De allerleukste (surf) bikini’s en wetsuits van deze zomer!

Fashion, Sport  /   - 

Dat wéér lieve mensen. Ongelofelijk! Dit is toch de allerfijnste zomer ooit? Kan ‘ie alsjeblieft voor altijd duren!? Het is dat ik gewoon elke dag naar kantoor moet, anders had ik dag en nacht in mijn bikini gelopen! Om toch aan die bikini need te voldoen, heb ik maar gewoon een bestelling bij mijn favo bikini (en wintersport) webshop Blue Tomato geplaatst.

Voor mij is het belangrijk dat het bikini’s zijn die met surfen ook goed blijven zitten. Daarom kies ik meestal voor echte surfmerken. Ze zijn toch anders van pasvorm en kwaliteit dan de ‘normale’ bikini’s van de bekende ketens. Ze krijgen immers meer te verduren dan een bikinietje waarmee je enkel op het strand hoeft te paraderen.

Bij Blue Tomato hebben ze echt álle toffe surfmerken. Voor mij is deze webshop een snoepwinkeltje! Ik ga in september weer naar Bali. Hoewel ik deze keer niet zal surfen i.v.m. mijn grote zwangere buik, heb ik toch echte surfbikini’s besteld. Aankomende Bali trip (en alle weekendjes op het strand in Nederland deze zomer!!) zal ik ze dus wel dragen om lekker te paraderen over het strand. En volgend voorjaar zal ik zeker weer op een plankje in het water liggen en kan ik ze echt aan de surf test onderwerpen!

Ik heb al mijn favoriete surf bikini’s en een surf wetsuit voor je verzameld in deze blog. Wat is jouw favoriet?

O ja, ik mix en match mijn topjes en broekjes altijd. Dat vind ik vaak leuker dan echte setjes. Maar als dat niet jouw ding is, kun je bij elke top of broekje, ook het bijpassende item in de webshop vinden. blue tomato surf bikini's en suits

3 bikini broekjes van O’Neill

O’Neill hipster bikini bottom: Gestreept, fel roze of altijd goed zwart, €29,95

3 bikini tops

blue tomato surf bikini's en suits

Billabong Surf Wetsuit

Billabong Surf wetsuit, €78,95 –> ik heb deze al in all black van 2 jaar geleden. Top ding! Blijft altijd op zijn plek zit, zelfs bij een flinke wipeout! blue tomato surf bikini's en suits

2 bikini tops

blue tomato surf bikini's en suits

Fijne zomer! Geniet van al dat lekkere weer!

Liefs

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *