WIN || 2 x sportgadgets pakket van Smartphonehoesjes.nl twv €115

Sport, Win  /   - 

Ja hoor, ik heb weer een fijne winactie voor je! Smartphonehoesjes.nl heeft een heel gaaf sport gadget pakket voor je samengesteld, waarmee je helemaal sport proof bent. Wat dacht je van een hele handige sport oordopjes, die tegen zweet en water kunnen? En een fitness & sleep monitor, waarmee je je activiteiten en de kwaliteit van je slaap meet. Beide enorm handige gadgets op je sportresultaten te verbeteren!

misfit-flash-fitness-sleep-monitor-zwart smartphonehoesjes.nl
Misfit Flash Fitness + Sleep Monitor – Zwart

Naast deze twee toffe sportgadgets, win je ook een shoptegoed t.w.v. van €50, waarmee je (sport) gadgets of andere accessoires naar keuze kunt kiezen. De webshop van Smartphonehoesjes.nl heeft maar liefst 35.000 producten op voorraad, dus er zit vást nog wel iets bij wat je graag wilt hebben. Neem eens een kijkje bij alle andere sport accessoires? Of ga eens buiten je ‘sportboekje’ en ga voor een toffe hoes voor je Macbook air.

defunc-earphone-sport-black, smartphonehoesjes.nl
DeFunc Earphone + Sport – Black

Dus, nog even voor je op één rij. In dit mega sportpakket vind je:

Wat moet je doen om één de sportpakketten te winnen?

  1. Like de Facebook pages van Smartphonehoesjes.nl en die van I Love Health.
  2. Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
  3. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij dit sportpakket wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.
smartphonehoesjes.nl

Good to know: Smartphonehoesjes.nl biedt gratis verzending, als je voor 21 uur bestelt, heb je het de volgende dag in huis en je hebt maar liefst 30 dagen bedenktijd.

Veel succes.

Xx Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

53 reacties

  1. Jaaaa voor mijn vriendin en collega waarmee ik ga sporten. Dat zou echt fantastisch zijn, want we hebben het er al bijna een jaar over maar vinden de motivatie niet.

  2. Hoiii !!

    ik wil natuurlijk heel graag winnen omdat de ZOMER er weer aan komt en dit jaar ga ik voor het eerste keer in mijn leven ver op reis en jaa naar jullie wel bekende Bali =D !!

    Vorig jaar had ik rond deze tijd een topfit body maar na een zware winter achter de rug te hebben gehad vind ik het nogal moeilijk om weer terug op track te komen met sport. Dit apparaatje zal mij goed kunnen helpen om weer wat bewuster te zijn. Aangezien ik nu tijdens het schrijven van mij scriptie ook onwijs veel zit is het zelfs extra belangrijker om mijn beweging bij te houden. Gelukkig ben ik wel weer in de sportschool te vinden hoor.

    Dus om mijn lichaam helemaal Bali fit te krijgen

  3. Na de geboorte van mijn kleine meisje (nu 40 weken). Zouden deze gadgets heel handig zijn om mij te helpen back in shape te komen. Ik heb er heel veel zin in om er weer tegenaan te gaan.

  4. Ik heb (gelukkig) geen zielig verhaal waarom ik het meeste recht heb op deze winactie.. Ik hou gewoon ontzettend van sporten en bewegen, dus extra tools daarbij zouden top zijn

  5. Deze zou ik graag willen winnen. De Misfit Flash kan helpen om wat vaker te bewegen door doelen te behalen en om te kijken hoe mijn slaap is. Nieuwe oordopjes kan ik ook wel gebruiken. Die van mij vallen telkens uit mijn oren tijdens het sporten, super irritant!

    Nu alleen nog duimen.

  6. Ik wil hier heel graag aan meedoen. Niets is zo irritant als tijdens het hardlopen je dopjes verschuiven of zelfs uitschieten want muziek is toch juist wat je net dat stapje verder doet gaan. De fitness monitor kan ik dan gebruiken om mijn progressie beter bij te houden, want mijn app registreert alleen de verbrande calorieën, en niet de afstand of het aantal stappen. Daarnaast ben ik benieuwd naar de slaapkwaliteit functie. Misschien valt er daar ook nog wat te verbeteren!

  7. Ik doe graag mee! Echt super handig, vooral die oordopjes. Die ik nu heb vallen snel uit mijn oren maar ben benieuwd of deze erin blijven 😛

    Heb beide FB pagina’s een like gegeven.

  8. Leuk, ik zou dit graag winnen voor Wouter Huizen, die steeds vaker in zijn eentje sport. Wat gadgets zouden een mooie motivatie voor hem zijn om dit vol te houden.

  9. Nou ja, moet ik dat echt uitleggen? Extra motivatie om te sporten (kan ik altijd gebruiken). Enne…. voor die 50 euro weet ik wel wat leuke en zeer bruikbare dingen uit te zoeken.

  10. ik ben begonnen met hardlopen omdat ik meer conditie wilde opbouwen
    en omdat ik moet afvallen van het ziekenhuis
    dacht ik ik ga beginnen met hardlopen
    en mijn doel is 10 kg afvallen en om vanaf volgend jaar mee te doen met hardloop wedstrijden
    heb al een klein lijstje van wedstrijden

    1.make a wisch wishwalk
    2.colorrun
    3.pink ribon pink walk en run
    4.run for kika
    5.hartwandelen/hartlopen voor de hartstichting

    dat word dus dit jaar keihard aan de bak en veel oefenen
    ik hoop dat ik mijn doelen haal

  11. Ik ben al een tijdje aan het hardlopen, meestal was dit tussen 10-12 KM, totdat ik van mijn broer een startbewijs kreeg voor de halve marathon van Leiden. Eerst zag ik hier tegen op 21 hele kilometers pff. Maar ik ben geen man van opgeven, nu ben ik goed aan het trainen!! Dit pakket zou echt top zijn! Nu ligt de volledige focus op de halve marathon, als dit voorbij is wil ik ook weer gaan fitnessen, dit pakket geeft een goede motivatie.
    Ja, je hebt jongens die je gezonde website volgen 🙂
    Gr. Walter

    1. Ik ben al een tijdje aan het hardlopen, meestal was dit tussen 10-12 KM, totdat ik van mijn broer een startbewijs kreeg voor de halve marathon van Leiden. Eerst zag ik hier tegen op 21 hele kilometers pff. Maar ik ben geen man van opgeven, nu ben ik goed aan het trainen!! Dit pakket zou echt top zijn! Nu ligt de volledige focus op de halve marathon, als dit voorbij is wil ik ook weer gaan fitnessen, dit pakket geeft een goede motivatie.
      Ja, je hebt jongens die je gezonde website volgen 🙂
      Gr. Walter

  12. Wow, wat een super pakket. Met de Misfit Flash zou ik eindelijk bij kunnen houden of ik ook genoeg beweeg naast het sporten (werk op kantoor, dus is niet altijd even makkelijk om aan mijn dagelijkse beweging te komen, maar dit zou zeker motiveren). En nieuwe oordopjes voor het hardlopen zijn meer dan welkom.

  13. Handig voor duurlopen! Tot op de dag van vandaag nog nooit met muziek gelopen, dus lijkt me leuk om eens mee te beginnen 🙂

  14. Ah dit is zo ontzettend leuk! Ik waag graag een kansje! Ik ben nu ongeveer een half jaar regelmatig(er) aan het hardlopen en dat bevalt goed! Heb inderdaad altijd de struggle waar ik mijn mobiel laat, zeker nu met het mooiere weer! En dan het altijd lastige ding van muziek. Ik KAN niet zonder muziek rennen (oké ik kan het wel, maar de resultaten zijn niet om over naar huis te schrijven 😉 ), maar die oortjes blijven nooit het hele hardlooprondje op zijn plek zitten. Daarnaast is denk ik al dat zweet niet heel goed voor die apple dingen :p Haha, in ieder geval, ik zou wel eens even rond willen snuffelen op de website!
    Liefs!

  15. Hier zou ik super blij mee zijn. Heb mijn hele levensstijl compleet omgegooid. Eet nu gezond en de hoeveelheid die ik nodig heb en ik sport 6 x in de week. Met deze gadgets zou mijn sportplezier en gezondheidsavontuur nog leuker en makkelijker worden! 😀

  16. Geweldige actie! Ik zou dit graag aan mijn vader willen geven. Hij is heel hard bezig met bewegen en gezond eten, dus ik denk dat dit hem wel een boost zou geven!

  17. Zou een mooie mogelijkheid zijn om te zien in hoeverre ik echt progressie aan het boeken ben! Al sinds februari druk bezig met mijn zelf opgestelde 5-maanden traject waarin ik op 8 juli naast het behalen van mijn bachelor hopelijk ook 15 kilo kwijt ben 🙂

  18. Omdat ik sinds 2 jaar veel ben afgevallen, gezond eet maar vooral veel liefde heb ontwikkeld voor hardlopen. Wat prima met mijn telefoon te doen was. zelfs kleine wedstrijden loop ik mee. Wie had dat gedacht, overgewicht, roken etc etc. Maar nu is de GPS van mijn telefoon stuk en registreert deze mijn afstanden niet meer. Dit weerhoudt mij er niet van om door te lopen maar heel stiekem zou dit toch wel heel fijn zijn. Wie niet waagt wie niet wint. En eigenlijk heb ik al gewonnen.. Van mijn slechte levensstijl…!

  19. Echt een winactie voor mij! Na tijden (druk, smoesjes, etc.) weer begonnen met echt actief sporten, d.w.z. minstens 3x in de week pilates, yoga en hardlopen. Vooral met hardlopen merk ik echt dat ik vooruit aan het gaan ben (letterlijk en figuurlijk :p). Inmiddels van een slome 2 tot max. 4 km naar 7 km aan een stuk door rennen. Het horloge zou net die extra motivatie voor mij kunnen zijn om nog net even dat blokje extra te pakken, want ik heb de smaak te pakken. De 10 km is in zicht!

  20. Ik doe mee! Ik zou deze graag willen winnen om cadeau te geven aan mijn man. Hij is sinds januari al 8 kilo afgevallen en goed bezig met sporten en gezond eten.
    De fitness en sleep monitor zou hem nog meer inzicht geven in zijn calorieverbruik. Tijdens zijn werk loopt en beweegt hij ook veel.

  21. ahhhhhh dit is zo handig! ik heb echt zoveel oortjes geprobeerd en ik vind het gewoon zo fijn om lekker met muziek te hardlopen of krachttraing te doen. Maar ben nog steeds op zoek naar de perfecte oortjes.

  22. Doe hier graag aan mee. Nu mijn sporttraject met de personal trainer erop zit. Moet ik het zelf doen met schema en dan is zo’n horloge wel erg fijn. De Facebook pagina van jou en smartphonehoesjes vond ik al leuk 😉