WIN || JUICECAMP: 7 DAGEN DETOX + SPORTBEGELEIDING TWV €245

Win  /   - 

Wil jij ook graag detoxen, maar vind je het lastig om dit zelf thuis te doen? Je bent niet de enige. Het maken van je eigen sapjes kan best een gedoe zijn. En ook het volhouden van de detox is vaak een uitdaging. Als je in je uppie detoxt is er geen controle. Niemand die door heeft of jij stiekem toch wat snackt. Daarom vind ik het nieuwe concept JuiceCamp echt een uitkomst!

JuiceCamp Summer Shape is een 7 dagen durende detox (van 12 t/m 18 juni) waarbij je een sapkuur van slowjuice sappen volgt. Niks nieuws zou je zeggen. Maar er is meer! Wat dit programma zo vernieuwend maakt is de combinatie met sport en begeleiding. Je doet de JuiceCamp onder begeleiding van een coach uit jouw omgeving. De ideale stok achter de deur. Zo’n JuiceCamp kan je net dat duwtje in de rug geven voor een goede start om fit de zomer in te gaan en strak(ker) in je bikini op vakantie te paraderen. De detox zorgt ervoor dat je lichaam zich kan ontdoen van gifstoffen die zich hebben opgeslagen. Mentaal én lichamelijk fris (en ik kan het weten na mijn detox week op Ibiza!) en je zal wat gewicht verliezen.

Wat krijg je bij de JuiceCamp:

 • 28 x slowjuice sappen van Sapwinkel, uiteraard 100% natuurlijk
 • Begeleiding kan op twee manieren:
  • Begeleiding van sportcoach bij jou in de buurt met wie je elke dag 1 uur traint.
  • Zelfstandig trainen – in dat geval krijg je iedere dag instructies met oefeningen en tips om zelf te sporten, wanneer en waar het jou uitkomt.

sapwinkel - slowjuices

 

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Like de Facebook page van JuiceCamp en die van I Love Health.
 2. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij nou deze JuiceCamp wilt winnen! De leukste reden wordt beloond…
 3. Vergeet niet om ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren. En een emailadres erbij is nóg fijner.

DE WINNAAR IS BEKEND! KIJK SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

Lees hier vast alles over de JuiceCamp Summer Shape!

x Daisy juicecamp

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

89 reacties

 1. HOERA WE HEBBEN EEN WINNAAR!!

  Sabrina Drenth

  Van harte gefeliciteerd! Je hebt de JuiceCamp gewonnen!
  Wil je zsm een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin je gegevens? Omdat JuiceCamp 12 juni al begint en er nog een voorbereidende fase aan vooraf gaat, is enige haast geboden. Veel plezier vast van je prijs!

  Alle andere deelnemers: dank voor jullie leuke reacties!!

  Groetjes,
  Daisy

 2. ik ben er klaar voor. Het lijkt me super!
  Al twee jaar wil ik heel graag een detox doen alleen ik durfde niet.
  Vier jaar geleden ben ik in behandeling gegaan voor een een eetstoornis. Ik ben nu al lange tijd stoornis vrij en bezig op een gezonde manier mijn lichaam te voeden en te genieten van eten en bewegen. Ik wilde altijd een keer een detox doen om schoon te beginnen maar durfde nooit omdat ik bang was dat ik dat niet aan kon. Nu kan ik het wel en zou heel graag deze mooie start aan mezelf gunnen.
  Ik hoop dat ik win. 🙂

 3. Hey! Wat een leuke, en handige win actie! Ik zou, net zoals alle andere bezoekers, natuurlijk dolgraag winnen. En waarom? Ik ben finalist van Miss Teen of Groningen. Het is tot nu toe echt een super leuke ervaring om mee te doen aan een miss verkiezing!Ik voel me echt heel erg vereerd maar op de finale (14 juni) is er ook een ronde waar je in je bikini moet lopen. Ik zou dolgraag zelfverzekerd, met een strak lichaam daar willen lopen. Ik heb nu een redelijk normaal gewicht maar aangezien ik vroeger wel overgewicht had, vind ik mezelf er nog niet mooi/strak genoeg uitzien. Ik zou het super vinden om deze actie te winnen, zodat het my time to shine is in de finale! Liefs, Agnes

 4. Vijf jaar geleden heb ik een ongeluk gehad waarbij ik maanden lang aan m’n bed gebonden was. In deze tijd ben ik door gebrek aan beweging vijf kilo aangekomen. De jaren erop heb ik meerdere herstel operaties gehad waardoor ik iedere keer weer stil kwam te zitten. Tot op heden is het me nog niet gelukt om de kilo’s er weer af te krijgen. Ik heb een enorme schop onder m’n kont nodig om te gaan sporten en een betere levensstijl aan te nemen. Ik weet zeker dat de JuiceCamp detox een enorme boost zou geven om keihard aan die kilo’s te gaan werken.

 5. Na veel nare gebeurtenissen, stress en hierdoor een lichaam wat weinig energie uitstraald kan ik wel een steuntje in mijn rug gebruiken en mijn lichaam reiniging en weer wat energie geven.
  Zoals mijn zoontje deze week nog zei, mamma ik hoop dat je snel weer straalt en meer energie hebt. Dit raakt je als moeder en wat wil ik graag weer sterk worden en stralen. Please let me win 🙂

 6. Ik ben altijd aan het jojo’en met mijn gewicht. Hapjes, drankjes en gezelligheid is dan ook niet de beste combinatie en zeker een zwak voor mij. En dan komt het er ook nog eens bij dat Netflix toch iets leuker is dan de sportschool… Een schop onder mijn kont door een trainer kan dus absoluut geen kwaad. Ik zou het ontzettend leuk vinden om te laten zie aan de mensen om mij heen dat ik meer dan “lui” ben en dat ik vanaf nu een stuk sportiever in het leven zal gaan staan dan dat ik nu doe. Kom maar op met die sapjes en zware workouts!

 7. Ik ben sinds kort begonnen aan mijn nieuwe healthy lifestyle en dit bevalt me super goed! Ik kan na mijn slechte eetgewoontes wel een nieuwe en vooral frisse start gebruiken om helemaal schoon aan mijn Healthy lifestyle te beginnen. En er over een tijdje totally in vorm en gezond bij te staan! Helaas vind ik dit erg moeilijk om zelf te doen dus kan zeker hulp van jullie gebruiken!

  1. Het afgelopen jaar ben ik ruim 11 kilo afgevallen. En ben helemaal blij met mijn nieuwe gezonde leefstijl. Het bevalt me goed en ik hou het ook erg goed vol. Het zou natuurlijk super zijn om deze nieuwe gezonde start ook helemaal fris en gezond te beginnen met een detox. Het lijkt me super om over een paar maandjes helemaal happy en blij met mezelf in mijn bikini op het strand te paraderen!

 8. Oh wat zou ik dit graag willen winnen! Ik ben in twee maanden bijna 7 kilo afgevallen, en maandag ben ik begonnen met mijn eigen health blog! Wat zou het heerlijk zijn als ik mijn health journey hiermee kon verrijken!

 9. Volgende week heb ik mijn laatste tentamens en daarna ga ik bijna met mijn vriend op vakantie. Ik merk dat ik laatste tijd door stress en de allerdaagse drukte toch wat makkelijker (en dus ongezonder) ga eten dus ik kan wel een reiniging gebruiken!! Vooral de energie die je er ervan krijgt is welkom:) Samen met het sporten ben ik dan helemaal klaar voor mijn vakantie!

 10. Na een break-up van een relatie van 7,5 jaar kan ik een reboot hartstikke had gebruiken. Niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk. Weg met al die slechte eetgewoontes die ik overnam van mijn ex-vriend. Hallo nieuw lichaam en instelling.

  Pluspuntje, ik ga er dan natuurlijk hartstikke goed en jaloersmakend uitzien 🙂