WIN || 3 x Blueprint Snow Goggle – BSG2 – twv €150

Sport, Win  /   - 

Het kan je niet ontgaan zijn dat ik graag sport. Met een blog als I Love Health, is dat vast geen complete verrassing. Ik vind van alles leuk, maar mijn hart gaat pas echt sneller kloppen van snowboarden. Mijn wintersportgarderobe is op zijn zachtst gezegd ‘uitgebreid’ te noemen. Ik heb heus geen 8 jassen en broeken, maar als je je bedenkt dat je het zo’n 6 dagen per jaar draagt, is alles waarvan je meer dan één exemplaar hebt ‘vrij veel’. Comfort, functionaliteit en kwaliteit staan voorop als het op je wintersportkleding aankomt. En warmte natuurlijk! Maar coole looks op de piste zijn ook zeker niet verboden. En dat geldt ook voor mijn snow goggle (skibril). Een goggle moet natuurlijk perfect zicht bieden en niet beslaan, maar – inderdaad – ook gewoon hele goede looks hebben. Je voelt het bruggetje al aankomen: deze nieuwe snow goggle van Blueprint – de BSG2 – heeft het allemaal. Ik kan niet wachten ‘m uit te mogen testen ergens op een witte bergtop. Maar eerst mag ik er drie onder jullie verloten! Blueprint Snow Goggle BSG

De BSG2 snow goggle in’s & out’s

Het mooie van de BSG2 goggle is dat ‘ie de kwaliteit biedt van een goggle van zeg €200 tot €250. Dat zijn helaas de prijzen van de big brands (je betaalt dus gewoon dik voor de marketing en de ‘naam’). De BSG2 is de helft van die prijs. Nu kost ‘ie namelijk maar €109 (als lanceringsprijs. Daarna kost ‘ie €150). Even alle facts op een rijtje voor je. Of kijk de video gewoon even!

  • Je kunt heel easy van lens wisselen door een magneetsysteem. 10 sterke magneetjes houden de lens op de plaats. Verwisselen doe je in nog geen 5 seconde. Je voelt de kracht van de magneten als je dit verwisselt.
  • Geschikt voor alle weersomstandigheden doordat je zo makkelijk van lens kunt wisselen.
  • En die lens is dus van top kwaliteit, want: hydrophobic coating, Anti-Reflective (A/R) coating, 100% UV protection, super anti-fog en anti-scratch coating. (Google dat maar!)
  • Onbreekbaar frame, hoe hard je wipeout ook is 😉
  • Ook de straps (band) van de BSG2 kun je verwisselen. Voor elk outfitje een bijpassende strap dus. Love it.

Blueprint Snow Goggle BSG

Alle features, uitvoeringen qua lenzen en straps en prijzen vind je op deze site. Blueprint verkoopt de goggle via Kickstarter.com. Ze willen eerst een bepaald aantal bestellingen hebben behaald voordat ze de goggle in productie nemen. Heel tof: binnen 24 uur was dit doel al bereikt! Neemt niet weg dat je natuurlijk alsnog een brilletje kunt bestellen 😉

Blueprint Snow Goggle BSG
Het kostte me zo’n miljoen selfies voordat ik de goggle een beetje fatsoenlijk op de kiek had. NIET TE DOEN, een selfie maken van een refelecterende lens zonder dat je hele huis (incl. bende) te zien is in je bril. Zoals op deze foto dus… Een hele uitdaging…

Oké. Je bent om. Ik voel het! Nu wil je deze Blueprint snow goggle dus heel graag hebben. En dat kan! Ik mag er drie weg geven. Wat moet je doen? Easy as always:

Zo kun je de Blueprint snow goggle winnen

  • Like de Facebook page van Blueprint Eyewear en die van I Love Health.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
  • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij deze Bleuprint Snow Goggle wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

Kun je niet wachten tot je weet of je gewonnen hebt? Neem dan vast een kijkje op de productpage van de BSG2 op Kickstarter.com. Daar bestel je jouw goggle voor een heel fijn prijsje. De normale prijs zal €150 worden. Maar nu kun je nog mee doen met een earlybird pakket vanaf €109!

X

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

184 reacties

  1. Als gepassioneerd ski- en snowboardleraar (in de Alpen en overseas) weet je als geen ander hoe belangrijk bescherming tegen -extreme- weersomstandigheden voor je is. Ik heb er een oogaandoening aan overgehouden omdat ik in mijn eerste seizoen te laks was met het (continu) dragen van goede oogbescherming. Daarna heb ik altijd goed geinvesteerd in een goggle, maar zoals je al benoemt: daar hangt een prijskaartje aan!
    Tijdens mijn laatste overseas seizoen in Australie is mijn goggle helaas gesneuveld en staat een ‘functionele, kwalitatieve, comfortabele èn shiny goggle aanschaffen’ op nummer 1 van m’n shoppinglijstje voor het komende Europese winterseizoen!!
    Als sneeuwsportleraar heb je natuurlijk een voorbeeldfunctie, heb je (vaak letterlijk) aanzien en ben je het ideale marketingmiddel..
    De ideale combinatie om deze winactie een goede bestemming te geven

  2. Wauw, wat een te gekke bril! En wat een toeval dat ik er 1 nodig heb! Mijn fijne, oude vertrouwde skibril, is vorig jaar helaas gesneuveld na jarenlange trouwe dienst. Als ik de bril win, kan ik mijn wintersportvrienden op een extra rondje tijdens de après ski trakteren! ??

  3. OMG!!!?? ik ga 4 maanden werken in Kirchberg en daar natuurlijk ook 4 maanden lang boarden!!! Nu ik mijn nieuwe outfitjes heb gescoort heb ik alleen nog zo’n toffe bril nodig!! Helaas zitten al mn centjes al in mn kleding ik ga uiteraard niet voor gek lopen in oosterijk ? Please maak mijn outfits af met deze te gekke blueprint bril?❤️

  4. Deze bril, met uber vette glazen, zal ik graag winnen. Dit jaar ga ik voor het Eerst (met hoofdletter E!) in mijn 25- jarige leven op wintersport. Flinke duit in mijn zak, de vakantie is er (na lang sparen, geen nieuwe schoenen of tassen later…..) nu nog de kleding en bril! Deze bril zou mij al goed op weg helpen, letterlijk.

  5. Eindelijk!! Na 5 lange jaren mogen mijn skilatten nog eens de sneeuw proeven! Na 2 kindjes is het er niet meer echt van gekomen…. Want ik ben naast een health freak en een sportfreak ook een echte mommy freak! Maar dit jaar gaan ze gewoon mee: hoog tijd om er ook freakjes van te maken! ?
    Nu nog een hippe skibril …. Want die van mij is natuurlijk passé…. En we kunnen de piste terug onveilig maken!
    Oostenrijk, here we come!

  6. Jaaaa heel graag!! En heel erg nodig!! Na jaren te hebben geskied overgegaan naar boarden. Maar jeetje. Ja echt jeetje. Zo moeilijk. Na miljoen keer vallen en opstaan, Door niet geziene hobbels, Bulten op mijn hoofd. Omhoog geschoten flut skiebril sta ik flink te hijgen. En wat gebeurd er dan…. juist. Beslagen skiebril. Vervolg? Zie geen knoop. Val nog meer. Nog vermoeider. Schiet niet op. Dus ja, ik wil heeeeel graag deze kekke bril om mn koppie hebben zodat ik mijn boardkusten kan verbeteren!!

  7. Ganz tolle goggle! Twee jaar geleden overstag gegaan om een helm te gaan dragen en ben nog op zoek naar een vette goggle die daar bij past, deze zou fantastisch zijn! Zou graag een van de drie gelukkige zijn. Bij voorbaat dank?

  8. Owwhh die is mooi! en handig, het is vaak duur om meerdere brillen te hebben voor verschillende weersomstandigheden (en het scheelt zoveel in zicht)! Op dit moment heb ik een vrij goedkope bril van Uvex die al zeker 5 jaar oud is en nogal wat krassen heeft. Tsjaa ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren dus ben gaan snowboarden ipv skiën en daarna nieuwe trucjes leren. Je leert met veel vallen en opstaan (vandaar de krassen). Ik zou wel een nieuwe kunnen gebruiken voor deze en vele volgende wintersport vakanties.

  9. Wat een super mooie en handige goggle!
    Handig systeem om de lens te vervangen, dat heb ik wel nodig als het weer ineens omslaat op de piste! En hoe leuk dat je de band kan vervangen! Voor regelmatig een andere leuke band!!!
    I love it!!!! ❄️⛷

  10. Zelf ben ik ook een grote snowboard fan, en kijk elk jaar weer uit naar de wintersportvakantie! Wat een super gave bril, en zo mooi!! Ben heel erg benieuwd, en zou ‘m graag willen testen! ?

  11. Elk jaar weer struggles met veranderende weersomstandigheden en het wisselen van zonnebril naar snow goggle. Alles in één is de perfecte oplossing. Daarnaast zorgt deze bril ook voor een shinende vertoning op de piste, wat natuurlijk nooit verkeerd is. Nu ik sinds een week ineens tóch nog wel op wintersport ga dit jaar is deze prachtige goggle een zeer welkome aanvulling voor mijn winterse garderobe!

  12. Super gaaf!!! 😀 Vorig jaar niet op wintersport geweest, ga binnenkort verhuizen en houd geen geld over voor de laatste ski-trends… Juist ik (!) ben iemand die graag fashionable op de piste staat!!!!

  13. Super tof!! Die wil ik wel graag voor op wintersport, ideaal! Ik ga lekker met kerst dit jaar! Een goede bril is belangrijk voor mij omdat ik al erg gevoelige ogen heb. X Flora Munster

  14. Wát een supertoffe goggle!!!
    Voor iedere wintersportvakantie probeer ik mijn outfit aan te vullen met iets nieuws, want alles in één keer aanschaffen is niet te betalen. Zeker niet in combinatie met zo n dure vakantie! Vorig jaar geïnvesteerd in een pak en een helm zodat ik die niet meer hoef te lenen. Het enige wat nu nog ontbreekt is een goede goggle…!
    Deze goggle van Blueprint vind ik écht heel gaaf!!!
    T lijkt me geweldig hiermee over de pistes te sjezen op mn board dus ik like en deel jullie blogpost in de hoop dat ik de gelukkige winnaar word. I Love Health volg ik al lange tijd op facebook en nu ik Blueprint Eyewear ook heb geliked, ga ik deze natuurlijk ook in de gaten houden!

  15. Oooooh, ik wil deze super vette bril echt graag winnen voor mijn zusje! Ze doet een opleiding tot snowboardinstructrice en moet komend seizoen weer richting Oostenrijk. Natuurlijk ga ik haar als verrassing opzoeken (wat ze dus nog niet weet), dus dit zou dan een super leuk surprisecadeautje zijn! Heel, heel, heel vet!

  16. Ik moet deze bril gewoon hebben! Ik ben een skilerares dus iedereen kijkt als je langs komt met je groepje dus dan kan zo’n super vette goggle het helemaal afmaken. En ik maak dan al helemaal reclame voor het merk blue print eyework. Want als mijn collega’s zien hoe vet en hoe fijn deze bril is wilt iedereen hem natuurlijk! Omgggg dit zou zo vet zijn om deze bril te winnen!!

  17. Omdat ik alles herken wat je schrijft en daarom ook zo nieuwschierig ben naar deze mooie nieuwe goggle. En niet onbelangrijk is board al drie jaar met een barst in m’n goggle… Dus fijn als ik deze kan vervangen! X

  18. Prachtige bril! Kan niet wachten om op ski-vakantie te vertrekken. Dit jaar heb ik als BRCA-drager alle preventieve operaties laten uitvoeren om een kanker-vrije toekomst tegemoet te gaan. Het was loodzwaar door heel veel complicaties. Maar nu ben ik weer helemaal fit en gezond en kan ik niet wachten om terug op de latten te staan! En toevallig is het vandaag ook mijn verjaardag 😉