WIN || Omafiets met luipaardprint!

Sport, Win  /   - 

Nu ik in Bali verblijf, besef ik me des te meer weer wat een fietsland wij Nederlanders zijn. Elke ‘buitenlander’  die ik spreek benoemt (naast de coffee shops en de Wallen) onze fietscultuur. ‘Crazy!’ als ik hen mag geloven. In Bali doet iedereen alles op de scooter en veel toeristen kunnen amper fietsen, zo blijkt. Ik ben nog net niet geboren op de fiets. Van kleins af aan deed ik al alles op de fiets. Mijn middelbare schooltijd moest ik alle dag 10 km heen en 10 km terug fietsen. Ik heb het vaak vervloekt, maar aan de andere kant hield het me wel fit. En ook als ik Amsterdam ben, waar ik woon, zou ik niet zonder mijn omafietsje kunnen! Eerlijk is eerlijk, ik overweeg wel eens om een scooter te kopen, i.v.m. de tijdswinst. Soms fiets ik twee keer per dag 20 minuten heen en weer naar afspraken. En dat is toch zo’n 1,5 uur op de fiets. Maar die scooter is er nog steeds niet, omdat ik het zo zonde vind van mijn lichaamsbeweging. Een potje fietsen is immers hartstikke goed voor je. Zeker als je zoals ik er flink de benen – euh… wielen –  in hebt! Je verbrandt al gauw zo’n 300-500 kcal met een uurtje fietsen, afhankelijk van je snelheid.

Oke, conclusie: ik kan niet zonder mijn omafietsje! En daarom mag ik één omafiets van fietsenopfietsen.nl  onder jullie verloten! Omdat er stiekem een kleine Nel Veerkamp in mij schuilt, is dat een übercoole fiets mét luipaardprint.

Alle in’s & out’s over de omafiets vind je hier! Wat een plaatje he?! omafiets luipaard, fiets

 

Zo kun je de omafiets met luipaardprint winnen

 • Like de Facebook page van Fietsenopfietsen.nl en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij deze amazing fiets wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

P.s. Vergeet niet je mooie fietsje met een goed slot vast te zetten. In Amsterdam wordt mijn stalen ros toch wel twee keer per jaar gestolen… en dat wil je niet met een fiets als deze! 😉

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

187 reacties

 1. Heeeee luipaardfiets je past goed bij mijn jas. oh but back to the point! Ik ben een meid die in een fietsenstalling altijd aan het zoeken is naar mijn fiets. Yup… ik kan het niet helpen, Die fietsen lijken allemaal zoveel op elkaar. Zeer vervelend. Maar als ik deze fiets zou winnen dan zou dat probleem over zijn want deze fiets heeft bijna niemand en valt op. Ik heb toevallig vandaag een felroze slot gekocht en deze zou ik graag willen koppelen met die hippe fiets hierboven zodat die goed op de fiets kan passen als ik even weg ben. Daarvoor wil ik wel graag dat je doet shinen als het donker&mistig is want de fiets die ik nu heb laat me daarmee vaak in de steek && mij veilig naar de bestemmingen brengt. ik wil graag voor ons beide een veilige tijd fietsje.

 2. Omdat deze fiets gewoon echt awesome is en zo herkenbaar dat ik hem nooit meer kwijt kan raken (tot mijn schaamte sta ik nogal eens te zoeken 😉 ). Echt, super gaaf!!!!

 3. Omdat mijn oh zo mooie fietsje helaas is gestolen. Helaas ben ik nu verplicht om met het openbaar vervoer te gaan. Als ik deze fiets win dan koop ik uiteraard een super stevig slot zodat mijn fiets niet meer gestolen kan worden!

 4. Ik rijd al jaren op een überouderwetse omafiets. Dat antiekgroene exemplaar vind ik helemaal niets. Hij piept en kraakt, en remt eigenlijk al bijna niet meer. Levensgevaarlijk; al gaat ie nog als een speer. Met dit luipaard durf ik het aan! Hij brengt me vast van London helemaal naar Leeds!

 5. Wow deze pracht fietsjungle cheeta mag wel onder mijn bips verkeren. Mijn huidige fiets heeft het begeven en leen nu steeds de fiets van mn vader of moeder. Deze fiets zou zo goed uitkomen. Stylish door weer en wind

 6. Ik zou deze fiets super graag willen winnen, omdat ik over 3 weken naar Amsterdam verhuis 😀 en ik van plan ben om binnen Amsterdam overal naar toe te fietsen! Fietsen in de stad is namelijk niet alleen makkelijk en leuk (je ziet nog eens wat), maar ook super gezond.. en een beetje gezonder leven dat ben ik zeker weten ook van plan.

  Groetjes Karlijn

 7. woeiii wat een onwijs toffe amazing fiets, die wil ik!
  Een ontzettend gaaf en uniek printje, daar hou ik wel van.
  En mijn eigen oude fietsje is bijna niet meer vooruit te trappen…….
  Maar als arme studente heb ik helaas geen budget voor een nieuwe fiets, daarom probeer ik nu gewoon te winnen!
  ◦ik like de Facebook page van Fietsenopfietsen.nl en die van I Love Health.
  duim duim duim duim duim…
  XOXO
  Riekie

 8. Wow wow wow wat een gave fiets! Ik zie mezelf hierop de herfst wel trotseren! Lekker calorietjes eraf, en er nog stijlvol uitzien ook! Oeeeh ik hoop zo dat ik m win!

 9. Hier wordt ik helemaal wild van! En ook al is het een luipaard print je wordt er zeker geen lui paard van! Trek maar even lekker een sprint.

 10. Waauw! Zeg je panterprint dan zeg je Nathalie 😀 Deze fiets is voor mij gemaakt. Vorige week is m’n auto afgekeurd. Zit nu helaas zonder auto. Dus heb ik m’n oude fiets afgestoft en fiets ik naar het werk. Maar hij is zeker aan vervanging toe. Dus ik zou heeeel graag deze geweldige fiets willen winnen 😀

  I want to ride my bicycleee

 11. ‘I rode my bicycle past your window last night…..’

  Booyaaaah! Deze fiets is, zonder te overdrijven, een beetje gemaakt voor mij. Hier wil ik de hele dag wel op crossen. Omafietsen zullen daarnaast naar mijn mening nooit uit de tijd raken en ze fietsen gewoon superlekker. Op dit moment heb ik twee fietsen die klaar zijn voor schroothoop. De ene heb al 12 jaar en de ander heb ik tweedehands aangeschaft, een aantal jaar geleden voor mijn studie in Utrecht. De fiets slaat aan, is verroest… het is echt schamend. Ik ga liever met de bus of de trein, terwijl ik altijd genoten heb van fietsen en lange tochten door het bos. Kortom, ik vind het echt een pareltje en zou he-le-maal CRAY worden als ik deze mocht winnen. Storm, regen, ik zou er door weer en wind mee gaan.

  Hopelijk kan dit mijn nieuwe materiële vriendje van 2016 worden.

 12. Als student is dit heel makkelijk om op school te komen Op een gezonde manier & zo rond die drukte van school toch nog te bewegen!

 13. Leuke fiets. Hij doet me aan mijn oma-fiets denken uit mijn studententijd, die iemand aan kreukels gereden heeft. Die fiets was toen mijn trots. En als ik er aan denk ben ik er nog rouwig om.
  Ik reed op mijn fietsje met opgestoken paraplu naar het station. Ik moest de trein halen. Ik reed op een zogenaamd rood fietspad. Had voorrang. Maar een auto in de regen schepte mij en mijn fiets. Ik lag op de motorkap, en mijn was aan kreukels gereden.
  Ik kan er nog boos om zijn. Zelf had ik niks, alleen de schrik aardig in de benen. Maar zo’n leuke fiets als toen heb ik nooit meer gehad.
  Daar kan verandering inkomen!

 14. Met zo een fiets ben je niet een grijze muis maar val je lekker op. En nu de winter weer voor de deur staat wordt het weer zo snel grijs en als je dan kan rijden op zo een fiets wordt je gelijk weer vrolijk

 15. Oh, wat een prachtexemplaar ! Ik moet mij dringend weer op een fiets zetten en met zo één als deze zal dit zeker niet moeilijk zijn.

 16. Geweldige fiets. Ik zou deze graag voor mn zusje willen winnen die op kamers zit in Amstelveen en haar fiets is vorig jaar gestolen en sindsdien doet ze alles te voet de kanjer maar ik denk dat ze hier wel dolgelukkig mee zal zijn heeft ze weer wat meer vrijheid