerd op het podium te staan!

Een waanzinnig leuke ervaring voor mij en ik ben ontzettend benieuwd naar het eindresultaat!

Ga je kijken?! Vanavond, half 9 op RTL4!
The Talent Project, rtl4 coaches, foto:

Liefs

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *