WIN || MEGA JUICE PAKKET VAN SAPWINKEL

Win  /   - 

Ontbijten. Het blijft een ‘dingetje’ voor veel mensen. Geen tijd of geen trek zijn de meest gehoorde excuses. Ze skippen de hele maaltijd, of grijpen iets snels mee wat dan vaak ongezond is. Zonde! Ik kan wel gaan prediken dat uitgebreid en gezond ontbijten zo belangrijk is, maar als jij je nu aangesproken voelt, weet je dat heus wel. Als het echt niet gaat, gaat het niet. Maar ik geef niet zomaar de hoop op! Een slow juice biedt namelijk uitkomst! Zo zijn de slow juices van Sapwinkel ideaal als ontbijt. Ik zie alleen maar voordelen:

 • Je krijgt al je voedingsstoffen binnen met één sapje (vergelijkbaar met 1 kilo groenten & fruit)
 • Je hoeft niet zelf aan de slag met juicen
 • Je hoeft geen waslijst aan boodschappen te halen
 • Je hoeft geen apparaat schoon te maken

Je koelkast opentrekken en het dopje eraf halen is het enige. Zelfs de MEEST LUIE ontbijter kan dit. No excuses!

Voor die luie ontbijters – en voor alle andere juice lovers – stelt Sapwinkel een mega pakket met wel 20 slowjuices beschikbaar. Om weg te geven. Door mij. Leuk! Dat betekent dus 4 volle werkweken, elke dag een gezond ontbijtje! Je bewaart ze in de vriezer en haalt er elke avond één uit voor de volgende ochtend.  sapwinkel - slowjuices

Wat kun je winnen?

Sapwinkel geeft één Medium de Luxe Pakket weg t.w.v. €99,- Dit pakket bevat 20 sapjes van 250 ml met lichte en rijke slow juice sappen. Eén flesje bevat dus je dagelijkse portie groene & fruit, namelijk 1 kilo. In 1 flesje! Hoe past het erin vraag je je af hè 😉

Er zitten negen verschillende sappen in het pakket die allemaal heerlijk smaken. Er worden uiteraard geen onnodige toevoegingen of E-nummers gebruikt in deze sappen. De gebruikte groente en fruit zijn 100% natuurlijk en onbespoten geteeld, en worden direct van het land via het slow juice principe tot sap geperst.

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Like de Facebook page van Sapwinkel en die van I Love Health.
 2. Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder).
 3. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij nou die hele luie ontbijter bent (een andere reden mag ook hoor!) en waarom je moet winnen. De leukste reden wordt beloond…
 4. Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren. En een emailadres erbij is nóg fijner.

Over circa 2 weken wordt de winnaar onder deze blog bekend gemaakt. Good luck!

x Daisy sapwinkel - slowjuices

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

129 reacties

 1. HOERA! De winnaar is bekend!!

  Cynthia Riemeijer

  Van harte gefeliciteerd met je mega sap pakket van Sapwinkel.nl. Wil je aub ene mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan stuurt Sapwinkel.nl zsm het pakket naar je toe.

  Alle andere deelnemers: dank jullie wel voor de vele leuke reacties!

  Liefs,
  Daisy

 2. Ontbijten, ik neem er graag mijn tijd voor. Ook varieer ik graag. Niets is saaier dan elke dag hetzelfde te eten. Dus de ene dag havermout warm, dan koud, dan een verse smoothie of yoghurt met vers fruit. Deze sapjes ken ik niet, maar zou ze graag eens uittesten.