We Own The Night – Nike women’s run

Sport  /   - 

Just one more month to go: We Own The Night run van Nike. Doe je mee?! Zondagavond 19 mei organiseert Nike de eerste ‘We Own The Night’ women’s run in Nederland: 10km hardlopen door het Westerpark (in Amsterdam). Ik doe in elk geval mee en zou het leuk vinden als jullie ook mee doen! In veel andere wereldsteden organiseert Nike al een run alleen voor vrouwen. En nu ook in Amsterdam. We like!

Confession: ik zal flink aan de bak moeten. Na bijna de hele winter niet gelopen te hebben als gevolg van een nekhernia en knieblessure, ben ik twee weken geleden weer begonnen. Veel langer dan 5km is mijn rondje nu nog niet… Het zal voor mij dus pittig worden om die 10k (goed) te volbrengen. Ik kan jouw support daarom goed gebruiken. En dan bedoel ik niet langs het parcours, maar ‘mee-ren support’! We hebben nog precies 1 maand te gaan. Geen tijd te verliezen dus!

Over ‘We Own The Night’

Na groot succes in andere wereldsteden is het nu de beurt aan onze hoofdstad voor een onvergetelijke Nike run. Onder het motto ‘We own the night’ organiseert het sportmerk op 19 mei 2013 een women’s run in Amsterdam. Het parcours van tien kilometer gaat dwars door het Westerpark en belooft een waar spektakel te worden. Doordat de run s ’avonds plaatsvindt, is deze extra bijzonder. De run start om 20.30 uur en wordt op een coole manier afgesloten om de sportieve prestatie te vieren.

Inschrijven ‘We Own The Night’

Inschrijven  kan via: www.nike.com/weownthenightamsterdam We Own The Night - women's run Nike

Voorafgaand aan de run organiseert Nike verschillende mogelijkheden om in groepsverband te trainen en alle deelnemende vrouwen op een leuke en gezellige manier in de perfecte vorm te laten komen en in een goede conditie aan de start verschijnen. Zo is iedereen welkom bij de wekelijkse Nike Run Club vanaf de Kalverstraat in Amsterdam en vinden er vanaf 8 april wekelijks Nike Training Club classes plaats. Meer informatie hierover kun je vinden zijn op de Nike Running Facebookpagina en de Nike Training Club Facebookpagina.

All right ladies! Wie doet er mee? Laat een comment achter of stuur een mailtje naar info@ilovehealth.nl. Super cool als je ook mee doet. Let’s go for it! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties

 1. Ik doe 26 mei mee met de ColorRun maar wil misschien ook wel mee rennen met deze. Even mijn training aankomende twee weken afwachten 🙂

 2. Ik doe mee met de running classes en training sessions vanaf volgende week 🙂 Maar helaas kan ik niet meedoen aan de 10km run omdat ik dan al andere plannen heb. Veel succes de komende maand!!

   1. Hi Daisy,

    Ik heb afgelopen maandag meegedaan aan de Nike Training Club. Het was echt heel erg leuk!! Misschien ook iets voor jou? Het wordt gegeven op een supermooie locatie, namelijk in de Vondelkerk (geen orgelmuziek, maar keiharde pumpmuziek uit de speakers haha). Je krijgt bij binnenkomst een gratis superleuk dry fit shirt (met leuke motiverende qoutes erop), er ligt een matje voor je klaar en je mag in de schoenenkast Nike schoenen pakken voor de workout. Hoe leuk! Het zit wel heel snel vol. Volgens mij is het niet meer mogelijk om je voor de aankomende 3 weken op te geven. Hoe is het rennen vandaag gegaan? Ik heb mijn lichaam even rust gegeven, heb iets teveel getraind de afgelopen tijd (ben gisteren net klaar met mijn 30 days squat challenge: mijn billen zijn nu echt keihard, haha!).

    Tot snel!

    1. Hey Abigail,
     Thanks voor de leuke tip. Ik heb mij net gelijk ingeschreven voor de Nike Training Club op 6 mei – 20.00-21.30u @ Vondelkerk! Ben benieuwd! Ik kan ook nog wel wat extra training gebruiken voor 19 mei.
     Gister ben ik gaan rennen, een avond run met mijn vriend. Ging goed! 10k nog niet… maar we hebben nog even 😉 Jij ook succes met trainen! Groetjes!