Een dagje van leven ruilen met Jelmer de Boer!

Beauty, Health, Sport  /   - 

Groene smoothies vs. cola light.

Een appel vs. Milka Oreo.

Een kiemsalade vs. hamburger.

Hardlopen vs. krachttraining.

I Love Health vs. Geen Troep.

Daisy vs. Jelmer.

Dat was wat er vorige week gaande was op onze socialmediakanalen. Jelmer en ik ruilden een dagje van leven. Ik ging aan de Milka repen, honderden selfies, hair-checks en zware krachttraining. Jelmer aan de ontelbare groene smoothies, salades en Mini Mouse oren.

Waarom?

Listerine daagde ons uit om een dagje van leven en carrière te wisselen. Ik houd wel van een uitdaging, dus dit wilde ik wel aan gaan. Jelmer ook… en zo geschiedde… Vorige week was ik een dagje Geen Troep, inclusief beheer van zijn Instagram account. En vice versa. We hadden beiden de hele dag een cameraman bij ons, die alles heeft vastgelegd. Benieuwd hoe het is om een dagje Jelmer de Boer te spelen?

En uiteraard zijn er ook beelden van een Jelmer die als een über-truttige I Love Health door het leven gaat…

 

Ja, dit was wel een dagje uit mijn comfort zone! Maar, zoals ik al zei, daar houd ik wel van. Als je dat nooit durft te doen en altijd maar in je vertrouwde wereldje blijft, zal je nooit nieuwe dingen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe ervaringen op doen. En nu juist dát is zo leuk! Te gek dat Listerine ons deze kans heeft gegeven!

Hoewel we beide elkaars imago/karakter nogal uitvergroten en de draak met elkaar steken, hebben we stiekem meer overeenkomsten dan je in eerste instantie zou denken. Ik weet zeker dat Jelmer niet elke dag ontbijt met Mars Ice cream en ongetwijfeld salades eet. Net zoals ik ook dol ben op een glas wijn (al noem ik dat dan geen zuipen) en een stuk Milka ook heus wel eens kan waarderen. Behalve met die knuffel op de bank… die heb ik echt niet thuis – in tegenstelling tot De Boer 😉

#durftedoen

Ben jij een waaghals? Durf jij uit je comfort zone te stappen? Net als die Listerine gebruikers, Jelmer en mij? Deel dit dan met #durftedoen en #listerine!

X Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *