Metakids Obstacle Race // Wie doet er mee in Team I Love Health?!

Sport  /   - 

Als ik denk aan dingen die ik vroeger als jong meisje deed, dan denk ik aan huttenbouwen, trampoline springen, in bomen klimmen, fietsen, skeeleren, zwemmen en stoep krijten. Allerlei leuke activiteiten die ik samen met vriendjes en vriendinnetjes deed. Een periode waar ik met heel veel plezier aan terug denk. Want zeg nu zelf, dit is toch de meest leuke en onbezorgde tijd van je leven? Een tijd die ieder kind zo zou moeten ervaren.

Maar wat als je dit als kind dus niet herkent, je totaal niet voor kan stellen hoe het is om samen met vriendjes en vriendinnetjes buiten te spelen, of om überhaupt iets actiefs te doen? En wat als je weet dat je dat ook nooit zult ervaren, omdat je niet lang meer te leven hebt omdat er geen medicijn is die je beter maakt? Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar het moet verschrikkelijk zijn. Verschrikkelijk om leeftijdsgenootjes vrolijk te zien spelen, terwijl je zelf nauwelijks kan bewegen. Voor kinderen met een metabole ziekte is dit iets waar ze dagelijks mee moeten dealen. Dealen met het feit dat een leuke en onbezorgde jeugd, niet voor hen is weggelegd.

Wanneer ik me dit even probeer in te denken, zakt de moed mij in de schoenen. Triest voor deze kinderen, en niet te vergeten, hun ouders. Hoe machteloos en verschrikkelijk moeten zij zich voelen, als zij hun kind zo ziek zien? Nogmaals, voor iemand die haar leven lang al gezond is, en vrijwel geen ervaring heeft met mensen met een metabole ziekte, is dit iets onvoorstelbaars. Maar dat het vreselijk is voor het hele gezin, begrijp ik maar al te goed. En daarom zetten wij ons graag in voor Metakids tijdens de Obstacle Race. En we zouden het te gek vinden als je met ons mee doet! metakids obstacle race

Over Metakids

Stichting Metakids zet zich in voor kinderen met metabole ziekten (ook wel stofwisselingsziekten genoemd). Ieder jaar worden in Nederland 800 kinderen geboren met een metabole ziekte. Voor de helft is er nog geen behandeling, waardoor zij jong overlijden of ernstige blijvende schade oplopen. Bij deze kinderen gaat er iets mis in het chemische proces van hun lichaam. Vaak ontbreekt een eiwit, waardoor het lichaam voedingsstoffen niet goed opneemt of afvalstoffen niet goed afbreekt. In Nederland zijn er meer dan 10.000 gezinnen met één of zelfs meer kinderen met een metabole ziekte.

Stichting Metakids financiert onderzoek om metabole ziekten behandelbaar te maken. Dit doen ze door geld in te zamelen voor onderzoek. Onderzoek is de enige manier om metabole ziekten behandelbaar te maken.

De Metakids Obstacle Race, doe je mee?

Ik, een gezonde meid met een gezonde stofwisseling, zet letterkijk en figuurlijk graag mijn beste beentje voor, voor alle kinderen die dat nog niet kunnen. Ik herhaal nog niet, want ik heb vertrouwen in een betere toekomst voor kinderen met een metabole ziekten. Mits meer mensen dat vertrouwen hebben en ook hun beste beentje voort zetten, speciaal voor Metakids.

Wat staat jou allemaal te wachten tijdens Metakids Obstacle Race? Niets vergeleken bij de obstakels die kinderen met een metabole ziekte dagelijks moeten overwinnen. Maar jij kan wel helpen. Door mee te doen kan er belangrijk onderzoek gedaan worden, zodat in de toekomst alle kinderen met een metabole ziekte behandeld kunnen worden. Je gaat klimmen, tijgeren, slingeren, balanceren en sliden door de modder! Je wordt aan alle kanten uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. En dit allemaal voor het grote doel waar we samen voor gaan; alle metabole ziekten behandelbaar maken.

Kom in actie en ga de vetste uitdaging van 2018 aan in Noordwijk. Kies de 2 KM Mini Race, ideaal voor families met jonge kinderen. Leg de lat iets hoger met de 6 KM Mega Race of ga helemaal tot het gaatje tijdens de 12 KM Extreme Race. Samen gaan we door de modder voor metabole ziekten.

Ga jij samen met Team I Love Health  de uitdaging aan tijdens de Obstacle Race in Noordwijk?!

metakids obstacle race

Inschrijven

Samen obstakels overwinnen maakt metabole ziekten behandelbaar! Daarom is dit de mooiste Obstacle Race van het jaar. Mee eens? Geef je dan nu op voor Team I Love Health, en ga samen met ons de uitdaging aan. ILH heeft zich ingeschreven voor de 12 KM. Je mag natuurlijk zelf kiezen welke afstand je doet.

Inschrijven doe je zo –> Je moet eerst jezelf inschrijven via www.metakidsobstaclerace.nl/doe-mee. Vervolgens kun je tijdens het aanmeldproces klikken op ‘aanmelden bij een bestaand team’ en Team I Love Health aanklikken.

€5 korting voor ILH-lezers!

Bij de afronding van je aanmelding kun je de kortingscode ‘MKOR18ILH‘ invullen en dan krijg je 5 euro korting!

Ticketprijzen

  • 2 KM Mini Race: 30 euro, met korting 25 euro
  • 6 KM Mega Race (10-18 jaar): 35 euro, met korting 30 euro
  • 6 KM Mega Race (18+ jaar): 60 euro, met korting 55 euro
  • 12 KM Extreme Race (18+ jaar): 65 euro, met korting 60 eur

Niet meedoen, maar wil je Team I Love Health sponsoren? GRAAG!

Wil of kun je niet mee doen aan de Obstacle Race in ons team, geen probleem. Als je toch graag iets wilt doen, kun je Team I Love Health sponsoren!

Je kunt ons team voor elk bedrag sponsoren! Dat doe je op deze pagina. Alle bedragen, groot en klein zijn welkom.

Dank je wel!!!!!

Liefs

Mirte & Daisy

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie