PUMA x Intersport (Wo)men’s event // Nieuwe PUMA collectie

Fashion, Sport  /   - 

Je weekend beginnen met een onwijs toffe en goede workout, in de nieuwe, te gekke ‘En Pointe’ collectie van Puma? Dat klinkt niet gek he? En dat was het ook zeker niet. In samenwerking met Intersport NL, Oliva Cooney van Pop-Up Fitness, en K1 fighter Murthel Groenhart organiseerde Puma een mega gaaf event in de Wester Unie te Amsterdam, om de nieuwe sportitems te testen. De energieke en leuke Oliva werkte ons lekker in het zweet met haar high intensity setjes. En alsof dat nog niet genoeg was, deed Groenhart er nog even een lekker bokslesje achteraan. Oftewel , ik heb de sportitems op en top kunnen testen. Als groot liefhebber van mooie en fijne sportkleding, begrijp je natuurlijk wel dat ik helemaal blij word van nog een nieuwe sportlijn. Benieuwd naar de items, en hoe deze zitten? Ik heb ze hieronder voor je op een rij gezet. 

En Point sport BH (€ 39,99)

Ik ben niet snel enthousiast over een sport bh, maar deze (helemaal voor die prijs) heeft me verrast. Hij is lekker zacht, heeft een subtiele vulling en dikke bandjes die te verstellen zijn. Naast het frisse kleurtje zit ‘ie dus ook echt lekker. Aanradertje!

En Pointe Tight (€60,00)

Een tight met zakken; ideaal! Niet alleen een fijn sportbroekje, maar ook leuk voor een casual/sporty look. Met een sweatertje en een leuk gympie heb je een super gave outfit!

En Pointe top (€29,99)

Basic, maar absoluut niet saai. Deze zachtroze top is lekker luchtig en kun je vrijwel met alles combineren.

En Pointe sneakers (€99,99)

Hoe feminine wil je je sportschoenen hebben? Deze sneakers zijn niet alleen heel licht en zacht, ze hebben ook een mega toffe en vrouwelijke uitstraling. En een lekker kleurtje voor de lente/zomer toch?!

Waar te koop?

De nieuwe Puma ‘En Pointe’ collectie ligt nu in de winkels van Intersport (en ook online te bestellen), en uiteraard ook te verkrijgen via Puma.nl! 

Een sportlesje van Olivia? Dat wil je iedere dag wel!

PS. Wil jij net als ik, ook eens een lesje van Olivia proberen? Boek dan een lesje bij haar @ People’s Place.  Deze nieuwe en toffe gym vind je aan de Danzigerkade 207 te Amsterdam.

Sportse!

Liefs Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties