WIN || 2 x Innerwave Detox twv €167 + kortingscode

Win  /   - 

Het is weer zo ver… ik ben weer aan het Innerwaven! Innerwatte? Ik doe de Innerwave detox die ik een half jaar geleden ook gedaan heb. Ik schreef er toen deze uitgebreide review over, maar ik kan je in het kort nog wel even uitleggen wat het is.

De Innerwave Detox is een 100% natuurlijke manier van detoxen die 15-17 dagen duurt. Schrik niet, de ‘heftige’ fase duurt maar 5-7 dagen. De overige dagen zijn voorbereidend en weer opbouwend. In fase 1 (5 dagen) bereid je je lichaam voor op de detox met supplementen en een aangepast voedingspatroon. Geen zuivel, suiker, alcohol en vlees. Voor mij een makkie. Geen hongerlijden, gewoon gezond eten. Fase 2 is dus de echte detox fase: sap, sap en nog een sap. Of je voegt smoothies en soepen toe aan je eetpatroon voor een meer vullend effect (dat doe ik). Daarbij doe je dagelijks een darmspoeling! Schrikken? Nee hoor, hoeft niet. Het valt enorm mee! Je krijgt meer dan voldoende uitleg. De eerste keer is eng, maar je zal zien dat dit nergens voor nodig is. Je kan het overigens ook zonder de spoelingen doen, maar met is wel veel effectiever. Weg met al die rommel die al jaren in je darmen vast zit! Het geeft je zo’n fris en schoon gevoel. Ook deze fase is weer ondersteund met supplementen zodat je geen honger hebt, je darmen goed worden voorbereid op de spoelingen en je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. In fase 3, de opbouwende fase, bereid je je lichaam weer langzaam voor op een normaal (gezond) eetpatroon. Je kunt na een week sappen niet ineens een dikke vette steak naar binnenwerken. Ook deze fase is begeleid met menusuggesties (samengesteld door Rens Kroes by the way), zodat je niet hoeft na te denken, maar lekker simpel kan eten wat je wordt aangeraden. Easy does it! In fase 3 en erna zorg je met probiotica er voor dat je darmen weer in top conditie raken. green juice

Oké, toch nog een lang verhaal, maar hopelijk is het duidelijk zo! Ik heb besloten om tweejaarlijks een Innerwave detox te doen. Ik voelde me er na de eerste keer zo goed bij, dat ik dit zeker vaker wil doen. Twee keer per jaar is een perfecte frequentie, aldus Patrick, oprichter van Innerwave.

En omdat ik zo enthousiast wordt van deze detox, heb ik geregeld dat ik 2 pakketten t.w.v. €167 onder jullie mag verloten!! Hoppa! 🙂

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van Innerwave en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder).
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij dit detox pakket wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAARS ZIJN BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

10% kortingscode op Innerwave Detox

Niet gewonnen of wil je er niet op wachten, dan heb ik een hele fijne kortingscode voor je! Met code ‘ilh2015’ krijg je 10% korting op een Innerwave Detox pakket. Code is geldig tot 22 april 2015. Bekijk hier de shop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

165 reacties

 1. Hi Daisy! Gaaf deze actie! Alleen ben ik veels te laat haha
  Wat denk je…nieuw jaar nieuwe detox-kansen? 😉 Ik zou het te gek vinden om via innerwave te gaan detoxen en 10% korting zou dan heel fijn zijn 😉
  Groetjes Linda

 2. Ik wil graag winnen omdat ik nog nooit eerder aan detox heb gedaan, en ik mijn familie en mij het wel gun om weer helemaal fit te worden.

 3. Detoxen is best een opgave met de juiste set aan middelen om je ontslakking en zuivering te ondersteunen kom je de kuur week prima door. Ik heb de halfjaarlijkse ervaing met een ander merk en wil dolgraag die vergelijken met Innerwave om de beste op mijn jaarporgramma te houden. Detox twice e year and sickness stears clear….

 4. HOERA!! De 2 gelukkige winnaars van het Innerwave Detox pakket zijn bekend!

  Abigail Gemin
  Dorine van Rij

  Van harte gefeliciteerd met jullie prijs!
  Willen jullie een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin jullie adresgegevens? Graag o.v.v. winnaar Innerwave. Dan geef ik dit door een Innerwave en komt het pakket zsm jullie kant op.

  Alle andere deelnemers: hartelijk dank voor de vele leuke reacties! Wil je toch gaan Innerwaven – kan ik alleen maar aanraden – dan heb ik nog een kortingscode voor je!
  Met code ‘ilh2015’ krijg je 10% korting op een Innerwave Detox pakket. Code is geldig tot 22 maart 2015. http://www.innerwave.nl

  Liefs,
  Daisy

 5. Wat een heerlijke prijs…
  Als hij nog niet weg is?

  Ik zou graag een keer detoxen. Heb er al zoveel over gehoord. Maar nog nooit gedaan.
  Ik begrijp dat er een goede begeleiding met menu tips etc bij zit. Die zouden dan zeer van pas komen. 🙂

  Ben chronisch ziek… (oa ME en WHiplash) en zou graag de medicatie in mijn lijf opgeruimd zien. Want slik inmiddels niet veel meer. Maar alle pijnstillers etc, laten denk ik toch wat afval achter.

  Op naar een gezonde en energieke voortgang van 2015!

 6. Ik heb altijd al een willen starten met een detox! Maar wist vaak niet waar te beginnen.. Ik ben een jonge alleenstaande moeder die daarnaast ook nog eens studeert, dus we zijn een beetje moe de laatste tijd! Om nu eens echt een start te maken om deze zomer clean, slank en weer helemaal fit samen met mijn zoon de zomer kan gaan beginnen zou voor ons geweldig zijn!

  Please let me win!

 7. Heeeel graag!
  Na een periode van veel stress & gezond eten, op naar die innerwave detox!

  En niet te vergeten, de bikini tijd komt alweer langzaam tevoorschijn! <3!

 8. Ik heb eindelijk de stap gezet om hier iets achter te laten. Ik wist niet wat zeggen maar ik ben het uitstellen beu. Op alle vlakken, daarom denk ik dat dit pakket mij zal helpen op vlak van gezond eten. Ik hou van eten en van experimenteren, en als dit gezond kan is dit ook mooi meegenomen 🙂 zo bij deze mijn allereerste comment!

  xoxo

 9. Hoi! Ik eet en leef gezond en vraag me serieus af of ik dit onderdeel zou moeten maken van mijn leef routine. Het pakket is te duur om ‘zo maar’ aan te schaffen, maar ik ben wel heel benieuwd naar de benefits! Als ik het pakketje mag uitproberen dan weet ik hoe en of het werkt en zal ik mijn nieuwsgierige vrienden er ook over kunnen vertellen. Dus eigenlijk lijkt het me super tof om proefkonijn te zijn en als detox noob meer te leren, wellicht word ik wel fan!

 10. Ben op de goede weg. Sinds kort weer fanatiek aan het sporten en proberen zo min mogelijk suikers te eten. Laat dit dan net het laatste zetje zijn en het begin van mijn ‘grote schoonmaak’ 🙂

 11. Ik doe ongeveer 1-2x per jaar een detox (van 10-dagen de citroensapkuur tot aan 5-dagen sappen via de VitaminStore) maar had van deze detox nog niet gehoord, dus ben gewoon ontzettend benieuwd na het lezen van deze enthousiaste blog! Zou leuk zijn om te winnen en dit uit te mogen proberen. De zomer komt er aan after all 🙂

 12. Na al het gesnowboard en slechte eten in oostenrijk,
  Is het voor mij heel belangrijk mijn lichaam te reinigen en een nieuwe start te geven!
  Mijn lichaam verdient het! Ook door alle stress door school is het belangrijk dat ik van alle slechte stoffen af kom!

 13. Omdat ik de laatste tijd erg vermoeid ben omdat ik veel minder caffeine neem. Hier wil heel graag helemaal vanaf en ik wil me weer fit en energiek voelen. Echt even op de reset knop drukken.