Sportlook tijdens de I Love Health Retreat Bali!

Fashion, Retreats, Sport  /   - 

Wie afgelopen weken de social media kanalen en de blogjes op ILH een beetje heeft gevolgd, kan de I Love Health Retreats in Bali niet zijn ontgaan. Inmiddels zijn beide retreats voorbij, en sta ik (Mirte), niet meer op mijn surfboardje, maar weer met beide beentjes op Hollandse bodem. Maar wat hebben we genoten. Van de bootcamps op het strand, de surflessen, een mountainbiketour door de rijstvelden tot aan alle smoothiebowls, kokossnootjes en gado gado’s. Bali blijft voor ons dé plek om gezond eten, sporten en ontspanning te combineren. En ILH kennende, doen we dat allemaal geheel in stijl. Surfen? Dat doen we in strak en flitsend pakkie. Bootcampen? Ook daarvoor trekken wij een passend outfitje aan hoor.

In dit blogje delen we ons Bali sportlookje. Oftewel, dit zat er afgelopen weken in onze Bali sportbag!

  1. Protest Pistache surf suit €69,99 Een swim/surf suit van Protest, met lange mouw, zodat je goed beschermt bent tegen de zon en voor eventuele uitslag van je surfplank. En natuurlijk fijn dat je geen issues hebt met een bikini die van zijn plek schiet als je een flinke golf induikt! Ideaal pakkie vonden alle retreat-meiden!
  2. Protest Pirate surf suit €49,99 Same same als de Pistache surf suit, maar dan met korte mouw. Deze hebben Daisy en Mirte allebei in de kast!
  3. Superfoodies vegan proteine shake Met al dat vele sporten tijdens de retreat denken we wel aan onze eiwitjes hoor. De shakes van Superfoodies zijn geschikt voor vegans, want ze zijn volledig plantaardig.
  4. Fitbit Iconic Smartwatch €349,00 Wat een top activity tracker! Daisy testte de Fitbic Ionic tijdens de retreats en nog even erna. Binnenkort zal er een uitgebreide review op de site verschijnen. Tot die tijd kunnen we zeggen; aanrader!
  5. Fitshe proteine & energy bars, starterskit €14,95 Voor de bootcamps een energy bar van Fitshe. Of na een van de vele trainingen een protein bar van Fitshe. Allemaal vegan! En hartstikke lekker.
  6. Under Armour sportbag €25,00 Fijne sporttas van Under Armour. Te gekke kleurtjes he? Doet het trouwens ook meer dan goed als strandtas hier op Bali 😉
  7. Under Armour sporttop €30,00 Ons sportpakje voor de bootcamps en de mountainbike tour was van Under Armour. De stof met UA Microthread-technologie droogt sneller, plakt en schuurt niet en rekt mee zonder zweet vast te houden. En het Moisture Transport System voert zweet af en houdt je droog en fris. Een must voor de warmte op Bali.
  8. Dopper waterfles €12,50 Dopper heeft het hele assortiment vervangen met nieuwe, tropische kleuren, genaamd ‘Perfect Paradise Collection’. Waaruit kun je beter je water drinken in Bali dan uit zo’n tropisch flesje? Precies. Dopper it is! Niet alleen cool in je sporttas, ook goed voor het milieu in Bali. Omdat we niet uit de kraan mogen drinken, is er enorm veel plastic afval. Door een Dopper fles bij te vullen uit een watertap, besparen we veel plastic afval. Win-win dus.
  9. Under Armour short €45,00 Ook de sport shorts zijn van Under Armour. Dit kleurtje… zo nice bij een bruine huid!
  10. Under Armour sportschoenen €100,00 Hoewel we op het strand geen sportschoenen nodig hebben (blote voeten!!), kwamen onze Under Armour sportschoenen heel goed van pas tijdens de personal training, een rondje hardlopen en de mountainbike tour.

Wat vind je van onze Bali outfits?! Wat is je favo item?

Liefs Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *