WIN || 2 x Online Mindfulness Cursus twv €590 voor jou en een vriend(in)!

Health, Mind, Win  /   - 

Nadja van Mindful Bali – de allerleukste mindfulness teacher op Bali! – schrijft al een jaar voor I Love Health blogs over haar eigen Happiness Project. Naast haar coachingstrajecten op Bali, het bloggen voor ILH en het baren van een mega knappe zoon, zat ze niet stil. Ze ontwikkelde tussen alle bedrijven door ook nog een online mindfulness cursus! De vraag naar Nadja’s begeleiding is groot, maar omdat zij op Bali gevestigd is, is dat nog wel eens lastig. Met de online mindfulness cursus is haar begeleiding nu voor iedereen bereikbaar! Gewoon in Nederland, Of waar dan ook ter wereld. YES!

Ik (Mirte) heb vorig jaar een mindfulltraining bij Nadja gevolgd op Bali, en vond dat echt heel erg fijn. Haar manier van ‘les’ geven ervaar ik als prettig en relaxed. En juist omdat zij vanuit Bali werkt, heb ik het idee dat ze op de een of andere manier die rust en positieve vibe van het eiland, goed weet over te brengen. Een echte aanrader dus. Ook Daisy deed bij haar een volledige 6 weekse mindfulness cursus in Bali, waar ze in deze blog alles over vertelt. En JIJ kunt deze cursus dus winnen!

De cursus heeft een waarden van €295! En als je wint, win je er twee! Je mag er één weggeven aan een vriend(in), zus, moeder of wie dan ook naar keus! Aan iemand die het misschien wel goed kan gebruiken. Hoe mooi is het geven van zo’n cadeau? Een soort van geluk in een cadeaudoosje! Het enige wat je hoeft te doen is hier je mailadres achterlaten, maar daarover onderaan de blog meer! Doe je mee?!

Wat houdt de Online Mindfulness cursus in?

In de online Mindful Bali cursus combineert Nadja alle tools en informatie die haar en haar cliënten de afgelopen vijf jaar het meeste hebben geholpen om weer te kiezen voor zichzelf en het leven van hun dromen te gaan leiden. Alle tools helpen jou om weer uit je hoofd te komen, te stoppen met piekeren, je niet langer te laten tegenhouden door angst en weer terug te komen naar zelf liefde, zoals Nadja dat altijd mooi omschrijft.

De cursus duurt zes weken. Elke week krijg je een nieuwe module. Je krijgt een video waarin Nadja alles uitlegt en je begeleid door de meditaties en de lessen heen. Ook al is het online, de video’s waarop Nadja je begeleid, maken het heel persoonlijk. Daarnaast krijg je de lessen uitgeschreven zodat je het ook kan lezen. Je kan alles lekker op je eigen tempo doen. Na elke module heb je opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat. Door deze oefeningen in je dagelijkse leven te integreren ga je het verschil merken. Alleen maar de lessen volgen zonder te oefenen is alsof je naar een aerobics programma op de tv kijkt terwijl je op de bank een chocolade reep eet.

Zelfcompassie, Mindfulness, online mindfulness cursus

Aan het einde van de cursus kan jij

 • Stress handelen als een baas!
 • Weer uit je hoofd komen en stoppen met piekeren
 • Je weet weer wie jij echt bent en wat jou gelukkig maakt in het leven
 • Je kan anders omgaan met je mind, en hebt daar weer de controle over in plaats van dat het controle over jou heeft
 • Je hebt het zelfvertrouwen om te kiezen voor een leven wat jou gelukkig maakt
 • Je weet hoe je kan omgaan met dat stemmetje dat zegt dat je niet goed genoeg bent
 • Weet je precies hoe je met tegenslagen kan omgaan en daar zelfs beter uit kan komen
 • Je hebt alle tools in handen om weer van jezelf te houden en het geluk in jezelf te vinden

Klinkt goed he?!

Wat moet je doen om te winnen?!

Wil jij gratis een online Mindfulness cursus bij Nadja volgen? Easy:

 • Laat dan hier je mailadres achter en ontvang sowieso een 5-daagse mini mindfulness cursus per email.
 • Laat in de comments hieronder weten aan wie jij de tweede cursus wilt geven! Vergeet niet je e-mailadres erbij te vermelden. Anders kunnen we je lastig bereiken.

Onder alle nieuwe inschrijvingen verloten we GRATIS TWEE VOLLEDIGE online mindfulness cursussen t.w.v €295.

De winnaar(s) worden over circa 2 weken onder deze blog in de comments en op social media bekend gemaakt. Houd het goed in de gaten!

Liefs Daisy & Mirte

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

44 reacties

 1. dit komt als geroepen! Zit al maanden voor een 2e keer in een burn out, iets met hardleers. Heb ook nog een dochter van 3 rondlopen dus als nog vrij moeilijk om tijd voor mezelf te vinden/maken. Zei gister nog tegen mijn vriend dat ik graag een mindfull zou willen proberen. En ik heb deze week een ticket naar Bali geboekt voor mij alleen om mij op mezelf te kunnen focussen. Moet dit voor mezelf en mij gezin oplossen.

  En ik zou het graag willen weg geven aan een van mijn vriendinnetjes weg geven. Lijken met bosjes neer te vallen, heb er meerdere die thuis zitten in soort gelijke situatie.

  Ik hoop heel erg dat ik de gelukkige mag zijn en iemand anders ook blij mag maken. Klein stukje geluk om een dierbaar iemand te helpen.

  Liefs

 2. Dit komt precies op het juiste moment! Ik ben langzaam herstellende van een flinke burn-out ;(! Alle tips voor een mindfull leven zijn dan ook van harte welkom ☺️ Om hier zo nog sterker uit te komen! Ik zou dit ook gunnen aan mijn vriendinnetje Imke, die met het runnen van een eigen restaurant ook wel wat mindfullness in haar drukke bestaan kan gebruiken! Wat niet alleen goed is voor ons, maar ook zeker onze kindjes ten goede komt ?

 3. Timing is everything! Kwam deze winactie tegen en dacht hier moet ik op reageren! Op het moment gaat het namelijk even niet zo lekker met mij., Na een paar heftige gebeurtenissen en verlies van mijn moeder zit ik er even doorheen. Hiervoor heb ik hulp gezocht, maar krijg de laatste tijd steeds meer tips van mensen om een mindfulness cursus te volgen. Deze online cursus zou een geweldige uitkomst zijn! Ik zou hem mijn vriend kado doen, dan kunnen we elkaar motiveren en verrijken en hopelijk kunnen we daarna deze fase achter ons laten en het geluk weer vinden!

 4. Met klachten naar de dokter geweest. Stress was de oorzaak van de klachten. Er werd mij geadviseerd om mindfullness te gaan doen. Helaas wordt dit niet vergoed en ben ik niet in staat dit zelf te betalen. Dit zou dus een geweldige oplossing voor mij zijn! De stresskiptaferelen heb ik van mijn moeder georven, dus voor haar zou dit ook heel fijn zijn om te doen!

 5. Waaaaaauw, wat een fantastisch cadeau! Deze cursus zou ik dolgraag geven aan mijn vriendin Nicole die net als ik grote moeite heeft met van zichzelf houden. Beiden hebben we een eetstoornisverleden en dat blijft ons tot op heden regelmatig achterna jagen. Ik weet zeker dat ik een héle dikke knuffel van haar krijg als we samen dit avontuur op weg naar zelfliefde aan mogen gaan! <3

 6. Wat een goede win-actie! Ik zou de cursus heel goed kunnen gebruiken nu ik net ondernemer geworden ben en er van alles op me afkomt. De andere cursus zou voor mijn allerliefste vriendinnetje Kim zijn die het op haar ook wel zou kunnen gebruiken..

 7. Ik wil de mindfulness cursus graag met mijn moeder doen. Mijn moeder is een hele lieve, maar ook hele bezorgde moeder. Ze ziet altijd ‘beren op de weg’, en maakt zich overal druk om. Ik probeer haar vaak te overtuigen dat ze zich niet zo druk moet maken, omdat het leven toch wel loopt zoals het loopt. Ik zou het super bijzonder vinden om met haar een mindfulness cursus op Bali te volgen!!

 8. Wat een bijzondere actie! Het lijkt me een waardevolle aanvulling op dit moment in m’n leven. Veranderingen op stapel, inzichten zijn zeer wenselijk! Hetzelfde ook voor een lieve collega. Daar zou ik de cursus graag mee willen delen.

 9. Ik wil het graag aan mijn zwager geven. Mijn zus en hij hebben 2 kinderen, van 2 en 5. Hij heeft het druk op zijn werk, met zijn gezin en met zijn familie (wie niet). Helaas zie ik hem steeds meer in zijn hoofd terugtrekken en alle gedachten die hij heeft geloven. Hij is een goede vader, maar het is zonde dat hij niet altijd van zijn gezin kan genieten hier door. Als iemand die veel therapie heeft gevolgd in de jaren denk ik dat hij hier veel baat bij kan hebben. En daarbij iedereen.

 10. Wat een leuke winactie, hier doe ik graag aan mee!! De 2e cursus zou ik geven aan mijn vriendinnetje Marlous. We hebben het hier vaak over en zijn erg opzoek naar de juiste handvaten!! Ik kijk al uit naar de mail van de komende 5 dagen!!

 11. Ik zou mijn moeder zo graag een mindfulness cursus willen geven. Ze zit op dit moment erg in de knoop met zichzelf en ze is gestopt met haar werk omdat ze het niet meer leuk vond, maar nu moet ze iets anders vinden en dat blijkt moeilijker dan ze dacht. Dus ik hoop echt dat dit kan zorgen dat ze wat extra zelfvertrouwen krijg op dit vlak en andere vlakken en ik denk dat een mindfulness cursus daar echt bij kan helpen!

 12. Ik zou deze cursus graag aan mijn lieve vrouw geven. Zij werkt, zorgt voor onze twee zonen (met rugzakje) en zij geeft mantelzorg aan haar dementerende vader. Hoeveel ballen kun je in de lucht houden? Twee burn-outs verder doen wij ons best om alles op de rit te houden. Deze cursus zou haar horizon zeker verbreden en helpen. Daarom!

 13. Wat een gave winactie!! Ik zou deze cursus graag met 1 van mijn lieve vrienden willen doen. Ik vind het lastig om te kiezen omdat ik iedereen alle geluk gun maar ga dan denk ik voor mijn vriendin en schoonzusje Marianne. Ik zou graag wat handvatten aangereikt willen krijgen om emoties wat meer de baas te zijn en me minder druk te maken om dingen.

 14. Het hele lijstje van ‘aan het einde van de cursus kan jij’ wil ik kunnen! Zo herkenbaar.. en zonde van je energie! Als ik zou winnen zou ik de tweede cursus aan Nikki geven! Hele goede vriendin, en we zijn alle twee docent. En dat piekeren, te veel druk maken om wat anderen vinden en twijfels over waar we mee bezig zijn.. zijn onderwerpen waar we het ‘helaas’ wel vaker over hebben! Dus tijd om daar iets positiefs mee te gaan doen!

 15. Aan mijn liefste mama! We zijn allebei heel erg geïnteresseerd in het hele mindfullness concept, en verdiepen ons al enkele jaren in het boeddhisme. Zelf studeer ik psychologie en zo heb ik mijn mama weten mee te trekken in mijn interesse in de menselijke geest. Een mindfullness cursus zou voor ons een enorm leuke ervaring en leerschool zijn!?

 16. Geweldige winactie! Ik zou graag mee willen doen voor mijzelf en mijn zusje. We studeren beide en kunnen dus wel wat stressvermindering en zelfvertrouwen gebruiken!

 17. Een geweldige en goede winactie. Ik zou graag de cursus aan mijn vriendinnetje Sheila willen geven. We hebben het er al vaker over gehad dat we dit graag willen. We staan beide aan het begin van ons leven en na de studie te hebben afgerond hebben we veel last van de onzekerheid over de toekomst en wat we met ons leven willen. Daarom lijkt dit mij juist een geweldige training

 18. Wat een mooie winactie! Als de eerste dag van de 5-daagse mini-mindfulness cursus binnen is ga ik gelijk aan de slag. De cursus zou ik graag geven aan mijn moeder om minder spanning te ervaren in het dagelijks leven. Tijdens de behandeling van mijn eetstoornis kwam naar voren dat ik het vooral inzet om mijn emoties te uiten. Een mindfulness training zou dus de ideale oplossing zijn!

  “Train your mind to see the good in every situation!”

  1. Gisteren het webinar gevolgd, complimenten naar Nadja! Je zag dat veel tijd in is gestoken en ik heb er veel van geleerd. Ook veel bekende dingen tegen gekomen uit de periode dat ik twijfelde over mijn studiekeuze en relatie. Dit webinar liet mij inzien dat ik vroeger veel uit angst heb gekozen en niet uit liefde! Ook het van psycholoog naar psycholoog gaan kwam bij mij bekend voor en het vervolgens niet zelf kunnen toepassen hiervan. Deze mindfulness cursus is volgens mij perfect om je eigen “ik” weer te ontdekken en te leven in liefde in plaats van angst.

 19. Aan mijn lieve vriendinnetje Marianne, ik weet dat ze dit heel graag wilt en naar mijn mening ook echt nodig heeft. Het zou als geroepen komen namelijk, er komt een drukkere / uitdagende tijd voor haar aan! Ik gun het haar zo! En mijzelf natuurlijk ook. Na mijn zware ongeluk waar ik hersenletsel aan overgehouden heb, zal ik toch mijn leven anders moeten indelen. Mindfulness zal hier geloof ik zeker bij helpen!