WIN || 2 x sportgadgets pakket van Smartphonehoesjes.nl twv €115

Sport, Win  /   - 

Ja hoor, ik heb weer een fijne winactie voor je! Smartphonehoesjes.nl heeft een heel gaaf sport gadget pakket voor je samengesteld, waarmee je helemaal sport proof bent. Wat dacht je van een hele handige sport oordopjes, die tegen zweet en water kunnen? En een fitness & sleep monitor, waarmee je je activiteiten en de kwaliteit van je slaap meet. Beide enorm handige gadgets op je sportresultaten te verbeteren!

misfit-flash-fitness-sleep-monitor-zwart smartphonehoesjes.nl
Misfit Flash Fitness + Sleep Monitor – Zwart

Naast deze twee toffe sportgadgets, win je ook een shoptegoed t.w.v. van €50, waarmee je (sport) gadgets of andere accessoires naar keuze kunt kiezen. De webshop van Smartphonehoesjes.nl heeft maar liefst 35.000 producten op voorraad, dus er zit vást nog wel iets bij wat je graag wilt hebben. Neem eens een kijkje bij alle andere sport accessoires? Of ga eens buiten je ‘sportboekje’ en ga voor een toffe hoes voor je Macbook air.

defunc-earphone-sport-black, smartphonehoesjes.nl
DeFunc Earphone + Sport – Black

Dus, nog even voor je op één rij. In dit mega sportpakket vind je:

Wat moet je doen om één de sportpakketten te winnen?

  1. Like de Facebook pages van Smartphonehoesjes.nl en die van I Love Health.
  2. Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
  3. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij dit sportpakket wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.
smartphonehoesjes.nl

Good to know: Smartphonehoesjes.nl biedt gratis verzending, als je voor 21 uur bestelt, heb je het de volgende dag in huis en je hebt maar liefst 30 dagen bedenktijd.

Veel succes.

Xx Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

53 reacties

  1. Kan er ’n mooi verhaal van maken; zou gewoon echt graag dit pakket winnen!??? Was al fan van I love Healt, nu ook van Smartphonehoesjes!

  2. Wat een super prijs! Ik ben op zoek naar goede in-earphones…toevallig! En de 50 euro zal ik ook goed kunnen besteden! Ik ben inmiddels 11 kg afgevallen, door gezondere keuze’s te maken en 4 keer per week krachttraining te doen. Deze nieuwe levensstijl bevalt me goed, dus deze prijs zou me alleen nog maar meer motiveren om zo door te gaan! ???? Danielle van Es

  3. Dit is een tof pakket. Erg handig de dopjes voor als ik alleen ga sporten, altijd fijn :-). Ja jeetje gewoon leuk om te winnen dit! Het komt zeker van pas bij mijn proces om een Fitgirl te worden.

  4. Graag wil ik dit pakket winnen! Sinds een tijdje fanatiek aan het bootcampen en volg nu ook een hardloooptraining. Met deze accessoires ga ik ervanuit dat het nog beter en makkelijker gaat! Ik wacht vol spanning af!

  5. Binnen nu en twee weken ga ik bevallen, en door alle bijbehorende “kwaaltjes” heb ik al een tijd niet kunnen hardlopen. Daarom de afgelopen tijd extra goed op andere aspecten van mijn gezondheid gelet, o.a. met behulp van het I Love Health boek dat ik van de Sint heb gekregen! Deze gadgets zouden een fantastisch hulpmiddel zijn om mijn hardlooptrainingen weer op te pakken zodat ik zo snel mogelijk mijn ultieme hardloopuitdaging aan kan gaan: mijn eerste marathon lopen!

  6. Heel graag zou ik dit willen winnen. Ik ben vorig jaar na mn bevalling weer begonnen met lopen en dit jaar ga ik voor het verbeteren van mn tijd. Deze spullen zullen het lopen fijner maken.

  7. Hardlopen is zo goedkoop, maar niet heus, want ik word steeds hebberiger van al die gadgets. Heel hoog op mijn lijstje staan nu handige oordopjes om mijn muziek beter te kunnen luisteren. Ik word nu helemaal gek van de oordopjes die steeds mijn oren uitvliegen.

  8. Yes please! Op dit moment ben ik bezig om mezelf om te toveren in een 2.0 versie. Ik ben actief bezig met mijn voeding en ik heb mezelf een personal trainer cadeau gedaan. Deze gadgets gaan me vast helpen om het doel te bereiken dat ik graag wil halen! Dus stuur maar deze kant op !!

  9. Dit pakket zou super zijn om te winnen! Ik ben sinds twee maand gestart met pbp en dus intensief aan het sporten! Ik ben al een hele tyd opzoek naar handige oordopjes om me te vergezellen op de training! Een sporttracker zou helemaal gaaf zijn want de hele familie heeft dit en het is het gespreksonderwerp op feestjes en dan kan ik eindelijk meepraten! Please i would be a good girl ?

  10. I love gadgets! En zeker als het goed is om mee te sporten.. zoals de oordopjes en de misfit. Misschien dat ik dan wat meer gemotiveerd ben als ik heb gewonnen 😉

  11. Wat een handige accessoires! Normaal zou ik deze niet zo snel aanschaffen, maar winnen zou echt top zijn en ook handig bij het hardlopen en fitnessen. Leuke actie!

  12. Oeh oeh oeh, wat een leuke winactie!! Zou zó welkom zijn nu ik aan het revalideren ben na een zware rugoperatie. Nu loop ik nog als een omaatje, maar daar zou snel verandering in moeten komen met deze mooie sportgadgets 😉

  13. Vandaag om 6.00 liep ik hard langs de Amstel en dacht echt waar: “Ik moet voor sportaccesoire gaan sparen”. Met dit (gave) pakket wordt het hardlopen sporten nog leuker, fijner en boek ik hopelijk eerder snellere tijden! Een ideaal pakket voor mijn voorbereiding op de halve marathon van Amsterdam! ?

  14. Ik wil heel graag na de zomer de halve marathon gaan lopen tijdens de Singgelloop in Breda, deze gadgets zouden dan en ook tijdens het trainen heel erg van pas komen! 🙂

  15. Leuk als ik weer kan sporten zou dat erg mooi zijn om alles leuk bij te houden. Helaas nu geblesseerd aan mijn elleboog.

  16. OMG! Ik ben aan het sparen voor een sporthorloge, maar dat gaat niet zo hard..
    Ik bestel wel altijd mijn telefoonhoesje via smartphonehoesje.nl, maar nog geen andere producten.
    Ik zou dit pakket heel graag willen winnen, omdat ik zo’n 5 keer in de week sport. Dit is fitness, hardlopen, wielrennen, fietsen naar school (16km) en wandelen met mijn hondje.
    Op het moment doe ik dit dus zonder horloge, maar ik zou graag inzichtelijk willen krijgen wat ik nou zoal doe! Soms twijfel ik of ik wel genoeg eet, omdat ik niet goed weet wat ik nou verbrand op een dag.
    Ik kan nog wel een paar redenen verzinnen, maar dat kan vast iedereen! Ik zou dit gewoon heel erg graag willen winnen. Echt!
    Zag de post op mijn telefoon en pakte meteen mijn laptop erbij (toevallig een macbook ook) om een goede reactie te schrijven.

    PS: ik check altijd even je nieuwe posts! Vind het ook leuk om je verhalen te lezen betreft surfen enzo! Ben zelf op surfkamp geweest afgelopen zomer en sindsdien verkocht!

  17. Ooh deze zou ik graag willen winnen!! Ik ben sinds een week begonnen met sporten, omdat ik graag een tweede hernia (en operatie) wil voorkomen!!!

  18. Gaaf! na een tijdelijke hardloopdip ben ik weer aan het trainen geslagen. Mijn oordoppen zijn al hard toe aan vervanging en een fitness en sleep monitor zouden een geweldige hulpmiddel zijn om mezelf te verbeteren 😀

  19. Voor school moet ik mijn persoonlijke data bijhouden, hiermee kan dat natuurlijk super handig en ook voor na deze opdracht helpt het mij misschien mijn slaap te verbeteren.
    Ook zijn deze oortjes ideaal voor als het regent bijvoorbeeld.
    P.S. reageerders moeten hun e-mail adres invullen maar voor de zekerheid heb ik ook maar mijn achternaam vermeld 😉

  20. Over 2 weken ben ik klaar met mijn centrale examens, na deze periode van veel leren wil ik het sporten weer oppakken. Dit pakket zou daar natuurlijk heel handig bij zijn. En na dit jaar ga ik studeren en ik heb al gehoord dat de boeken die ik moet hebben enorm duur zijn. Dus leuke sportgadgets zelf kopen zit er niet in. Hopelijk kun je me nog meer motiveren om te sporten door dit pakket te winnen!