WIN || 3 x Blueprint Snow Goggle – BSG2 – twv €150

Sport, Win  /   - 

Het kan je niet ontgaan zijn dat ik graag sport. Met een blog als I Love Health, is dat vast geen complete verrassing. Ik vind van alles leuk, maar mijn hart gaat pas echt sneller kloppen van snowboarden. Mijn wintersportgarderobe is op zijn zachtst gezegd ‘uitgebreid’ te noemen. Ik heb heus geen 8 jassen en broeken, maar als je je bedenkt dat je het zo’n 6 dagen per jaar draagt, is alles waarvan je meer dan één exemplaar hebt ‘vrij veel’. Comfort, functionaliteit en kwaliteit staan voorop als het op je wintersportkleding aankomt. En warmte natuurlijk! Maar coole looks op de piste zijn ook zeker niet verboden. En dat geldt ook voor mijn snow goggle (skibril). Een goggle moet natuurlijk perfect zicht bieden en niet beslaan, maar – inderdaad – ook gewoon hele goede looks hebben. Je voelt het bruggetje al aankomen: deze nieuwe snow goggle van Blueprint – de BSG2 – heeft het allemaal. Ik kan niet wachten ‘m uit te mogen testen ergens op een witte bergtop. Maar eerst mag ik er drie onder jullie verloten! Blueprint Snow Goggle BSG

De BSG2 snow goggle in’s & out’s

Het mooie van de BSG2 goggle is dat ‘ie de kwaliteit biedt van een goggle van zeg €200 tot €250. Dat zijn helaas de prijzen van de big brands (je betaalt dus gewoon dik voor de marketing en de ‘naam’). De BSG2 is de helft van die prijs. Nu kost ‘ie namelijk maar €109 (als lanceringsprijs. Daarna kost ‘ie €150). Even alle facts op een rijtje voor je. Of kijk de video gewoon even!

  • Je kunt heel easy van lens wisselen door een magneetsysteem. 10 sterke magneetjes houden de lens op de plaats. Verwisselen doe je in nog geen 5 seconde. Je voelt de kracht van de magneten als je dit verwisselt.
  • Geschikt voor alle weersomstandigheden doordat je zo makkelijk van lens kunt wisselen.
  • En die lens is dus van top kwaliteit, want: hydrophobic coating, Anti-Reflective (A/R) coating, 100% UV protection, super anti-fog en anti-scratch coating. (Google dat maar!)
  • Onbreekbaar frame, hoe hard je wipeout ook is 😉
  • Ook de straps (band) van de BSG2 kun je verwisselen. Voor elk outfitje een bijpassende strap dus. Love it.

Blueprint Snow Goggle BSG

Alle features, uitvoeringen qua lenzen en straps en prijzen vind je op deze site. Blueprint verkoopt de goggle via Kickstarter.com. Ze willen eerst een bepaald aantal bestellingen hebben behaald voordat ze de goggle in productie nemen. Heel tof: binnen 24 uur was dit doel al bereikt! Neemt niet weg dat je natuurlijk alsnog een brilletje kunt bestellen 😉

Blueprint Snow Goggle BSG
Het kostte me zo’n miljoen selfies voordat ik de goggle een beetje fatsoenlijk op de kiek had. NIET TE DOEN, een selfie maken van een refelecterende lens zonder dat je hele huis (incl. bende) te zien is in je bril. Zoals op deze foto dus… Een hele uitdaging…

Oké. Je bent om. Ik voel het! Nu wil je deze Blueprint snow goggle dus heel graag hebben. En dat kan! Ik mag er drie weg geven. Wat moet je doen? Easy as always:

Zo kun je de Blueprint snow goggle winnen

  • Like de Facebook page van Blueprint Eyewear en die van I Love Health.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
  • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij deze Bleuprint Snow Goggle wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

Kun je niet wachten tot je weet of je gewonnen hebt? Neem dan vast een kijkje op de productpage van de BSG2 op Kickstarter.com. Daar bestel je jouw goggle voor een heel fijn prijsje. De normale prijs zal €150 worden. Maar nu kun je nog mee doen met een earlybird pakket vanaf €109!

X

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

184 reacties

  1. Schitterend project van die mannen! Zo zouden er meer mogen zijn… Maar doordat mijn studentenloon het niet zal appreciëren dat ik nog meer uitgeef , vind ik het doodjammer dat ik hen niet kan steunen.Toch zou het leuk zijn om door deze bril mijn skivakantie te kunnen meemaken! #blueprintEyewear #kickstarter Vic Van Nieuwenhuyse

  2. Cool! Na 2 zwangerschappen op 3 jaar tijd en dus een kleine wintersportstop 🙂 is het eindelijk weer tijd om te gaan boarden. Deze bril zou dus supergoed van pas komen!
    Ik hoop dat ook een Belgje kans maakt om iets te winnen? 🙂

  3. Komen de winter gaan we weer naar Oostenrijk en mijn zoon gaat dan snowboarden.
    Deze BSG2 goggle zou echt een super cadeau zijn voor hem. Daarmee suist hij helemaal hip van de bergen af.
    Ik ga duimen. 🙂

  4. Geweldig!! Wat een gave goggle!!! Wij hebben de wintersport alweer geboekt voor 2016. Wat zou het gaaf zijn om met deze goggle de piste van Sölden naar beneden te suizen!!! Ik ga het gelijk delen!! #duimen

  5. Super vet blueprint bsg2. Ik heb heel lang niet gedaan met snowboarden en nu ga ik dit jaar heen in Oostenrijk. het zal super leuk als ik dat heb om ook goed voor mijn ogen. Ik heb erg zin in om gaan snowboarden. ook al zal geweldig vinden als ik dat heb om mee te maken!!

  6. door een oog probleem nooit kunnen skieen omdat ik over gevoelig ben voor zon.. in de sneeuw weerkaats die pijnlijk erg in mn ogen. met deze bril hoop ik eindelijk weer te genieten van de sneeuw

  7. Vanwege het gebrek aan geld voor een mooie bril, ski ik meestal met een goedkope bril. Het lijkt me ontzettend vet om met zo’n skibril op de skipiste te staan! Wat een gave bril!

  8. Ik ga dit jaar twee keer 2 weken werken bij een skischool in Oostenrijk en je weet wat ze zeggen: de eerste indruk is het allerbelangrijkst! Met deze awesome goggle ben ik vast helemaal binnen 🙂

  9. Zou Blueprint dan de eerste zijn die ervoor gaat zorgen dat ik een levenslange relatie aan ga? Want als deze coole bril waar maakt wat die belooft is hij niet stuk te krijgen! JAAAAA ik wil!!!

  10. Omdat ik het tot nu toe al jaren doe met een ski-bril die ik in de sneeuw gevonden heb (naast een rodelbaan, denk dat iemand er vanaf is gevlogen). Het zou super zijn deze bril te winnen, super mooie kleuren en strak design! En een stuk helderder dan mijn gevonden sneeuwbril denk ik 😉

  11. heel gaaf ga binnenkort op wintersport en heb nog zo’n roze skibrilletje van pak m beet 7 jaar terug…echt heel fout dus haha (zo’n baby brilletje) dus tijd voor een nieuwe en waarom niet gelijk goed aanpakken met een blueprint snow goggle? duimen maar dat ik deze toffe prijs win! heb ik meer dan mijn zin:)
    succes allemaal!!

  12. Ik wil deze bril heel graag winnen omdat mijn eigen bril vorig jaar uit de skilift gevallen is en hij natuurlijk weg was tegen de tijd dat ik weer beneden kwam.
    Dus ik zeg: maak me heel erg blij een geef deze gave bril alstublieft aan mij!

  13. Super vette bril! Hij matcht heel goed met mijn jas en aangezien ik die meer dan 6x per jaar draag (ben gezegend met een fanatiek wintersportende familie en schoonfamilie); pick me pick me!!

  14. Jeeee deze wil ik echt graag winnen. Om precies te zijn ga ik over 11 weken en 2 dagen op m’n verjaarag nota benen op wintersport. En dit zou toch wel een mooi cadeau zijn joh!!

  15. Picture this: december de 25e net aangekomen in Oostenrijk, de eerste echte vakantie samen met mijn vriend. Samen gaan we het ski avontuur aan, hij op de latten en ik heb mijn snowboard paraat! Ik ben van top tot teen aangekleed en heb alle ingrediënten bij me om er een onvergetelijke skitrip van te maken….
    Maar dan sta ik boven op de piste, de zon schijnt en het sneeuwt ook nog eens en ik kom erachter dat ik geen (hippe)Blue print snow goggle bij me heb!
    Dit scenario wil ik graag voorkomen door deze gave bril te winnen(:

  16. Wat een toffe bril. Met deze bril maakt het niet uit hoe je naar beneden komt. Je steelt de blitzzzz 🙂 Me carrera is aan vervanging toe. Dit zou de beste vervanger zijn om een aantal snelle kilometers mee te maken. Gewoon omdat het kan.!!!

  17. Nice!!!!
    Ik kan nu al niet wachten tot het 23 januari is want dan sta ik weer lekker op de lattennn!!!!
    Deze bril kan super goed gebruiken, vorige keer ben ik zo ongeveer over de kop gevlogen omdat ik door slecht zicht een hobbeltje miste…… Zo’n mega vette BSG2 goggle zal mij vast helpen in het vervolg wel alles sneeuwbergjes te zien!!!!

    Ik zal hem natuurlijk aan iedereen die het wil horen (en niet wil horen 😉 ) aanbevelen!!

  18. Gave actie en wat een gave bril. Superhandig dat je ook de lens en de straps kunt verwisselen. Ik doe heel graag mee om kans te maken om deze winter superstylish op de piste te staan, mijn snowboardmoves laten qua stijl namelijk wel eens wat te wensen over 😉

  19. Jaaaa, hebben hebben hebben! Super vette bril! Van deze bril alleen al krijg ik zin om weer te gaan skiën :D! Ben geen geweldige skiër, maar als ik val doe ik dat het liefst in stijl! Ps. mijn achternaam staat in mijn mailadres, kies mij! kies mij!!

  20. Super toffe goggle! Na 14 jaar in Fieberbrunn te hebben geboard en geskied weet ik blindelings elke hobbel te vinden die er maar ligt. Met de komst van de verbinding aan Saalbach- Hinterglemm moet er een groot aantal km’s aan pistes weer opnieuw ontdekt worden en dit kan ik natuurlijk het beste ontdekken met de BSG2 goggle! Daardoor kan ik alles goed zien, mocht ik iets niet zien is die val proof en val ik op de piste ook lekker op met deze shiny goggle 🙂