Zalm omelet wraps || snel & simpel

Diner, Lunch, Recepten  /   - 

De leukste gerechten ontstaan vaak als ik mijn koelkast open trek en wat ‘probeer’ met ingrediënten die ik nog heb liggen. Deze zalm omelet wraps zijn daar een perfect voorbeeld van!

Eén omelet is wellicht voldoende voor de lunch, maar als diner kun je er prima twee voor je zelf bakken.

Ingrediënten zalm omelet wraps

Voor 2 wraps

  • 2 eieren
  • Italiaanse kruiden
  • Gerookte zalm (4 plakken)
  • ½ avocado (in plakjes)
  • ¼ komkommer (in smalle, lange stukken)
  • 2 handjes ijsbergsla
  • 4 el hüttenkäse
  • Kokosolie

zalm omelet wraps Bereiding zalm omelet wraps

  1. Klop de eieren luchtig op in een kom met de (Italiaanse) kruiden, wat peper en zout en circa 2 el water.
  2. Verwarm ondertussen in een koekenpan de kokosolie.
  3. Bak in de pan 2 dunne omeletten van het ei. Bak ze aan beide kanten en laat afkoelen op een bord.
  4. De omeletjes dienen als wraps.
  5. Vul de afgekoelde wraps met de overige ingrediënten.
  6. Start bijv. met de ijsbergsla, en leg hier vervolgens de zalm, komkommer, avocado en tot slot de hüttenkäse op.
  7. Rol voorzichtig op en zet eventueel vast met een (saté)prikker.

Eet smakelijk! zalm omelet wraps zalm omelet wraps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23 reacties

  1. Snel vraagje, ik moet om 6u de bus hebben naar mijn stage en ik heb dus geen tijd om deze in de ochtend te maken. Kan ik het de avond van te voren maken? Blijft dan alles nog lekker?

    1. Ja hoor, dat kan wel. Vers is ongetwijfeld – zoals bijna al het eten – lekkerder. Maar je kunt dit zeker de avond ervoor maken en in de koelkast bewaren. Succes!

  2. Ik heb dit laatst als diner gemaakt. Ik dacht: oooh dan kan ik er wel twee maken, maar ik zat naar 1 al vol en het was echt jummieee!!!

  3. Ik zie hier het recept voor 2 wraps maar zijn die voor 1 persoon of is het per persoon 1 wrap.
    Zou er namelijk zo twee op kunnen ben nog al een dikke eter.

    Groetjes Tineke

  4. Ik krijg er honger van! Ziet er zo lekker uit!
    Ik heb nog nooit hüttenkäse gegeten, maar ik denk dat het ook erg lekker is met philladelphia.

  5. Hmm, heerlijk! Ik vind zalm om te smullen. Alleen ik bak ook in kokosolie, maar krijg mijn ‘wrap’ van het ei, nooit mooi en dan maak ik er maar een mixje van; haha. Hoe doe jij dat?

    Liefs Joanne

  6. ahhhh dit ziet er echt suuuuuper lekker uit. Het is dat ik tot zondag vega ben, maar anders had ik ze straks zeeker als lunch gemaakt!

    Mooie foto’s ook trouwens!