I Love Bali update // DEEL II

Bali, Travel  /   - 

Naast I Love Health is er natuurlijk ook nog het zonnige zusje van I Love Health, namelijk I Love Bali. Hier verschijnen regelmatig blogjes over het oh zo fijne Bali. Afgelopen vrijdag deelden wij wat blogjes met julllie die de laatste tijd op I Love Bali zijn verschenen. Te veel leuks om te moeten missen. 😉 En dat was zoveel leuks, dat je vandaag deel 2 leest. 😉

3 dagen in Ubud // 7 x Wat kun je doen, waar eet en slaap je?

Ik heb laatst weer even flink de toerist gespeeld op Bali. Waar ik normaliter veel in Canggu verblijf, heb ik nu een toertje over het eiland gedaan. Mijn moeder was op bezoek en die wilde uiteraard rondgeleid worden. We sloten onze trip af met een paar dagen in Ubud.

update, ubud, tips

Must visit restaurants op Nusa Penida

Als je je al verwonderd over de natuur van Bali, kijk je helemaal je ogen uit op het bijbehorende eiland Nusa Penida. Op zo’n 30 minuutjes varen bevind je je in een totaal andere wereld. Benieuwd welke restaurants op Nusa Penida je echt niet mag missen? Lees dat snel hier! 

update, nusa penida, hotspots

4 x mooie villa’s in Canggu & Berawa

Canggu is al jaren mijn ‘thuisbasis’ in Bali. Er zijn zo veel mooie villa’s in Canggu, Berawa en de rest van Bali!? Ik geef je 4 tips. 

update, bali, canggu, villa

Drinkwater op Bali – Refill my Bottle app

Alleen al OP Bali worden er per maand ongeveer 6 miljoen plastic flesjes gebruikt. Jaarlijks belandt er maar liefst 8 ton plastic afval in zee, waarvan heel erg veel plastic flesjes zijn. Zo zonde. Dat is een hele berg plastic afval… Zo kun jij je steentje bijdragen. 

update, plastic, bali

5 x de tofste plekken om te slapen in Uluwatu

Drie weken lang heb ik een heerlijke tijd gehad in Uluwatu, mijn favoriete deel van Bali. Je vindt hier mooie stranden, flinke golven, rust en prachtige natuur. En niet te vergeten, de surfvibe die Uluwatu ademt. Hier deel ik mijn favo slapen in Uluwatu accomodaties.

update, uluwatu, hotspots

Wat was jouw favo blogje op I Love Bali?

Liefs, het ILH- & ILB team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *