WIN || Omafiets met luipaardprint!

Sport, Win  /   - 

Nu ik in Bali verblijf, besef ik me des te meer weer wat een fietsland wij Nederlanders zijn. Elke ‘buitenlander’  die ik spreek benoemt (naast de coffee shops en de Wallen) onze fietscultuur. ‘Crazy!’ als ik hen mag geloven. In Bali doet iedereen alles op de scooter en veel toeristen kunnen amper fietsen, zo blijkt. Ik ben nog net niet geboren op de fiets. Van kleins af aan deed ik al alles op de fiets. Mijn middelbare schooltijd moest ik alle dag 10 km heen en 10 km terug fietsen. Ik heb het vaak vervloekt, maar aan de andere kant hield het me wel fit. En ook als ik Amsterdam ben, waar ik woon, zou ik niet zonder mijn omafietsje kunnen! Eerlijk is eerlijk, ik overweeg wel eens om een scooter te kopen, i.v.m. de tijdswinst. Soms fiets ik twee keer per dag 20 minuten heen en weer naar afspraken. En dat is toch zo’n 1,5 uur op de fiets. Maar die scooter is er nog steeds niet, omdat ik het zo zonde vind van mijn lichaamsbeweging. Een potje fietsen is immers hartstikke goed voor je. Zeker als je zoals ik er flink de benen – euh… wielen –  in hebt! Je verbrandt al gauw zo’n 300-500 kcal met een uurtje fietsen, afhankelijk van je snelheid.

Oke, conclusie: ik kan niet zonder mijn omafietsje! En daarom mag ik één omafiets van fietsenopfietsen.nl  onder jullie verloten! Omdat er stiekem een kleine Nel Veerkamp in mij schuilt, is dat een übercoole fiets mét luipaardprint.

Alle in’s & out’s over de omafiets vind je hier! Wat een plaatje he?! omafiets luipaard, fiets

 

Zo kun je de omafiets met luipaardprint winnen

  • Like de Facebook page van Fietsenopfietsen.nl en die van I Love Health.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
  • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij deze amazing fiets wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

P.s. Vergeet niet je mooie fietsje met een goed slot vast te zetten. In Amsterdam wordt mijn stalen ros toch wel twee keer per jaar gestolen… en dat wil je niet met een fiets als deze! 😉

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

187 reacties

  1. Wat een mooie fiets ? kan deze fiets zo goed gebruiken mijne is vorige maand gestolen bij het boodschappen doen en heb er nou geen. En boodschappen doen zonder fiets is erg vervelend zou zo blij zijn als ik deze mooie tijgerprint fiets zou mogen winnen. Ga heel hard hopen.

  2. Ik doe heel graag mee met deze leuke actie. Ik doe praktisch alles op mijn fiets. Maar daardoor heb ik nu best een gammel ding. Deze is gewoon geweldig 🙂 Count me in. Mijn achternaam is Lindner.

  3. Omdat toevallig 2 weken geleden mijn stokoude omafiets het nu echt begeven heeft. Ik zoek weer een goede fiets om weer elke dag naar het werk te fietsen en daardoor zou het te gek zijn als ik weer elke dag 25 minuten heen en 25 minuten terug kan fietsen naar mijn werk. Extra workout per dag! En daarnaast kan ik weer fietsen naar de sportschool, winkel, afspraken enz enz. Dit is vele malen gezonder dan de tram nemen. Ik vind het printje ook helemaal geweldig. En zie mezelf daarop fietsen. 🙂

  4. Geweldige fiets!!!! Past bij mijn bijna al mijn outfits! Daar komt nog bij dat ik uberhaupt wel een fiets kan gebruiken, helaas heb ik er al jaren geen meer.

  5. ik wil deze fiets dolgraag winnen, omdat ie matcht bij mijn jas en tas 😉 en omdat ie zo superdesuperleuk is natuurlijk, en zodat ik voortaan weer op de fiets overal naar toe kan ipv lopend! 🙂

  6. Mijn werkfiets is gestolen ondanks twee sloten, ik heb inmiddels al wel nieuwe sloten maar geen nieuwe fiets, met mijn inkomen duurt het sparen nog wel even, het dure OV helpt ook niet….
    Ik zou dolblij zijn met deze mooie fiets en de ‘benefits for my health and environment’ zijn superbe !

  7. Een onbereikbare droom! Deze fiets is te cool en te gaaf en te bijzonder! ONBEREIKBAAR! Alleen over deze fiets dromen is al zo fijn!

  8. Wow! Met deze supergave luipaard-pedalen ga je zeker heel veel likes behalen! Het zou fanatstisch zijn om op deze waanzinnig gave fiets te mogen rijden, want er gaat niets boven een gezond stukje fietsen. No files, No worries 🙂 Ik zeg DOEN! De collectie van fietsenopfietsen is te gek, dus kijk ook snel even op hun facebookstek 🙂

  9. WOW!! Wat een prachtige fiets!! Met 2 jonge kinderen en geen auto kan ik deze erg goed gebruiken, en maak ik ook nog eens de blits, hoe gaaf is dat!!

  10. Wat een verwennerij hier van word ik echt mega blij! Kans op deze geweldige prijs, jullie weten jullie fans wel te verwennen, dat moet ik bekennen! 😀 Ik droom al helemaal weg bij de gedachten dat ik de gelukkige eens zou zijn, die zou winnen… Nou dan raak ik helemaal buiten zinnen, woehoeee <3 De kans is natuurlijk erg klein, maar je zou nét die ene gelukkige maar zijn! Deze mooie gave luipaatdprint fiets zou zo welkom zijn, dan kan ik eindelijk mijn oude 'Krakkie bakkie' naar de sloop brengen! Die heeft zijn rust wel verdiend 😀 Daarom kom ik graag een kansje wagen, en mijn steentje aan deze leuke actie bijdragen 😀 Nu ga ik maar snel duimen en hopen dat het gelukkig héél misschien eens mijn kant uit mag komen. groetjes Tanja <3

  11. Jaaaa! Ik doe heel graag mee. Mijn fiets is helaas ook al 2 x gestolen en op dit moment heb ik dus geen fiets meer. Een goede fiets is natuurlijk aardig aan de prijs, dus weer een nieuwe kopen zat er nog even niet in. Zo’n toffe fiets winnen, zou dan ook echt heel leuk zijn. Pluspuntje dat ie lekker opvalt door de print 🙂 Ik like de facebookpagina’s.

  12. Wat een PRACHTIGE fiets! Ik vind hem er geweldig mooi uit zien. Ik ben helemaal gek op luipaardenprintjes en deze fiets zou echt geweldig bij mij staan. Ik heb momenteel een fiets die ik 15 jaar geleden heb gekocht, en ik kan goed een nieuwe fiets gebruiken. Ik zie het al helemaal voor me hoe ik op deze mooie fiets ga rijden: stijlvol over de straten fietsend. Ik weet ook wel zeker dat ik mijn outfit ga aanpassen om het plaatje compleet te maken! En uiteraard zal ik de fiets altijd goed op slot doen, zo een mooie fiets mag nooit van mij gestolen worden.

  13. zon,regen of wind ik ga altijd op de fiets,want fietsen is goedkoop,geen files,dus ook lekker snel,maar het allerbelangrijkste,het is gezond,lekker in beweging,goed voor je dagelijkse ontspanning,oh ja,ik wil hem heeeel erg graag.doei!!!

  14. gaaf, heb al bijna 13 jaar dezelfde fiets die rammelt aan alle kanten, deze fiets zou me weer jaren vooruit helpen, en ik doe alles op de fiets van die rijbewijs is nog nooit wat gekomen en fietsen is een stuk frisser en gezonder zou er heel blij mee zijn

  15. Ik zou heel graag deze fiets winnen omdat oma fietsen mijn favoriet zijn! Helaas heeft mijn oma fiets het na bijna 15 jaar begeven.. Zo kan ik mijn goede voornemen om naar mijn werk te fietsen weer met plezier oppakken! Fingers crossed ?

  16. Super gaaf, ik heb nu een oud fietsje die dringend aan vervanging toe is, maar nog net goed genoeg als stationsfiets. Ik had vroeger altijd een oma fiets en die reed toch wel het allerfijnste. Ik ga heel hard duimen dat ik deze gave fiets mag winnen.

  17. Mijn fiets is compleet vernield, omdat ik hem gebruik om kranten rond te brengen. Hij valt vaak en de ketting is er vaak af. Ook zijn de banden altijd lek. Het zou heel leuk zijn om een fiets te hebben die ik voor mezelf kan gebruiken. Ik ben fan van de luipaardprint.

  18. Mijn eerste echte omafiets was gifgroen en had blauwe stippen en een felblauw zadel. Een goede start van mijn fietsleven dus. Daarna heb ik meerdere fietsen versleten en zijn er ook wat gestolen helaas. Ik heb als laatst een zwarte oma fiets gekocht voor 30,-, die het niet heel lang meer gaat volhouden. Het zou mij heel tof lijken om straks als tijgertje door de stad te touren. Ik denk niet dat ooit iemand mijn fiets nog durft te jatten!