Launch I Love Bali shop // Style je food foto’s met deze Bali items!

Bali, Food, Life, Travel  /   - 

O jongens, wat vind ik dit leuk: de gloednieuwe I Love Bali shop is officieel online! Zoals je inmiddels weet ben ik dol op Bali en ‘wonen’ we daar 2 keer per jaar een aantal weken. Roij voor zijn werk. Ik voor mijn retreats en om zowel aan I Love Health als aan I Love Bali te werken. Maar nu heb ik er nóg een waanzinnig leuk Bali project bij: de I Love Bali shop!

Als ik op Bali ben kom ik zo ontzettend veel leuke shops tegen met de leukste handgemaakte spulletjes, dat ik eigenlijk altijd met een koffer vol moois weer naar huis ga. Ik krijg in Nederland én online vaak de vraag waar dit vandaan komt. Uit Bali lieve mensen! Dat zette mij aan het denken…  Wat als ik nou al deze onwijs leuke, in Bali gemaakte spullen naar Nederland haal en verkoop? Dan kan ik jullie blij maken met dit leuks. Maar ik support ook de lokale bevolking op Bali door voor een goede prijs hun mooie spullen in te kopen. Iedereen blij! Dus hier is ‘ie dan: de I Love Bali shop.

De I Love Bali shop drie categorieën:

  • Kitchen: helemaal I Love Health style items, waarmee je je gerechtjes tot compleet insta-waardige plaatjes omtovert voor de mooiste food foto’s én de ultieme tropical feel.
  • Bags: té leuke rotan, handgemaakte tasjes. Van hippe ronde festival tasjes tot beach bags en shoppers. Die wíl je!
  • Interior: ook hebben we een kleine start gemaakt met toffe interieur items. Een waanzinnig macramé wandkleed, mooie schelpenkettingen voor in huis en een prachtige grote dromenvanger (die komt snel in de shop!).

i love bali shop, tasjes

Er volgt snel een grotere collectie, nadat ik terug ben van deze Bali reis omdat we weer volop aan het inkopen zijn voor nog meer toffe, mooie, handgemaakte Bali items. Denk aan nog meer tasjes, kettinkjes, nog meer keuken- en interieuritems en ja hoor, ook baby items! Nog meer en minstens zo leuk. Pinky promise!

Maar goed, voor I Love health even de focus op de keuken items:

  • coconut bowls: maak je eigen smoothiebowls en tover ze direct om in een tropisch feestje met de kokosnoot schaaltjes. Gemaakt van echte, gerecycled kokosnoten! Zo help je dus ook mee om de giga berg afval op Bali te verminderen. Win/win. Shop per stuk of als set van 4!
  • smoothie bowl lepels: je raadt het al, met deze lepels smaakt je smoothie bowl nóg beter. Je mag er uiteraard ook iets anders mee eten. Vinden wij niet erg 😉 Shop!
  • lange houten lepels: voor je latte macchiato, voor een zomerse sorbet of wat je maar wilt. Shop.
  • ananas snijplank: deze teakhouten snijplanken kun je gebruiken om – jawel, te snijden. Maar wij vinden dat eigenlijk zonde en gebruiken ‘m liever om iets op te serveren. Shop!
  • ananas bowls: deze zijn ook zo leuk! Drie teakhouten schaaltjes in de vorm van een ananas. Voor je ontbijtje, borrelhappen of om je sieraasjes in te bewaren. Per stuk in klein, middel of groot te koop of als set van 3. Te gek cadeau voor een foodie vriendin. Just saying…

i love bali shop, ananas bowl en lepel i love bali shop, kokosnoot schaal, coconut bowl, lepel ananas bowls, i love bali shop i love bali shop, lepels i love bali shop, ananas snijplank, coconut bowls, lepels

En en en? Wat vind je ervan! Kijk vooral ook even in de shop naar alle mooie tassen en interieur items! Vragen? Mail ze gerust naar shop@ilovebali.nl. Ideetjes voor nieuwe items in de shop. Ook die mag je mailen. Vind ik leuk! Ga ik hier op jacht naar een nieuwe collectie Bali items.

>>Meer lezen over Bali? Dat kan! Hier vind je alle Bali blogs op I Love Health>>

Liefs!

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties