Sporten met Doutzen & Hunkemöller || Deze sportcollectie wil je hebben!

Fashion, Sport  /   - 

Dinsdagochtend 15 november. In alle vroegte ben ik onderweg naar Antwerpen om dé nieuwe sportcollectie van Doutzen Kroes te bewonderen, die zij in samenwerking met Hunkemöller heeft ontworpen. Maar dat niet alleen. Ook kreeg ik 5 minuten om haar te interviewen. Ja maar liefst 5 minuten. Alsof het nog niet spannend genoeg was 😉

sportcollectie, Hunkemoller, Doutzen Kroes, Doutzen hunkemoller

Doutzen Stories sportcollectie

In één woord: Wauw! Wat zijn dit gave sportitems. Het liefst neem ik alles mee naar huis. Hoe kan het ook anders: een sportcollectie ontworpen door niemand minder dan Doutzen Kroes. Ze sport elke dag en weet als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste sportkleding te dragen. Daarnaast vindt óók Doutzen het heel belangrijk om er tijdens een workout goed uit ziet. “Een sportoutfit moet niet alleen lekker zitten, maar moet ook mooi en sexy zijn. Dat motiveert je om te gaan sporten”, zo vertelt ze. Helemaal mee eens!

Maar het is voor haar ook echt een must dat de sportitems te combineren zijn met je ‘gewone’ kleren. Want weer of geen weer, Amsterdam of New York, Doutzen pakt het liefst altijd de fiets. De kinderen naar school brengen en ophalen, boodschappen doen of een afspraak, doet ze allemaal met de fiets. Ook dan draagt Doutzen het liefst een outfit die sporty, sexy en vooral comfortabel is! Haar Doutzen Stories sportlijn is dan ook zo ontworpen dat je het ook buiten de sportschool heel goed kunt dragen! Love it!

Sportcollectie Doutzen, Hunkemoller, sportkleding, Doutzen Kroes, Doutzen hunkemoller

HKMX by Hunkemöller sportcollectie

Alsof de sportcollectie van Doutzen nog niet tof genoeg is? Als klap op de vuurpijl heeft Hunkemöller nog twee sportcollecties ontwikkeld: De HKMX by Hunkemöller collectie voor high intensity sporten en de HKMX Balance collectie voor wellness & health sporten. Hunkemöller heeft dus drie nieuwe collecties voor ieder type sportieve vrouw! Dat klinkt als muziek in onze oren. Wij bij ILH kunnen echt niet wachten tot deze pareltjes in de winkel liggen.

Hunkemoller, sportcollectie, Doutzen Kroes, Doutzen hunkemoller

We moeten nog wel heel even geduld hebben, want zowel de Doutzen Stories collectie als de HKMX collecties zijn vanaf 29 december 2016 online te verkrijgen en vanaf 2 januari verkrijgbaar in alle Hunkemöller winkels. Beter kunnen we het jaar niet beginnen toch?

X Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *