WIN || MEGA JUICE PAKKET VAN SAPWINKEL

Win  /   - 

Ontbijten. Het blijft een ‘dingetje’ voor veel mensen. Geen tijd of geen trek zijn de meest gehoorde excuses. Ze skippen de hele maaltijd, of grijpen iets snels mee wat dan vaak ongezond is. Zonde! Ik kan wel gaan prediken dat uitgebreid en gezond ontbijten zo belangrijk is, maar als jij je nu aangesproken voelt, weet je dat heus wel. Als het echt niet gaat, gaat het niet. Maar ik geef niet zomaar de hoop op! Een slow juice biedt namelijk uitkomst! Zo zijn de slow juices van Sapwinkel ideaal als ontbijt. Ik zie alleen maar voordelen:

 • Je krijgt al je voedingsstoffen binnen met één sapje (vergelijkbaar met 1 kilo groenten & fruit)
 • Je hoeft niet zelf aan de slag met juicen
 • Je hoeft geen waslijst aan boodschappen te halen
 • Je hoeft geen apparaat schoon te maken

Je koelkast opentrekken en het dopje eraf halen is het enige. Zelfs de MEEST LUIE ontbijter kan dit. No excuses!

Voor die luie ontbijters – en voor alle andere juice lovers – stelt Sapwinkel een mega pakket met wel 20 slowjuices beschikbaar. Om weg te geven. Door mij. Leuk! Dat betekent dus 4 volle werkweken, elke dag een gezond ontbijtje! Je bewaart ze in de vriezer en haalt er elke avond één uit voor de volgende ochtend.  sapwinkel - slowjuices

Wat kun je winnen?

Sapwinkel geeft één Medium de Luxe Pakket weg t.w.v. €99,- Dit pakket bevat 20 sapjes van 250 ml met lichte en rijke slow juice sappen. Eén flesje bevat dus je dagelijkse portie groene & fruit, namelijk 1 kilo. In 1 flesje! Hoe past het erin vraag je je af hè 😉

Er zitten negen verschillende sappen in het pakket die allemaal heerlijk smaken. Er worden uiteraard geen onnodige toevoegingen of E-nummers gebruikt in deze sappen. De gebruikte groente en fruit zijn 100% natuurlijk en onbespoten geteeld, en worden direct van het land via het slow juice principe tot sap geperst.

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Like de Facebook page van Sapwinkel en die van I Love Health.
 2. Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder).
 3. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij nou die hele luie ontbijter bent (een andere reden mag ook hoor!) en waarom je moet winnen. De leukste reden wordt beloond…
 4. Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren. En een emailadres erbij is nóg fijner.

Over circa 2 weken wordt de winnaar onder deze blog bekend gemaakt. Good luck!

x Daisy sapwinkel - slowjuices

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

129 reacties

 1. Ooh dit lijkt me zoo heerlijk! even de blender aan de kant en genieten van kant en klare sapjes, waar nog veel meer voedingsstoffen in zitten dan mijn eigen gefabriceerde smoothies!

 2. Vanaf nu kan mijn gezin geen excuses meer hebben om geen fruit te eten, zij gaan gezond te deur uit en ik ben gerustgesteld dat ze hun dagelijkse portie vitamine binnen hebben, iedereen blij!

 3. Ik ben een late ontbijter omdat ik altijd ’s morgens wil sporten. Met een volle maag is dat niet fijn en ook ongezond, maar zo’n heerlijk sapje kan geen kwaad volgens mij! Ik wil het graag proberen!!

 4. Met deze sapjes kan ik mooi nog iets langer blijven snoozen. Of misschien is het juist wel een goede reden om snel m’n bed uit te komen…? Ze lijken me erg lekker!

 5. Jaa dit zou ik heel graag willen winnen! Ik ontbijt meestal pas op mijn werk… ik sta om half 7 op en dan nog een sapje of gezond ontbijt maken, schiet er helaas bijna elke dag bij in… ik heb een hele tijd havermout s avonds al klaar gemaakt .. maar echt volhouden is me nog niet gelukt! Elke dag O’n sapje klinkt als een heerlijk ontbijt en heerlijk snel !

 6. lijkt me ideaal om een keer een sap kuur te doen. En het is weer eens wat anders dan na 50 jaar brinta in de ochtend 😉 of ben ik nu ook een luie ontbijter maar dit lijkt me zeker heerlijk om te proberen……… ik ben benieuwt groetjes peet x

 7. De enige reden dat ik een luie ontbijter ben is omdat ik te lang in bed blijf liggen in de ochtend en geen tijd meer heb om te ontbijten of een broodje te maken voor onderweg. Waarom ik wil winnen? Zodat ik eens een xtje kan zeggen he kijk eens wat ik gewonnen heb….

 8. Hoi, ik ben geen hele luie ontbijter. Hou van havermoutontbijtjes, bakje yoghurt met vers fruit oid. Of smoothies natuurlijk, al is zelf maken wat lastiger omdat de vriezer altijd al vol is, ik niet alle groenten en fruit enkele dgen kan bewaren maar ik probeer (vooral in de zomer) wel lekkere smoothies te maken, valt ook beter omdat ik snel last heb van mijn darmen en dit voelt beter dan. Dus deze daar zou je mij ook heel blij mee maken! En ik spaar flesjes om mijn volgende smoothies/sapjes in te kunnen doen dus ook daarvoor is dit handig.

 9. Hoi, ik ben geen hele luie ontbijter. Hou van havermoutontbijtjes, bakje yohurt met vers fruit oid. Of smoothies natuurlijk, al is zelf maken wat lastiger omdat de vriezer altijd al vol is, ik niet alle groenten enfruit enkele dgen kan bewaren maar ik probeer (vooral in de zomer) wel lekkere smoothies te maken, valt ook beter omdat ik snel last heb van mijn darmen en dit voelt beter dan. Dus deze daar zou je mij ook heel blij mee maken!

 10. Ik kan nu allerlei redenen opschrijven waarom ik graag zou willen winnen, want wie wilt dit niet winnen?! Maar de allergrootste reden is dat ik een BIG fan ben van sapjes en ik zou deze sapjes héél graag willen uitproberen, want ik hou ervan om goed voor mijn lichaam te zorgen. Strong body, strong mind!

 11. Super leuke actie !!
  Ik zou het graag willen winnen omdat ik altijd te laat opsta ’s morgens om te ontbijten en dan maar snel twee boterhammen pak om de auto in te gaan.

  Dit zou een super gezonde en goeie oplossing zijn om evengoed snel maar wel gezond te ontbijte.

 12. Waarom wil ik dit graag winnen: sinds ik weet dat ik endometriose heb ben ik bezig met gezonde voeding. Sinds een paar maanden de sapjes ontdekt. Ik weet dat deze ’s morgens het beste zijn, maar dit red ik vaak niet omdat ik ook nog een gezonde lunch moet maken voordat ik naar mijn werk ga. Dit zou echt een uitkomst zijn en fijn om te kunnen proberen!! Hopen dat het een blijvertje is.

 13. Ik ben een hele moeilijke ontbijter. Ik eet het liefst eigenlijk niet. Het is heel raar want ik heb allerlei superfoods in huis maar ik vind t gewoon allemaal niet lekker. Of nou niet lekker. Ht is niet mijn smaak. Ik maak wel altijd veel groene smoothies. Deze maak ik soms de avond van te voren maar ik hoorde dat dit slecht is omdat er dan een stofje vrij komt? Uit het groene van de blad? Ik vond de groene smoothies altijd wel super lekker en voedzaam. Maar altijd best duur te maken. Dus daar ben ik mee gestopt. Nog altijd opzoek naar iets anders. Ik zou er echt super blij mee zijn!!

 14. Ja, super. Ik kan s’ochtends eigenlijk nooit zoveel eten. Brood zeker niet dus meestal fruit en dan pas om 11 uur. Een sapje s’ochtends zou de perfecte manier zijn om de juiste voefdingsstoffen binnen te krijgen om van start te gaan. Ben heel erg benieuwd! Ik heb beide pagina’s geliked alleen degene onder de blog post kan ik niet vinden.

 15. Ik zelf neem wel de tijd om even mijn ontbijt te maken wat vaak havermout is. Mijn broertje die neemt echter nooit de tijd om te ontbijten en eet ook (bijna) nooit groentes. Ik zou erg graag deze sapjes willen winnen om mijn broertje 1. Te laten ontbijten 2. Voldoende vitamines binnen te laten krijgen op een heerlijke manier. Zelf neem ik natuurlijk ook een aantal flesjes, omdat ik heel ze graag een keer wil proberen na alle positieve dingen die ik over de sapjes heb gehoord.

 16. Wauw! Wie wil dit nou niet winnen?! Het lijkt me heerlijk, pure verwennerij. En dat heb ik best verdiend nu ik zo goed bezig ben in de keuken én de sportschool. Kom maar op!

 17. Dit is echt iets voor mij . Ik moet in de ochtend altijd eerst mijn medicijnen nemen en moet dan minimaal een half uur wachten met eten .. Meestal ben ik dan al van alles aan het doen voor dat ik naar mijn werk moet dat ik dan niet meer eet en ja dat is zo ongezond … Dit is ideaal voor mij en zou ze graag willen proeven ..Super leuke actie en ik doe graag mee ….

 18. Sinds kort begonnen met gezond eten en veel sporten en doe veel inspiratie uit deze blog op! Toch mislukt er vaak nog veel (klunzige ik) en met name ben ik geen held in lekkere en gezonde smoothies maken, dus kan ik dit mega juice pakket wel gebruiken! Yes, please pick me!! Oh en niet al je recepten mislukken hoor 🙂 8 van de 10 keer gaat het wel goed, omdat het hier altijd zo heerlijk easy omschreven staat, voor dummies zoals ik 🙂

 19. Hi!
  Sinds de geboorte van mijn eerste kindje (nu 12 weken) moet ik eten wanneer ik daaraan toe kom. Gevolg: rare tijden, geen volwaardige maaltjes, alles hap-snap. Dit pakket zou mij een geweldige boost geven: letterlijk en figuurlijk!
  Liefs

 20. Lees mijn onderstaande facebook post die ik net een uur geleden gepost heb: 27 juni ga ik mijn 1e 1/8 triatlon lopen, ik ben 2 januari gestopt met roken en heb een ander voedingspatroon gecreëerd. Nu wil ik, ter verbetering van mijn gezondheid een maand lang sappen gaan drinken: deze prijs komt dus écht gelegen! op mijn facebookpagina houd ik ook een wekelijkse update omtrent mijn vooruitgangen en tegenslagen. Het zou dus echt super zijn als ik dit pakket zou winnen!!!

  Kerstmis valt vroeg dit jaar (week 5)

  Waar kerst gewoonlijk pas in december plaats vindt, viel het dit jaar toch wel erg vroeg: in vier dagen tijd ben ik één keer uiteten geweest, één personeelsfeest incl. verse hamburgers, één uitgebreid 4 gangen menu thuis bereid en één uitgebreide eetpartij bij mijn ouders. En dan heb ik het nog niet eens over de grote hoeveelheid wijn die daarbij kwam kijken. Mijn maag draait momenteel overuren en mijn lever heeft het nog zwaar te voorduren. Desondanks heb ik nog wel 1 keer kunnen sporten, wat me dan weer wel wat minder zwaar op de maag lag.

  Maar even terugkomend op mijn nieuwe eetpatroon, toevallig heb ik van de week een nieuw receptenboek gekocht, genaamd ‘groene sapjes’waarin allerlei groente sappen en smoothies staan. Sapjes en smoothies beloven een hoop goeds voor je lichaam so let’s try this. Dus… vanaf volgende week dinsdag ga ik de volgende uitdaging aan: een maand lang enkel op groenten en fruit leven en liefst in sapvorm. Toevallig memsen die mee willen gaan sappen?

  Wat dat betreft wil ik jullie graag nog een
  docu tip meegeven: fat, sick and nearly death. Natuurlijk moet je het een klein korreltje zout nemen maar de essentie is duidelijk en er wordt een hoop over onze dagelijkse voeding uitgelegd en verklaard. Aanradertje dus.

 21. Ik ben geen lui ontbijten, maar een snelle ontbijter.
  In plaats van binnen 5 min een bak yoghurt naar binnen te werken, is dit een 10x betere oplossing:)
  Heerlijk zon flesje, tegelijk met dochtertje d’r papfles!;)

 22. Een luie ontbijter ben ik niet, ik geniet altijd erg van m’n havermout, bijna elke dag weer wat anders. maar een lekker vers sapje op z’n tijd lijkt me ook erg goed voor de afwisseling en natuurlijk ook heel lekker! 🙂

 23. Een luiue ontbijter ben ik niet, ik geniet altijd erg van m’n havermout, bijna elke dag weer wat anders. maar een lekker vers sapje op z’n tijd lijkt me ook erg goed voor de afwisseling en natuurlijk ook heel lekker! 🙂

 24. Wij,mijn man en ik,eten iedere morgen fruit met griekse yogurt,dochter lief staat pas op als wij allang weg zijn en drinkt dan een flesje ontbijtdrank,verder haat ze fruit en groente,wat zou het fijn zijn als ze dit wel lust,haar energie level is zeer laag en denk toch echt dat het gebrek aan groente en fruit is,lust ze het niet drink ik het met plezier op!carli oubrg.