WIN || Omafiets met luipaardprint!

Sport, Win  /   - 

Nu ik in Bali verblijf, besef ik me des te meer weer wat een fietsland wij Nederlanders zijn. Elke ‘buitenlander’  die ik spreek benoemt (naast de coffee shops en de Wallen) onze fietscultuur. ‘Crazy!’ als ik hen mag geloven. In Bali doet iedereen alles op de scooter en veel toeristen kunnen amper fietsen, zo blijkt. Ik ben nog net niet geboren op de fiets. Van kleins af aan deed ik al alles op de fiets. Mijn middelbare schooltijd moest ik alle dag 10 km heen en 10 km terug fietsen. Ik heb het vaak vervloekt, maar aan de andere kant hield het me wel fit. En ook als ik Amsterdam ben, waar ik woon, zou ik niet zonder mijn omafietsje kunnen! Eerlijk is eerlijk, ik overweeg wel eens om een scooter te kopen, i.v.m. de tijdswinst. Soms fiets ik twee keer per dag 20 minuten heen en weer naar afspraken. En dat is toch zo’n 1,5 uur op de fiets. Maar die scooter is er nog steeds niet, omdat ik het zo zonde vind van mijn lichaamsbeweging. Een potje fietsen is immers hartstikke goed voor je. Zeker als je zoals ik er flink de benen – euh… wielen –  in hebt! Je verbrandt al gauw zo’n 300-500 kcal met een uurtje fietsen, afhankelijk van je snelheid.

Oke, conclusie: ik kan niet zonder mijn omafietsje! En daarom mag ik één omafiets van fietsenopfietsen.nl  onder jullie verloten! Omdat er stiekem een kleine Nel Veerkamp in mij schuilt, is dat een übercoole fiets mét luipaardprint.

Alle in’s & out’s over de omafiets vind je hier! Wat een plaatje he?! omafiets luipaard, fiets

 

Zo kun je de omafiets met luipaardprint winnen

  • Like de Facebook page van Fietsenopfietsen.nl en die van I Love Health.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
  • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij deze amazing fiets wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

P.s. Vergeet niet je mooie fietsje met een goed slot vast te zetten. In Amsterdam wordt mijn stalen ros toch wel twee keer per jaar gestolen… en dat wil je niet met een fiets als deze! 😉

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

187 reacties

  1. Ik doe graag mee voor mijn nichtje, want zij gaat deze fiets helemaal te gek vinden, want ze vindt alle spullen met een luipaard print geweldig !

  2. Los van het feit dat een nieuwe fiets ten allen tijde welkom is (geen rijbewijs; dagelijks fiets nodig; huidige exemplaar is eigenlijk rijp voor de schroothoop) ben ik verzot op dierenprintjes. Dit is een fiets die helemaal bij me past. Oh, wat is die gaaf.

  3. Ik vind de fiets echt prachtig, ik hou erg van luipaardenprint, ik fiets iedere dag naar mijn werk, zou geweldig zijn om iedere dag op z’n gave fiets naar mijn werk te gaan !!! 🙂

  4. Hoi Daisy
    Ik volg jouw blog/FB-pagina/snapchat/ … op de voet vanuit België. Super leuk allemaal!
    Net zoals deze omafiets, love it!
    Ik woon in Belgisch Limburg en helaas is fietsen hier niet zo ingeburgerd als bij jullie in Nederland.
    Maar ik ben er zeker van dat wanneer ik hier met zo een hippe fiets door de straten rijd er meer mensen zullen volgen!
    Het zou toch super zijn moest je gezonde invloed en positieve vibe tot in het verre Vlaanderen te merken zijn? 
    En daarnaast zou deze fiets de perfecte vervanger zijn van mijn krakende oltimerfiets.
    Fingers crossed!!!! 
    Groetjes Elien

  5. WoW wat een gave fiets! Past mooi bij m’n voorliefde voor grotere katachtigen en met deze in mijn bezit is er geen excuus meer om de auto te pakken!

  6. Een beauty van een fiets! Aangezien ik net op kamers ben gaan wonen, en hier geen fiets heb, lijkt het me super gaaf om deze in de hal neer te mogen zetten (en er op te mogen rijden natuurlijk!). Makkelijk terug te vinden door het cheeky design! 😀

  7. Wat een gave fiets! Lekker opvallend, ik hou wel van luipaardprintjes. Dan pak ik vast vaker de fiets en wat extra lichaamsbeweging is natuurlijk mooi meegenomen!

  8. Hihi, een goed slot heb ik trouwens wel nog steeds! En toen ik vroeger op school zat, lang geleden, deed ik mijn fiets nooit op slot en mochten klasgenoten de fiets lenen. Toen kon dat nog. (Vervolg op mijn eerdere reactie)

  9. Een paar jaar geleden is mijn oude krakkemikkige fiets door de fietsenmaker opgegeven en afgevoerd. Geld voor een goede nieuwe was er niet. Ik zou heel graag dochterlief op de fiets weer naar school willen brengen, honden naast de fiets laten rennen en gewoon voor de lol door onze mooie omgeving willen fietsen!

  10. Een nieuwe fiets zou heel erg welkom zijn aangezine nu al voor de 3e keer mijn fiets gestolen is 🙁 Dit mooie Luipaard exemplaar is zo opvallend dat deze 4e fiets vast heele rg lang mee zal gaan, voor al mijn dagelijks fietstochtjes naar werk, sportschool, stad en nog veel meer!

  11. wow deze is gaaf. Ik rijd zelf op een heel oud verrot fietsje al een lange tijd… denk dat het nu wel tijd wordt voor zo’n wild exemplaar, hihi.
    Groetjes, Hannah

  12. Mijn fiets is gestolen. Eerste keer met mijn nieuwe fiets naar het station en nog geen uur later was hij gestolen. Sinds dien geen fiets meer gekocht. I need it haha!! Ik word zo lui van het OV en de scooter. Ik moet gewoon weer een fiets hebben ??

    Misschien heb ik toch nog geluk bij een ongeluk !!

  13. Ik moet die fiets winnen omdat ik gewoon gek ben op luipaardprint! Ik moet me inhouden om niet alles in luipaard te kopen… ?

  14. Wauw wat een leuke actie. In verband met overgewicht heb ik de laatste 10 jaar weinig tot niet gefietst. Inmiddels ben ik 20 kilo lichter en kan ik weer normaal fietsen. Echter mijn iets is echt aan vervanging toe

  15. Wat een leuke actie! Mijn vriendin haar fiets is onlangs gestolen en ik zou hem haar echt gunnen. Gisteren gingen we naar de sportschool en had ze geen fiets. Gelukkig kon ze die van haar man lenen, maar in Nederland merk je al gauw dat je een fiets mist ;)!

    Hopelijk kunnen jullie haar verrassen, ik weet zeker dat ze deze fiets helemaal te gek vindt!