I Love Health boek vandaag dagdeal voor maar €12,50!

I Love Health boek  /   - 

Stiekem hoop ik natuurlijk dat mijn I Love Health boek allang in jouw boekenkast staat. Maar… mocht dat nu niet het geval zijn, dan vergeef ik je dat gewoon. No worries, zo ben ik 😉 Sterker nog: ik geef je gewoon de kans om mijn boek voor een prikkie te kopen. Want:

Vandaag is het I Love Health boek dé dagdeal bij Bol.com, voor maar €12,50!!!

Bestel het boek direct via deze link bij Bol.com FB advertentie dagdeal bol.com i love health boek

De normale prijs van het boek is €20, dus €12,50 is een behoorlijke korting! De deal geldt maar één dag. Je mag namelijk maar één keer per jaar een boek goedkoper aanbieden volgens de wet. Dus dit is je kans. Alleen vandaag, op 31 maart, is mijn boek als dagdeal voor €12,50 verkrijgbaar. So get, or regret it 😉

Over het boek

I Love Health is een healthy lifestyleguide met bijna 50 recepten, tips en top-10 lijstjes om gezond te leven en een hele berg sporttips en trainingsschema’s. Volgens de achterkant van het boek:

Daisy Oppelaar was nog werkzaam in de pr-wereld toen ze haar blog www.ilovehealth.nl startte over gezondheid, sporten en gezond eten, haar passie. Door haar toegankelijke en directe stijl werd haar blog een succesvol platform, en Daisy kwam steeds meer bekend te staan om haar eenvoudige recepten, handige tips en verschillende top-tienlijstjes. In I Love Health deelt Daisy haar favoriete recepten, haar work-outschema’s én haar passie voor hardlopen en yoga met je. Een perfect boek om door te bladeren, inspiratie op te doen en aan je gezondheid te werken!

Daisy is een geweldige healthblogger. Een boek kon uiteraard niet uitblijven! Nu al een aanrader!’ – Vivian Reijs

omslag cover i love health boek

Inkijkexemplaar

Via deze link kun 14 pagina’s uit boek bekijken! Van alles een beetje, zodat je een idee krijgt van wat je kunt verwachten. Of klik op de cover hieronder! cover I love health

Overtuigd? Bestel het boek dan alleen vandaag als dagdeal voor €12,50 bij Bol.com.

En laat me vooral weten in de comments of via social media wat je van mijn boek vindt! 🙂

Liefs,

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

 1. Hoi Daisy, ik heb het boek al maar wil deze graag voor een vriendinnetje kopen alleen als ik op de dagdeal klik, is het boek weer € 20. Is de dag deal van € 12,50 nog geldig/beschikbaar?

  Thanks!

  1. Hoi Eline,
   Die actie was alleen toen, op die dag! Nu is het boek weer gewoon de normale prijs van 20 euro.
   groetjes!
   Daisy