WIN || JUICECAMP: 7 DAGEN DETOX + SPORTBEGELEIDING TWV €245

Win  /   - 

Wil jij ook graag detoxen, maar vind je het lastig om dit zelf thuis te doen? Je bent niet de enige. Het maken van je eigen sapjes kan best een gedoe zijn. En ook het volhouden van de detox is vaak een uitdaging. Als je in je uppie detoxt is er geen controle. Niemand die door heeft of jij stiekem toch wat snackt. Daarom vind ik het nieuwe concept JuiceCamp echt een uitkomst!

JuiceCamp Summer Shape is een 7 dagen durende detox (van 12 t/m 18 juni) waarbij je een sapkuur van slowjuice sappen volgt. Niks nieuws zou je zeggen. Maar er is meer! Wat dit programma zo vernieuwend maakt is de combinatie met sport en begeleiding. Je doet de JuiceCamp onder begeleiding van een coach uit jouw omgeving. De ideale stok achter de deur. Zo’n JuiceCamp kan je net dat duwtje in de rug geven voor een goede start om fit de zomer in te gaan en strak(ker) in je bikini op vakantie te paraderen. De detox zorgt ervoor dat je lichaam zich kan ontdoen van gifstoffen die zich hebben opgeslagen. Mentaal én lichamelijk fris (en ik kan het weten na mijn detox week op Ibiza!) en je zal wat gewicht verliezen.

Wat krijg je bij de JuiceCamp:

 • 28 x slowjuice sappen van Sapwinkel, uiteraard 100% natuurlijk
 • Begeleiding kan op twee manieren:
  • Begeleiding van sportcoach bij jou in de buurt met wie je elke dag 1 uur traint.
  • Zelfstandig trainen – in dat geval krijg je iedere dag instructies met oefeningen en tips om zelf te sporten, wanneer en waar het jou uitkomt.

sapwinkel - slowjuices

 

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Like de Facebook page van JuiceCamp en die van I Love Health.
 2. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij nou deze JuiceCamp wilt winnen! De leukste reden wordt beloond…
 3. Vergeet niet om ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren. En een emailadres erbij is nóg fijner.

DE WINNAAR IS BEKEND! KIJK SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

Lees hier vast alles over de JuiceCamp Summer Shape!

x Daisy juicecamp

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

89 reacties

 1. Sinds februari het roer omgegooid.
  Vorig jaar september gestopt met roken en wilde verder in een gezonde levenswijze.
  Sporten opgepakt en vind het heerlijk om 3-5 x in de week te sporten.
  Mijn voeding werd aangepast maar ik kreeg hevige acne door proteïneshakes en zuivel.
  Nu bijna een half jaar later de acne onder controle door medicijnen en behandeling.
  Volgende week stop ik met de antibiotica en wil dan een nieuwe start maken.
  Lichaam reinigen, verder gaan met gezond eten en sporten.
  Het is voor mij niet om gewicht kwijt te raken wat zeker mooi is meegenomen.
  Maar om mijn lichaam een frisse boost te geven en door te kunnen blijven.

 2. Jaaaa, ben ik nog op tijd om mee te doen?

  Redenen genoeg waarom ik dit wil winnen;

  -> Energie nodig: mijn harde schrijf ( en die van de lente?!) is vastgelopen in herfstmodus en die kan wel een reboot gebruiken naar zomer.
  -> Suiker en e-nummer detox heb ik al zelf opgestart en zit op 75% clean eten want -> Tony Chocolony. Of eigenlijk alle chocola.
  -> ik kan BIJNAAA mijn buikspieren zien. Maar dat kan ook aan de lichtinval op dat laagje vet liggen…Misschien na een week trainen onder begeleiding?
  -> Van 106,4 kg naar 89,5 kg in 2 jaar. En daar moet op een verantwoorde manier nog wat af. Bij voorkeur voor de zomer.
  -> In februari zei ik mijn baan op om nieuwe avonturen aan te gaan! Dit past er mooi bij.
  -> Maar de hoofdreden? Omdat de coach in Rotterdam ook Deborah heet.

 3. Wat een onwijs toffe winactie! <3
  Ik zou dit Juicecamp heel graag winnen om dit school jaar, waarin ik het hele jaar stage heb gelopen, goed af te sluiten. Ik heb dit jaar zo veel geleerd op het gebied van mijn studie maar ook op persoonlijk vlak en dit zou net dat steuntje in de rug zijn om ook qua voeding weer even een terug naar af te gaan en weer gezond verder te gaan, want gezond eten schiet er nog wel eens bij in tijdens zo'n druk jaar. En extra begeleiding bij het sporten is zeker ook niet mis, ik ben nu al begonnen met meer sporten en ik vind het heerlijk! Dit zou dus ook nog extra helpen om dit komend schooljaar weer door te zetten!
  En dit alles gaat er dan ook nog voor zorgen dat ik weer helemaal topfit, gezond en vrolijk het vierde en laatste jaar van mijn opleiding in kan! =D

 4. Ik wil dit zooooo graag winnen, heb al 100 pogingen gedaan om te detoxen, maar elke keer mislukt! Met JuiceCamp kan het niet fout gaan en ik wil me van de zomer strak en clean voelen, dit is de perfecte gelegenheid.

 5. Na jaren niet getraind te hebben en de zorg van 3 kids. En nu 3 maanden gestopt met roken. Ben ik sinds 4 weken weer aan het trainen. Outdoor bootcamp. En binnenkort Outdoor yoga. Jullie programma lijkt me een mooie aansluiten op waar ik nu mee bezig ben. Wil al een tijdje een detox doen maar kan moeilijk kiezen welke daarom die jullie aanbieden lijkt me helemaal geweldig.

 6. Mezelf klaarstomen voor een spetterende zomer? Een stralende mama van 42 zijn op de proclamatie van mijn dochter?
  Goeie redenen genoeg, maar de allerbelangrijkste reden waarom ik een juicecamp detox wil winnen : ik wil mij energiek, clean en strak voelen ! Yes I can!

 7. Oohh yeahhh! Ik ben dól op dit soort winacties. Bij deze doe ik heel graag mee met deze winactie omdat deze precies past bij de fantastische fase in mijn leven waarin ik me nu bevind. Ik sta te stui-te-ren van de energie, heb onlangs de allerleukste vent van de wereld aan mijn haakje weten te slaan (koste wat moeite, tsjongjonge!), ben me door al mijn overbodige spullen heen aan het worstelen en het is zó lekker elke dag dingen weg te geven en weg te gooien, waardoor ik me super licht en energiek voel. Er is een slowjuicer naar mij onderweg zodat ik straks elke dag sapjes kan maken en hopelijk van buiten net zo weet te stralen als van binnen. Mijn niet-egale huid zit me enorm in de weg…boehoee! Maarreuhmm..long story short..Deze juicecamp is mij op het lijf geschreven en zou er met volle overtuiging voor gaan. 😀

 8. Ik zit bij een modellenbureau genaamd Elite in Amsterdam. Graag zou ik op JuiceCamp willen gaan omdat ik nog een paar centimeters rond mijn heupen kwijt moet om full time te gaan dit jaar. Ik denk dat dit kamp me hier echt bij kan helpen! Ik ben net klaar met mijn eindexamens en ik wil nu niets liever dan echt aan de slag gaan, de hele wereld over te reizen, etc. Ik heb zelf alles al geprobeerd, heel mijn eetpatroon omgegooid en ik sport veel, alleen dit is net niet genoeg voor die laatste paar centimeters. Ik hoop dat met de juiste begeleiding en de juices het me wel lukt!

 9. Gewoon, omdat ik wel een flinke duw in mijn rug kan gebruiken om ein-de-lijk weer lekker fit en vol energie in mijn vel te zitten na ruim een jaar gebroken nachten na de komst van onze jongste… Kom maar op met die kick start!

 10. Op 3 juli aanstaande zullen ontzettend lieve vrienden trouwen. Ik heb een prachtige rok over laten komen uit Engeland. Om deze goed te passen zal ik nog net wat cm omvang kwijt moeten. Met alleen bootcampen en mijn eigen gezonde leefstijl lukt het toch niet om de laatste zwangerachaps kilo’s kwijt te raken. Toch niet helemaal van de suikers af.. Ik hoop met de juicecamp lekker schoon en slank in mijn mooie rok te passen en daarna trots in bikini te lopen tijdens onze vakantie!

 11. Hi Daisy!
  Ik zou dit heeel graag willen winnen omdat ik net (jaja) klaar ben met mijn eindexamens. Daardoor heb ik afgelopen weken alleen maar gefeest en ongezond gegeten waar door mijn summer body nog moeilijker te zien is. Ook ga ik over een paar weken naar Engeland en daarna een paar maanden door Thailand reizen. Dan heb ik natuurlijk een onwijs goede conditie nodig en een gezond lichaam om alle indrukken zo goed en mooi mogelijk op te nemen. Ik ben klaar om deze uitdaging/kans met beide handen aan te pakken!
  x

 12. Ik zou het heel graag willen winnen, omdat ik sinds 1 jaar bezig ben met op een goede manier gezond te leven. Ik ben 2 weken geleden op 16jarige leeftijd voor een maand naar Sydney geweest en ben daar geïnspireerd geraakt door het gezonde en lekkere eten. Hierdoor kreeg ik extra motivatie en dit zou ik willen doorzetten met dit pakket.

  Ik sport best vaak, meestal 4/5 keer per week. Ik hou heel erg van sporten en zou dit het liefst elke dag doen. Daarom zouden de trainingen echt wat voor mij zijn en weer iets op naar toe te leven! Ik ben erg benieuwd naar het effect van detox en sport en zou dit dan ook graag willen uitproberen.

 13. Het lijkt me echt ontzettend tof om deze sapkuur met begeleiding te winnen! Probeer vaak te beginnen aan een detoxkuur met sapjes, maar door drukte met o.a. studie is de motivatie voor het slowjuicen van sapjes toch soms ver te zoeken haha. In de periode van deze detox zitten mijn tentamens er net op en is mijn voornemen om te strijden voor een bikinibody in de dagen die er nog zijn tot de zomervakantie.
  Dit zou me zo enorm helpen in motivatie, ik hoop echt dat ik deze kuur win!
  Groetjes, Tessa 🙂

 14. Woooh super tof!
  Zonder een bijzonder verhaal te hoeven typen, lijkt me heerlijk om een week lang te kunnen concentreren op goed eten, goed voor mezelf zorgen en dat het een boost geeft 🙂

 15. Hoihoi,
  wat een ontzettend leuke actie!.
  Ik zou graag willen winnen omdat ik dan hopelijk van die sugar cravings af kom. Ik ben zo ontzettend dol op zoetigheid (chocolade, koekjes, noem maar op, en ik heb gehoord dat als een week lang jezelf ontgift je dan gewoon totaal geen behoefte meer hebt aan die troep. Het lijkt me zo ontzettend leuk om een keer te kunnen doen. In combinatie met sporten, heerlijk!

  Groetjes,
  Kiki

 16. Ooohh dit is het! Ik ben momenteel druk studeren voor mijn wijnexamen (JA je leest het goed: wijn!) Super interessant & lekker maar ja.. niet altijd zo healthy!
  De detox zou ideaal zijn om te ontgiften en mij wat discipline bij te brengen.. 😉

  XX

  Juulss

 17. Graag wil ik meedoen met deze actie, al is het wel zo dat ik sinds 3 maanden geen facebook meer heb. Liken is iets dat ik niet meer doe, juist om goed voor mezelf te zorgen. Ik wilde niet meer elke vrije minuut de drang hebben om op facebook te kijken 😉 Genieten van de vrije minuten, van en met de mensen om je heen met in je hand een fijne soja latte. Het voelt goed!

  21 juni ga ik voor het eerst de 10KM rennen! Druk bezig met trainen en gezond eten. Af en toe schiet dit er wel eens bij in naast een fulltime baan als juf. Een duwtje in de rug zou dan natuurlijk van harte welkom zijn. Kom maar op! Leuk 🙂

 18. 2 maanden geleden heb ik helaas een miskraam gehad. Ik was erg veel aangekomen gedurende die periode. Ik af slecht, zorgde niet goed voor mijzelf qua gezond eten en was niet aan het sporten. Ik heb het roer omgegooid en ben met gezonde voeding en hardlopen begonnen. Ik zit heel lekker in mijn vel en ben klaar om weer voor een kindje te gaan! Ik zou heel graag deze kuur willen doen om helemaal “rein” en gezond te zijn van binnen.. Ik wil deze ervaring gebruiken om mensen om mij heen te stimuleren en motiveren om ook goed en verantwoord met hun gezondheid om te gaan.

 19. Waarom? Omdat ik graag dit unieke concept zou willen uitproberen, waardoor ik eindelijk een goede stok achter de deur heb om echt even goed een frisse start te maken en mij 100% klaar te stomen om fit en healthy modellenwerk te doen in the US!

 20. Allemaal leuk en aardig, dat op kamers gaan voor mijn studie journalistiek – maar fitter ben ik er niet op geworden. Dit 21-jarige meisje is dan ook vanaf ongeveer drie maanden aan het sporten in een heuse sportschool, maar dat gaat met vallen en opstaan. Vooral met vallen, om eerlijk te zijn. Dat moet je dan zien als tijdenlang niet gaan.. En ook het eten gaat niet zoals ik zou willen.

  Daarom zou ik heel graag deze mooie prijs willen winnen! Ik ben benieuwd wat sporten en een detox met mij doet, en ik weet zeker dat ik het na de detox wél vol kan houden!

 21. Omdat ik van een koolhydraatvrije levensstijl ben overgestapt naar healty. Dit is voor mij een hele alle andere wereld, en kan wel wat hulp gebruiken.

 22. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging met betrekking tot mijn gezondheid.Ik wil graag ontdekken in hoeverre deze detox kuur in combinatie met bewust en verantwoord bewegen invloed heeft op een goede darmwerking. Door middel van deze ervaring wil ik graag andere vrouwen motiveren en stimuleren. Als ik win wil ik graag een dagboek bijhouden met mijn ervaringen en dit delen met i love health.

 23. Ik zou het heel graag willen winnen, omdat ik bijna klaar ben met een studie die ik naast mijn baan van 36 uur doe.Afgelopen maanden heb ik het heel moeilijk gehad door verlies van een dierbaar familielid. Toch heb ik doorgezet. Daarnaast sport ik 3/4 keer per week. Al die tijd had ik het zo druk en toch probeerde ik gezond te leven. Af en toe kwam het niet helemaal van. En als ik dit win, zou ik het zien als een ‘nieuw’ begin. Klaar met studie en nieuw begin om gezonder te eten en meer te sporten met een schoon body & mind.

  Ik zou ook graag willen schitteren in een mooi jurkje op de diploma uitreiking (8 juli). Dus met een sportsessie van een week kan ik misschien net iets meer afvallen.