WIN || MEGA JUICE PAKKET VAN SAPWINKEL

Win  /   - 

Ontbijten. Het blijft een ‘dingetje’ voor veel mensen. Geen tijd of geen trek zijn de meest gehoorde excuses. Ze skippen de hele maaltijd, of grijpen iets snels mee wat dan vaak ongezond is. Zonde! Ik kan wel gaan prediken dat uitgebreid en gezond ontbijten zo belangrijk is, maar als jij je nu aangesproken voelt, weet je dat heus wel. Als het echt niet gaat, gaat het niet. Maar ik geef niet zomaar de hoop op! Een slow juice biedt namelijk uitkomst! Zo zijn de slow juices van Sapwinkel ideaal als ontbijt. Ik zie alleen maar voordelen:

 • Je krijgt al je voedingsstoffen binnen met één sapje (vergelijkbaar met 1 kilo groenten & fruit)
 • Je hoeft niet zelf aan de slag met juicen
 • Je hoeft geen waslijst aan boodschappen te halen
 • Je hoeft geen apparaat schoon te maken

Je koelkast opentrekken en het dopje eraf halen is het enige. Zelfs de MEEST LUIE ontbijter kan dit. No excuses!

Voor die luie ontbijters – en voor alle andere juice lovers – stelt Sapwinkel een mega pakket met wel 20 slowjuices beschikbaar. Om weg te geven. Door mij. Leuk! Dat betekent dus 4 volle werkweken, elke dag een gezond ontbijtje! Je bewaart ze in de vriezer en haalt er elke avond één uit voor de volgende ochtend.  sapwinkel - slowjuices

Wat kun je winnen?

Sapwinkel geeft één Medium de Luxe Pakket weg t.w.v. €99,- Dit pakket bevat 20 sapjes van 250 ml met lichte en rijke slow juice sappen. Eén flesje bevat dus je dagelijkse portie groene & fruit, namelijk 1 kilo. In 1 flesje! Hoe past het erin vraag je je af hè 😉

Er zitten negen verschillende sappen in het pakket die allemaal heerlijk smaken. Er worden uiteraard geen onnodige toevoegingen of E-nummers gebruikt in deze sappen. De gebruikte groente en fruit zijn 100% natuurlijk en onbespoten geteeld, en worden direct van het land via het slow juice principe tot sap geperst.

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Like de Facebook page van Sapwinkel en die van I Love Health.
 2. Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder).
 3. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij nou die hele luie ontbijter bent (een andere reden mag ook hoor!) en waarom je moet winnen. De leukste reden wordt beloond…
 4. Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren. En een emailadres erbij is nóg fijner.

Over circa 2 weken wordt de winnaar onder deze blog bekend gemaakt. Good luck!

x Daisy sapwinkel - slowjuices

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

129 reacties

 1. Eerlijk ben ik vaak te lui om wat eerder uit bed te komen om een goed ontbijt te maken. Heel soms prep ik mn ontbijt, maar soms heb ik er geen puf voor..

 2. ’s Ochtends heb ik altijd last van een droge mond..en ik zou héél graag iets nieuws willen proberen om gezond te zijn en lekker van de zomer in m’n bikini te liggen! x

 3. Heerlijk lijk me het, ik kom ’s morgens altijd tijd te kort, die lijk me ideaal voor in de ochtend.
  Ik doe graag mee 🙂

 4. Ik zou het wel eens willen proberen. Op het eerste gezicht zou ik het niet kopen, maar wie weet, ben ik na het testen, helemaal om!

 5. Wauw, dit zou goed uitkomen! Sinds een paar weken ben ik weer begonnen om ’s ochtends om 7.00 uur te zwemmen. Ik eet daarna mijn ontbijt op kantoor omdat ik om 08.00 uur moet beginnen. Het is een heel gedoe om al mijn fruit, kwark en superfoods mee te nemen…..dit zou een geweldig makkelijke en gezonde oplossing zijn! En het past ook nog eens prima in mijn #project40! Ik word over 2 weken 40 en heb het streven om in mijn 40e levensjaar fitter dan ooit te zijn!

 6. Nou, het punt is dat ik zo’n beetje verslaafd ben aan smoothies en sapjes, maar nog niet in het bezit ben van een slow juicer en eerst de ingrediënten in de blender doen en daarnaar door een zeef halen is echt veel werk en kost daarnaast een hoop tijd. Het TE komt er op neer dat ik gewoon TE lang bezig om mijn ontbijt klaar te maken, dus zo’n sapje zou me vooral in de ochtend heel veel werk en energie besparen zodat ik wat meer energie voor de rest van de dag over heb! Kortom, ik zou maar al te graag het pakket willen winnen omdat het gewoon ontzettend lekker is en het mijn gezondheid een enorme boost zou geven!

 7. Dit lijkt mij ideaal omdat ik ‘smorgens om 5:30 met mijn schattige viervoeter de deur uit moet (shiba inu, a lá miniatuur Hachi). Kan hij fijn de beest uithangen terwijl ik op mijn gemak zo’n lekker sapje nuttig. Ik ontspan al bij de gedachte eraan!

 8. ik heb ik de ochtend vaak niet genoeg tijd om veel te ontbijten en ik kan dan ook geen hele zware dingen eten. dit soort sapjes lijken mij ideaal omdat ze snel te drinken zijn en vaak niet zo zwaar op de maag liggen.

 9. ik zou ze heel graag winnen omdat ik een zeldzame ziekte heb ,veel te lage bloeddruk ,met als gevolg hartproblemen en wegrakingen,nou heb ik gehoord van een andere cardioloog dat als ik extreem gezonde dingen eet ,ik er minder last van zou hebben,en omdat dit er geweldig uit ziet en heel gezond is zou ik ze graag winnen,als het helpt dan zou ik er zo geholpen mee zijn

 10. Ik ben een moeilijke eter ’s morgens. Mijn vriend eet bijna elke ochtend een eitje, maar ik moet mezelf steeds motiveren te ontbijten. Ik hoop met de sappen meer eetlust op te wekken zodat ik energieker op de fiets naar het werk stap (9,8 km heen en 9,8 terug elke werkdag).

 11. Ik zou heel erg blij zijn met het pakket. Ik ontbijt momenteel niet omdat ik wat later uit mijn bed kom. Ik bezuinig ook op het eten en koop alleen wat ik nodig heb. Dit komt omdat ik werkloos ben. De sappen zijn voor mij een stimulans om te ontbijten en ik krijg ook gezonde voedingstoffen binnen.

 12. Tja, laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: Ik ben verslaafd aan Netflix. Alleen natuurlijk moet ik ook huiswerk maken dus wanneer heb ik daar geen tijd voor? SMIDDAGS. Wanneer wel? SAVONDS. Oftwel, ik kijk een paar afleveringen en oepss, ik zie dat het ineens een paar uurtjes verder is. ’s ochtends ben ik dan zo vr-es-el-ijk moe en niet vooruit te branden dat ik heel vaak mijn ontbijt skip vanwege tijdnood en luiheid om een gezond ontbijt te maken. Ik weet het, SLECHT SLECHT SLECHT. Daarom zou ik supergraag willen winnen!
  groetjes,
  Emma van der Stok

 13. Ik doe mee voor mijn dochter die weer op krachten moet komen na het krijgen van een geweldig mooie dochter waar wij ongelooflijk trots op zijn!

 14. Tijdens mijn zwangerschap ben ik een luie ontbijter. Binnen nu en 3 weken ga ik bevallen van een prinses en daarna wil ik weer goed aan de slag met mijn gezondheid!
  Eerst aansterken met deze geweldige sappen! 😀
  Ik ga heel hard duimen voor dit superpakket!

 15. Ik beken: Ontbijten doe ik doordeweeks nooit.
  Eigenlijk alleen in het weekend.
  Ik weet dat het niet goed is dus deze sappen zijn zeker het proberen waard.

 16. Ik eet bijna iedere ochtend hetzelfde en dat gaat eens een keertje vervelen. In de avond of in de ochtend heb ik geen tijd voor het maken van bijv. een green smoothie, maar dit is een prettige manier zonder er veel tijd aan te besteden. Deksel eraf en je kunt het drinken! Ik ben erg benieuwd!

 17. Ik heb momenteel heel veel moeite om in slaap te komen … met tot gevolg dat ik ’s morgens mijn bed niet uit kan! Dus tja … weinig tijd voor ontbijt. Dit zou de oplossing zijn om toch gezond mijn dag te beginnen.

 18. Ik ben vooral heel graag healty bezig. ben op dit moment op dieet en al reeds 5 kg afgevallen, dus dit kan me helpen de laatste kilo’s weg te krijgen.

 19. Lijkt me heerlijk voor mijn dochter. Ze heeft veel zware trainingen in de vroege ochtend en voor die tijd goed ontbijten is natuurlijk erg lastig. Hierdoor traint ze vaak op weinig eten. Deze sapjes zijn veel beter voor het trainen.

 20. Omdat ik altijd op mijn werk pas ontbijt…Dan zijn deze sapjes super handig, want ook nog eens super gezond! Ik doe graag mee!

 21. Omdat ik heel graag zou willen variëren met mijn ontbijtje, maar GRUWEL van havermout en zelfs mijn favo combi met kwark, muesli en bessen nu begint te vervelen zouden de afwisselende sapjes een te gekke BOOST zijn voor mijn ontbijtskills!

  En ja, ook ik ben te lui… Te lui om ontbijtmuffins te maken,pannenkoeken te bakken etc etc… Kan die tijd ook eigenlijk beter gebruiken om de I Love Health site af te struinen! 😉