WIN || Pandora armband met bedel

Win  /   - 

Even iets heel anders! Het heeft niets met food, sport en health te maken. Maar wel met het verwennen van je naasten. Lief voor elkaar zijn dus! Want als je wint, mag je de prijs natuurlijk gewoon weggeven. En dat – aandacht aan anderen besteden – is natuurlijk wel heel belangrijk. En in zekere zin dus ook gezond!

Wat kun je winnen?

Een Pandora armband (twv € 55) + één charm (bedel) uit de Essence collectie. Je hebt de keuze uit de volgende charms: Freedom, Friendship, Wellness, Spirituality, Happiness, Affection en Health.

Pandora ken je wel van die leuke armbandjes waar je zelf bedels (charms) aan kan doen, toch? De bedels uit de Essence Collection hebben allemaal hun eigen unieke waarde of essence. Elke charm staat symbool voor een bepaalde waarde, die in de charm gegraveerd is. Bijvoorbeeld health, loyalty, strength, wisdom, love… je begrijpt ‘m! Op de website van Pandora kun je ze allemaal bekijken. Ze hebben een hele brede collectie en het fijne is dat het ook nog eens heel betaalbaar is.

Mijn favoriete charm? ‘Health’ natuurlijk! Maar dat lijkt me duidelijk 😉 pandora armband health

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Like de Facebook page van I Love Health.
 2. Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
 3. Laat in de comments onder deze blog weten welke bedel je graag zou willen winnen, aan wie je ‘m weg wilt geven en waarom! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

33 reacties

 1. Hoera!! De winnaar is bekend!!

  Kirsten Steins

  Van harte gefeliciteerd! Je hebt gewonnen!!

  Wil je een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens en welke bedel je graag wilt weggeven:

  Je hebt de keuze uit de volgende charms: Freedom, Friendship, Wellness, Spirituality, Happiness, Affection en Health.

  Alle andere deelnemers… bedankt voor het meedoen!!

  Liefs,
  Daisy

 2. Wat een mooi gebaar van je om een keer iets heel anders weg te geven!
  Want inderdaad, anderen verwennen is ook heel gezond.
  Al een tijdje ben ik op zoek naar een cadeautje met symbolische waarde, om aan mijn moeder te geven.
  Tot voor kort stond mijn leven (en ook die van haar) de afgelopen 10 jaar voor honderd procent in het teken van mijn eetstoornis.
  Toevallig ben ik net een weekje thuis van een intensieve behandeling die ik in het buitenland heb gevolgd. Daar heb ik echt bergen verzet en is het me heel goed duidelijk geworden hoe diep ik gevangen zat, en hoe slecht ik voor mezelf gezorgd heb.
  En toch, mijn moeder heeft me IEDERE dag gesteund. In de diepste dalen. Het moet verschrikkelijk voor haar geweest zijn. Om mij zo te zien, maar ook om met mij in één huis te moeten leven.
  Natuurlijk heb ik haar al met woorden verteld hoe naar ik het vind wat er allemaal is voorgevallen, en hoe dankbaar ik haar ben. Maar toch zou ik het waardevol vinden als ik haar deze armband zou kunnen geven, met de bedel ‘APPRECIATION’.
  Want, een ons waardering is een pond goud waard.

 3. Ik zou deze armband graag willen winnen, omdat ik al een tijdje kamp met een eetprobleem. Ik doe hard mijn best om weer de goede kant op te gaan, maar heb hier nog veel moeite mee. Dit zou een steuntje in de rug zijn, want telkens als ik de armband dan om mijn pols zie heb ik een stimulans om het goed te doen! Uiteraard dan de bedel health(:

  Denk wel dat veel meiden hun redenen hebben, dus gun het de andere dames ook!
  btw: super leuke site dit! Kijk elke dag wel even voor nieuwe artikelen en posts.

 4. Mijn lieve moeder is tevens mijn beste vriendin & ze verdiend zo’n schitterende Pandora armband!!! De afgelopen maanden heeft ze above and beyond voor mij gezorgd. Ik ben erg ziek geweest, waarover ik niet al teveel zal uitbreiden. En elke dag was ze daar, zorgde voor het eten, trooste mij. Haalde fijne herinneringen voor me op & sprak me moed in. Wat hebben we samen gehuild en gelachen 🙂 Zelf is ze helaas ook alles behalve gezond, ze heeft spier reuma, diabetis en ook nog eens fibromyalgie… Jullie begrijpen dat ik enorm veel bewondering voor haar heb!!! Ze inspireert me & geeft mij de kracht om moeilijke situaties te accepteren of aan te gaan. Maar er is zoveel meer van haar dat ik koester daarom lijkt het me geweldig om haar te verwennen. Dus doe ik graag mee, in de hoop haar ogen te zien stralen! Maak ik haar straks blij met een prachtige health charm? Ik hoop het ZO!!!

 5. Hele mooie armband om te winnen met het bedel Happiness
  ik heb een hele moeilijke periode achter de rug doordat mijn gezondheid veel te wensen over liet. Ik ben er met veel pijn en moeite weerboven op aan het komen En ervaar sinds kort weer momenten van Happiness Dit is lang geleden en hier ben ik dolblij mee
  mij lijkt de armband met dat specifieke bedel daarom een mooie aanvulling op mijn strijd terug naar mijn oude vertrouwde ik
  Vanuit de site ilovehealth.nl haal ik ook veel leuke tips
  Ik blijf je dan ook met veel plezier volgen
  Keep up the good work !?

 6. Hi Daisy! Ik werd vandaag door een vriendin geattendeerd op jouw blog. Ontzettend leuk en inspirerend. Twee maandjes geleden heb ik mijn studie health coaching afgerond en ik heb net een blog opgezet voor health, happiness & inspiratie. Dit alles naast een fulltime baan. Ik zou het ontzettend leuk vinden om de Pandora armband met bedel ‘Strength’ te winnen om me de power te geven om mijn blog & coaching tot een succes te brengen en dit fulltime te kunnen gaan doen.Ik blijf jouw blog volgen. Superleuk! Enjoy your weekend! 🙂

 7. Wauw. Ik zou graag deze mooie pandora armband willen winnen.
  En met de bedel; Health.
  Ik ben nu sinds september 2012 begonnen met afvallen. En ben nog steeds op goed gewicht (30kg lichter).
  Deze armband wil ik mezelf dus kado doen, om mijn afval proces af te sluiten met een bedeltje.
  Liefs Pascale Aay