Getest // Paleo Raw Cacao van mymuesli

Food  /   - 

Best knap, een muesli zonder granen maken! Want muesli is eigenlijk altijd een mix van granen en wat gedroogd fruit. Maar niet deze nieuwe variant van mymuesli! De paleo lijn, met de coconut crunchy muesli als bestseller van mymuesli, was toe aan gezinsuitbreiding. En dat werd deze Paleo Raw Cacao muesli. Uiteraard uitgebreid getest door ondergetekende!

O ja, en ik heb een leuk gratis proefpakket voor je geregeld. Onder aan de blog meer daarover…. just saying…

Wat zit er in de Paleo Raw Cacao muesli?

De basis van Paleo Raw Cacao muesli bestaat uit extra krokant geroosterde noten en zaden, zoals zonnebloempitten, macadamianoten, hazelnoten, cashewnoten en amandelen. De mix is vermengd met grove kokossnippers, cacao nibs en cacaopoeder, die voor de altijd heerlijke smaak van cacao zorgen! En fijn: geen toegevoegde suikers.

Hoe smaakt ie?

Alles, nou ja, bijna alles met cacao is natuurlijk lekker. Er kon ook niet veel mis gaan. Ik ben dol op de smaak van cacao, kokos vind ik heerlijk, tel daar wat noten bij op en je snapt: I like it a lot!

Hoe eet je ‘m?

Ik combineer de paleo mix met:

  • Fruit + (plantaardige) yoghurt en paleo muesli
  • Fruit + (plantaardige) melk/drink en paleo muesli
  • Smoothie bowl + paleo muesli
Paleo Raw Cacao Muesli, mymuesli
De paleo mix met plantaardige melk (NILK, ook van mymuesli) en verse aardbeien en blauwe bessen.

Wat is paleo?

Het paleo dieet is de laatste jaren behoorlijk populair geworden. Het is gebaseerd op het dieet van de oermens, toen er nog gejaagd en verzameld werd. De gedachte hierachter is dat onze genen niet zijn bedoeld om bewerkte producten te eten, zoals we dat nu doen. Het paleo dieet focust zich op onbewerkte en natuurlijke producten. Proteïnen en goede vetten voeren de boventoon bij paleo. Dus, wat mag je wel en niet:

  • Wel: groenten, vis, vlees, eieren, fruit, noten en zaden
  • Geen: granen, melkproducten, zuivel, suiker en kunstmatige toevoegingen.

Paleo Raw Cacao Muesli, mymuesli

No milk: NILK

In de foto van mijn ontbijt hierboven, zie je dat ik de muesli gemixt hebt met fruit en NILK, dit is een plantaardige melk van mymuesli. Het heet NILK want het is No Millk! Ook dit past helemaal in de paleo trend. Want, geen zuivel, maar gemaakt van erwten. 100% vegan en hartstikke lekker bij je paleo muesli mix. Er is ook een haver nilk te krijgen via mymuesli. Deze bestaat uit niets meer dan water, haver, zonnebloemolie en een snufje zout. Zonder toegevoegde suikers, puur biologisch en van nature lactosevrij.

Voedingswaarde Paleo Raw Cacao

Per portie van 50 gram

  • Calorieën: 1289kJ/312kcal
  • Vetten: 27,2g
  • Koolhydraten: 6,7g
  • Suiker: 5,2g
  • Eiwitten: 7,2g

Paleo Raw Cacao Muesli, mymuesli

De Paleo Raw Cacao muesli is vanaf 4 augustus 2017 verkrijgbaar voor €14,90 bij de mymuesli Store in Utrecht en via mymuesli.nl.

Gratis proefpakket bij je mymuesli bestelling!

Speciaal voor jou, een cadeautje van mymuesli bij je bestelling! Moet je wel even via deze link bestellen. Dan komt het proefpakket bestaande uit verschillende mymuesli2go’s jouw kant op! mymuesli proefpakket

Liefs

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *