WIN || 2 x PUMA outfit & training!

Sport, Win  /   - 

Vorige week vloog ik met PUMA naar Londen voor de introductie van een nieuw paar trainingsschoenen: PUMA Ignite XT. Lucky me! Samen met Dailylin, Healthyfans, Glamour en Women’s Health stapten we woensdagavond in het vliegtuig om op donderdagochtend een pittige training in hartje Londen te krijgen om de nieuwe XT’s te testen.

puma londen ignite XT Donderdagochtend half 7 werden we gewekt met een grote tas met een geweldige nieuwe PUMA outfit: top, BH, broek, sokken en natuurlijk de Ignite XT’s. En alles was gedacht! De outfit zat als gegoten. Hop, de taxi in naar het Tate Modern Museum. Daar was namelijk onze training. Met fantastisch uitzicht over de Thames en Londen kregen we een pittige boks training van een paar lokale bokshelden. Love it! puma londen ignite XT

Op 8 september wordt de PUMA Ignite XTs in Nederland geïntroduceerd tijdens een pers & blogger event en ik mag twee van mijn lezers uitnodigen mee te doen! Als jij één van de lucky ones bent, krijg je ook de volledige PUMA outfit die wij dragen op de foto’s. En ik kan je zeggen: daar ga je heel blij mee zijn! puma londen ignite XT

Hoe kun je de PUMA outftit + ticket winnen?

puma londen ignite XT - what are you training for De slogan van deze PUMA campagne is: What are you training for? In Londen werd ons dit ook gevraagd en wij mochten dit op een grote muur schrijven. Aan jou dus ook de vraag:

What are you training for?

Laat dit in de comments onder deze blog weten en misschien win jij wel één van de twee event tickets + PUMA outfits! Vergeet niet ook je mailadres te vermelden.

Good to know:

  • Het event vindt plaats op dinsdag 8 september van 10.00u – 12.00u, in Amsterdam.
  • Vrijdag 4 september maak ik de winnaars bekend onder de blog. Houd dit dus goed in de gaten!

De PUMA Ignite XT is vanaf 7 september te koop bij Sport2000, Perry en Primo (Belgie). De kledingcollectie is alleen te koop bij Perry en PUMA.com.

Veel succes!!! Ik ben héél benieuwd naar al jullie leuke antwoorden!

Liefs,

Daisy puma outfit londen ignite XT puma londen ignite XT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

207 reacties

  1. I train to boost my self-confidence because if I can take control over my body and health then I believe that I can overcome any obstacles or challenges in my life. I train for a warrior mindset!

  2. Gave actie, zeg! Ik train om steeds beter te worden in dansen (en flexibeler te worden) en daarnaast train ik voor mijn allereerste 10K in Amsterdam (en het liefst onder het uur). Waarom? Omdat hardlopen en dansen mij helemaal happy maakt en op die manier even heerlijk mijn hoofd leeg kan maken!

  3. For LIFE! Wanneer ik train ben ik van de wereld en de wereld is van mij. Tijd is obsoleet in het hart van een atleet. Blaas negativiteit er uit en inhaleer het ‘nu’. The ‘nu’ you :). <3

  4. Ik train voor de Rothaarsteig in Duitsland. Verder zit ik op een atletiekvereniging wat erg gezellig om het samen over het hardlopen te hebben. Ook op de zondagochtend zijn we weer samen van de partij. Zalig!! Maar nieuwe schoenen komen toch wel eens van pas!!

  5. Ik train om weer fit te worden en me weer wat beter te voelen. De endorfine die door je lichaam suist na een goede workout is ook niet mis!

  6. Ik train voor de 80 van de Langstraat. 80 Kilometer wandelen. Ik wil dit binnen 12 uur voltooien.Moet lukken, maar zal wel pijn doen.

  7. goedenavond ik ben na een 3 dubbele beenbreuk en een zeer lang revalidatieproces aan het trainen voor 2 halve marathons waarvan de eerste de halve van Haarlem op 27 september zou geweldig zijn om een nieuwe outfit te hebben voor dit evenement want zou echt een topprestatie zijn om hem uit te lopen aangezien ik vorig jaar rond deze tijd nog met een brace liep en hooguit 2 kilometer kon wandelen

  8. Ik train voor alle geweldige hikes die ik ga doen gedurende mijn reis naar Midden Amerika. In het bijzonder wil ik naar het hoogste punt van Costa Rica. In de vroege ochtend klimmen naar de top van de berg om de zon te zien opkomen! #dreams#

  9. What am i training for?

    Makkie, ik ben aan het trainen voor een hardloopwedstrijd..
    En als ik die gehad heb train ik weer voor de volgende..
    en de volgende…
    Ik ben namelijk ook besmet met het virus dat rond gaat!
    en daarbij heeft mijn lichaam wel baat!
    Weg met de vetjes op mijn buik…
    Dat is waarom ik vaak nog even de sportschool in duik..
    je grenzen verleggen en sportief bezig zijn..
    daarbij voel ik me pas echt fijn!
    een strakke buik is dan mooi meegenomen..
    Met mijn nieuwe lifestyle moet dat wel goedkomen.
    Ik hou van gezonde dingen maar ontzeg mezelf niets..
    Dat is ook waarom ik vaak nog een chocolaatje biets..
    Gezondheid en sporten op een leuke manier..
    daarmee doe ik mezelf alleen maar plezier!
    Bij sporten moet je je goed voelen en niet omdat het moet..
    Want dan verval je snel in je oude patroon en pak je snel iets zoet..
    Daarom hoop ik deze actie te winnen..
    dan ben ik buiten zinnen!:)

  10. What am i training for? Eind dit jaar wil ik mee doen aan mijn eerste paaldanswedstrijd. De reguliere paaldanslessen zijn behoorlijk intensief, maar de komende maanden wil ik de sportschool vaker bezoeken om extra (kracht) trainingen te doen want dit kan ik wel gebruiken. Paaldanskleding is echter wat minimaal om in een reguliere sportschool te dragen.. dus deze outfit zou zeer welkom zijn! 🙂

  11. Ik train voor mijn reis volgend jaar. Om mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde op te krikken heb ik besloten om mijn 30e verjaardag op Madeira te vieren. Alleen. Ik ga 2 weken heen. waarvan 1 week wandelen, en activiteiten doen en de 2e week heerlijk genieten op Porto Santo. Omdat ik alles eruit wil halen wat er in zit, wil ik lekker fit zijn.

  12. Waarom ik vol passie, enthousiasme en heel veel plezier train? Om dat te omschrijven heb ik maar een paar woorden nodig: training makes me happy!

  13. Ik train voor de strong viking run brother edition. Samen met mijn sportbuddy. Het wordt tijd onze tijd te verbeteren van de vorige keer, 19 km lopen in minder dan 2,5 uur! Het belooft ontzettend zwaar te worden want de weersomstandigheden in Oktober zijn niet altijd ideaal. Maar wij beesten die 19 km!

  14. Ik had niet verwacht dat ik het ooit echt zou zeggen. Maar ik ben tevreden met mijn lichaam. Ik train nu eigenlijk voor een betere conditie. Ik vind het heerlijk om te sporten en heb het ook nooit gedaan om af te vallen, ik wil een betere conditie zodat ik meer kan presteren. En stiekem natuurlijk voor een race door sloten etc heen.. Daar wilde ik mn conditie ook voor verbeteren!

  15. Ik zit al zes jaar op atletiek en heb elk seizoen nieuwe schoenen nodig. Lijkt me supergaaf om deze schoenen eens te proberen. De vorige keer dat ik puma schoenen had was ik erg tevreden. Helaas is het aanbod niet zo groot dus dit is de perfecte kans. Zou het superleuk vinden om deze te winnen!

  16. ik ben aan het trainen om me zelf lekkerder in mijn vel te voelen en meer conditie op te doen.
    Daarnaast natuurlijk prettig als ik er wat strakker uit zie en wat kg zou verliezen!.
    Maar in eerste instantie dus voornamelijk voor meer conditie, zodat ik langer kan spelen (voetballen) met mijn zoontjes en ze niet zien dat mama al buiten adem is. Stimuleert hun natuurlijk ook he!.