WIN || NIKON 1 J5 camera twv €449!

We Love Smoothies, Win  /   - 

Dit is nou echt zo’n prijs waarbij ik een kleine sabotage van de keus voor de uiteindelijke winnaar overweeg… wat djeezzzz wat wil ik deze Nikon camera zelf ook graag hebben! Ik heb er gister tijdens onze We Love Smoothies workshops mee gewerkt. We hadden namelijk een speciaal Nikon photo corner ingericht om very Instagramwaardige foto’s van alle mooie smoothies te maken. Niet alleen ik, maar ook alle deelnemers van de workshop doken de photo corner in met hun smoothie om met behulp van leuke props, ondergronden en extra ingrediënten de mooiste food pics te maken. En dat dus met deze Nikon 1 J5! nikon 1 j5

Deze camera heeft twee features waar ik als blogger en food lover helemaal weg van ben:

 1. Je kunt ‘m door middel van Wifi en een app koppelen aan je telefoon, zodat je de mooie foto’s direct kunt uploaden naar social media. Handig!
 2. Ook zit er een soort selfie stand op… en je begrijpt dat een blogger als ik niet zonder kan! Hahaha. Ik ben fan!

Claartje (met wie ik de workshops doe) en ik zijn de beroerdste niet en hebben geregeld dat we maar liefst twee van deze camera’s weg mogen geven! Eén camera wordt verloot onder de deelnemers van de workshop (wie maakte de mooiste foto van haar smoothie?) en de andere mogen we nu, via onze sites verloten onder onze trouwe lezers. Jij dus!

Meer weten over de Nikon 1 J5? Bekijk dan hier alle specificaties. nikon 1 j5

Wat moet je doen om de Nikon 1 J5 te winnen?

 1. Maak een foto van jouw mooiste smoothie (gewoon, met je huidige camera of telefoon).
 2. Upload je foto op Instagram en gebruikt de hashtag #nikonlovessmoothies
 3. Tag @ilovehealth_ in de foto.

En maak zo kans op de NIKON 1 J5! nikon 1 j5 smoothie workshop

Over een week trekken Claartje, Nikon en ik één winnaar uit alle deelnemers, op basis van loting. De winnaar maken we op Instagram bekend. Doe hieronder vooral vast wat inspiratie op, op basis van de smoothies die tijdens de afgelopen We Love Smoothies workshops gemaakt zijn.

Succes! nikon 1 j5

p.s. het lijkt me overbodig om te melden dat ik de boel niet echt ga saboteren hè 😉

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 reacties

 1. In dit artikel staat dat de uitslag over een week zou zijn, alleen zijn we nu al weer twee weken verder. En als er wordt gevraagd wanneer de uitslag dan wél komt wordt er helemaal niet op gereageerd, ook al heb ik je getagd op Instagram.
  Ik snap heus wel dat er niet meteen gereageerd kan worden, maar ook dat is alweer een paar dagen geleden en er wordt ondertussen wel op andere dingen gereageerd.

  Ik heb nog nooit een smoothie of überhaupt eten op de foto gezet en heb hier echt heel erg mijn best voor gedaan en denk ook dat het best goed gelukt is. Ik zit met smart te wachten op de uitslag en voel me nu compleet genegeerd/niet gerespecteerd/een van de talloze, gezichtloze bezoekers.

  Als er staat dat er binnen een week de uitslag zal zijn, dan ga ik daar ook van uit. Mocht dit worden uitgesteld (kan natuurlijk gebeuren) dan lijkt het mij ook normaal dat iedereen hier van op de hoogte wordt gesteld.

  Misschien ietwat overdreven of misschien verpest ik hiermee wel mijn kansen voor de uitslag, maar ik vind dit niet heel netjes.

  1. Hi cindy! Dank voor je reactie! Ik heb al gereageerd op je Instragram post, zoals je vast gezien hebt. Niet netjes van ons dat we niet hebben laten weten dat de uitslag later komt. We wachtten nog op de winnaars vanuit Nikon. Vandaar dat we dit niet zelf in de hand hadden. Nog eventjes geduld, we weten het bijna! groetjes, Daisy

 2. Fantastische winactie! Ik heb een heerlijke herfst smoothie gemaakt en gepost op Instagram volgens de voorwaarden om mee te doen. Deze camera zou i.p.v. mijn telefoon camera heel goed van pas komen voor het maken van mooie foto`s op mijn Instagram pagina en om te bloggen! 😀

 3. Wouw, ik heb meegedaan, ben benieuwd wanneer de uitslag is! Die camera zou zoo ontzettend goed van pas komen!! Ik heb het meestal aantal likes ooit (niet dat het superveel is haha) op instagram op die foto 😀

 4. Wat een super vette actie! Helemaal omdat ik met mijn Iphone 4 (die constant vastloopt en de slechtste camera ooit heeft.. :'( ) nooit goede Instagram foto’s kan maken.. Ik maak dan ook altijd foto’s met de digitale camera van mijn ouders om ze vervolgens naar mijn computer te uploaden en daarna naar mijn Iphone te sturen: deze Nikon zou een uitkomst zijn met die Wifi en app mogelijkheid, en die selfie stand; geweldig!

  Ik ga vanmiddag meteen een smoothie maken, en dan duimen maar! 🙂

  Liefsss Fenna