IBIZA || Delivered Healthy Food door Bobby’s Table Ibiza

Food, Ibiza, Travel  /   - 

Beter dan dit wordt het niet. Echt niet. Ik zit nu al voor de derde week op rij op Ibiza. Eerste week vertroeteld door Detox & Reload Holidays tijdens een detox week. Vervolgens een paar dagen zen worden en smullen van macro biotisch eten bij Ku Retreats. Tussendoor en erna een paar daagjes een hotelletje geboekt en kneitertje hard aan mijn boek gewerkt en bij de lekkerste restaurants, beach clubs en tapasbarretjes eten. En nu, week 3, zijn 7 vriendjes en vriendinnetjes gekomen en zitten we in één van de heerlijkste villa’s op het eiland. En toch werd het nog beter. Afgelopen zondag kwam de Amsterdamse Irene die zich al een tijdje op Ibiza heeft gevestigd voor ons koken. En hoe! Zij startte hier haar eigen bedrijfje: Bobby’s Table Ibiza; Delivered Healthy Food. Helemaal mijn ding natuurlijk.

bobby's table ibiza
Zie je mij gelukkig zijn?! Zon, zwembad, villa, vrienden en het lekkerste healthy food ever!

Hoe het werkt: Irene duikt thuis de keuken in en maakt de heerlijkste gerechten. Zoals ze zelf zegt, alles is homemade, natural, vegan, vegetarian en, very colorful! Met eventuele dieetwensen houdt ze ook rekening. Vervolgens crosst zij met haar jeep vol lekkers het eiland over op zoek naar jouw villa (in appartementjes komt ze ook hoor!) en legt ze de laatste hand aan de lunch of het diner. Je hoeft zelf vooral niks te doen. Hoewel ik haar graag had geholpen mochten wij nog even ‘chillen bij het zwembad’. Oke, als je erop aandringt… Een half uur laten kregen we de magische woorden: AAN TAFEL. Ik heb nog nooit zo snel 8 man van luchtbedjes en zonnebedjes af zien springen. Wat zag het er mooi en vooral heel erg goed uit! Maar belangrijker nog: het smaakte waanzinnig. Zelfs de mannen in de groep die toch wat sceptisch werden bij termen als ‘healthy’ en ‘vegan’, waren méér dan enthousiast. Ze misten hun steak niet eens. (Die kregen ze die avond bij de BBQ).

Bobby's Table Ibiza
De prachtige tafel!

Ik heb de mooiste foto’s kunnen maken van deze prachtige, kleurrijke gerechten. En omdat dit veel meer zegt dan nog meer blabla uit mijn mond, ga ik je snel alle foto’s laten zien en vertellen welke gerechten het zijn. Ben je ook op Ibiza en wil je gebruik maken van Irene’s kookkunsten? Doen, doen, doen! Voor €45,- p.p. komt ze een lunch of diner voor je koken. En dat is echt elke cent waard. Het was zelfs zo veel, dat we meer dan voldoende hadden om de salades ’s avonds weer bij de BBQ te serveren. Mail Irene op bobbys.table.ibiza@gmail.com of bel op 0034642145466. Bobby’s Table Facebook.

Daar komen de foto’s!

bobby's table ibiza - Vegetarische quiche met gegrilde courgette, aubergine, kruiden en feta.
Vegetarische quiche met gegrilde courgette, aubergine, kruiden en feta.
bobby's table ibiza - rode biet en kikkererwten lemon dip
Een dip van rode biet, kikkererwten en citroen. En een couscous salade met groenten, noten en rozijnen.
Bobby's Table Ibiza - boekweit noedel salade met courgette, papaya en kruiden
Boekweit noodle salade met courgette, papaya en kruiden.
Bobby's Table Ibiza - linzenbrood met spinazie, tomaat en noten
Linzenbrood met spinazie, tomaat en noten
bobby's table ibiza - rode bieten salade met boekweit, citroen, honing en feta kaas
Rode bieten salade met boekweit, citroen, honing en feta kaas
bobby's table ibiza - gazpacho van avocado, komkommer en een tomaten topping. - Bobby's Table Ibiza - healthy food
Gazpacho van avocado, komkommer en een tomaten topping.
Bobby's Table Ibiza - witte bonendip met peterselie en koriander
Witte bonendip met peterselie en koriander
Bobby's Table Ibiza - healthy food
De rode bieten salade.
Bobby's Table Ibiza - healthy food
Dit is toch genieten!

 

bobby's table ibiza
Chef Irene en ik!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 reacties

  1. Oh het ziet er prachtig uit. Ik , als goeie kok, zie dat het met liefde gemaakt is en wordt
    Dan wordt alles nog lekkerder Ziet er heerlijk vers uit, en ik hou ook van de mooie kleuren die prachtig bij elkaar combineren.
    Toppie

  2. Zou zo aan schuiven… ik zeg hebben die recepten!!! Wat ziet alles er heerlijk en super mooi uit!!! Wat een bofferds zijn jullie…

  3. Ik wil Irene ook wel inhuren voor mijn dagelijkse portie gezondheid haha! Het ziet werkelijk uit om je vingers bij af te likken…