8 x de leukste en mooiste hotspots in Uluwatu, Bali

Bali, Travel  /   - 

Het zuiden van Bali is een van mijn favoriete delen van het eiland. Hoewel Uluwatu slechts een dorpje in dit gebied is, wordt vaak het hele zuidelijke deel zo genoemd. Daarom ga ik in deze blog uit van dit deel: van Bingin, Padang Padang tot Uluwatu. Dat hier vele hotspots te vinden zijn, zal deze blog je duidelijk maken. Breng dus zeker een bezoekje aan een van de hotspots in Uluwatu! Meer dan de moeite waard, als je het aan ons vraagt.

8 x Hotspots in Uluwatu, Bali

1. Kelly’s Warung

Dit is dé hotspot onder de surfers. En dat is niet voor niks, want de waves zijn hier top en je zit front row bij Kelly’s Warung. Naast een prachtig uitzicht kun je hier ook genieten van een heerlijke fruit bowl, smoothie of wrap! Of je nu surft of niet, deze bijzondere plek is hoe dan ook een bezoekje waard! Kelly Warung

2. Padang Padang Beach

Wel eens een strand gezien waar apen rond huppelen? Niet? Breng dan eens een bezoekje aan Padang Padang beach. Een prachtig wit strandje met een helder blauwe zee. Maar dus ook apen die over de rotsen en het strand slingeren. Leuk om te zien. Je hebt overigens verder geen last van ze hoor. Mits je je zonnebril en tas goed vasthoudt, want dat vinden ze dan wel weer interessant!. Daarnaast is Padang Padang een geliefd surf sport. Zowel voor de beginner, op Padan Inside, of de gevorderde op Padang Outside. In de ochtend is het er nog vrij rustig, maar later op de dag ligt het strand meestal helemaal vol. Padang Padang

3. Blue Heaven

Blue Heaven doet haar naam zeker eer aan. Met een blauwe lucht en een immens uitzicht over de heldere blauwe zee waan je je je hier inderdaad in ‘Blue Heaven’. Je kunt hier slapen, maar je kan er ook gewoon voor een dagje aan het zwembad liggen. Voor een tientje per persoon mag je gebruik maken van het zwembad, krijg je een badhanddoek, een flesje water en een eigen ligbedje. Wat wil je nog meer?! Blue Heaven ligt vlakbij het bekende surfstrand Padang Padang en op de route richting de Uluwatu Tempel.

Blue Heaven, hotspots in uluwatu

De rest van deze blog en alle nieuwe Bali tips, heb ik gepubliceerd op mijn nieuwe website: I Love Bali! Het zusje van I Love Health, maar dan alleen maar over ons lievelingseiland Bali! Je vindt hier healthy, maar ook not-so-healthy tips! Lees je mee op I Love Bali?!

Lees hier alle andere Bali blogs op I Love Health.

Wat zijn volgens jou niet te missen hotspots in Uluwatu? Wij vullen onze kennis graag aan met die van jou!

Liefs

Daisy & Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties