WIN || 2 x PUMA outfit & training!

Sport, Win  /   - 

Vorige week vloog ik met PUMA naar Londen voor de introductie van een nieuw paar trainingsschoenen: PUMA Ignite XT. Lucky me! Samen met Dailylin, Healthyfans, Glamour en Women’s Health stapten we woensdagavond in het vliegtuig om op donderdagochtend een pittige training in hartje Londen te krijgen om de nieuwe XT’s te testen.

puma londen ignite XT Donderdagochtend half 7 werden we gewekt met een grote tas met een geweldige nieuwe PUMA outfit: top, BH, broek, sokken en natuurlijk de Ignite XT’s. En alles was gedacht! De outfit zat als gegoten. Hop, de taxi in naar het Tate Modern Museum. Daar was namelijk onze training. Met fantastisch uitzicht over de Thames en Londen kregen we een pittige boks training van een paar lokale bokshelden. Love it! puma londen ignite XT

Op 8 september wordt de PUMA Ignite XTs in Nederland geïntroduceerd tijdens een pers & blogger event en ik mag twee van mijn lezers uitnodigen mee te doen! Als jij één van de lucky ones bent, krijg je ook de volledige PUMA outfit die wij dragen op de foto’s. En ik kan je zeggen: daar ga je heel blij mee zijn! puma londen ignite XT

Hoe kun je de PUMA outftit + ticket winnen?

puma londen ignite XT - what are you training for De slogan van deze PUMA campagne is: What are you training for? In Londen werd ons dit ook gevraagd en wij mochten dit op een grote muur schrijven. Aan jou dus ook de vraag:

What are you training for?

Laat dit in de comments onder deze blog weten en misschien win jij wel één van de twee event tickets + PUMA outfits! Vergeet niet ook je mailadres te vermelden.

Good to know:

  • Het event vindt plaats op dinsdag 8 september van 10.00u – 12.00u, in Amsterdam.
  • Vrijdag 4 september maak ik de winnaars bekend onder de blog. Houd dit dus goed in de gaten!

De PUMA Ignite XT is vanaf 7 september te koop bij Sport2000, Perry en Primo (Belgie). De kledingcollectie is alleen te koop bij Perry en PUMA.com.

Veel succes!!! Ik ben héél benieuwd naar al jullie leuke antwoorden!

Liefs,

Daisy puma outfit londen ignite XT puma londen ignite XT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

207 reacties

  1. ik train om straks als slechtziende toch fulltime te kunnen blijven werken en ook voor mijn twee kindjes te kunnen blijven zorgen! Soms ben ik volledig in paniek omdat mijn ogen mij steeds meer in de steek laten en voel ik mij volledig hulpeloos maar met yoga en wat lieve vrienden gaat het na een tijdje wel weer! Deze Puma-outfit zal vast heerlijk zitten en en mij stimuleren om door te gaan en mij niet verdrietig te voelen!

  2. Voor mijn zoontje… Na de zwangerschap blijkt dat ik nu al een jaar nauwelijks meer vooruitkom en dus ben ik begonnen met trainen zodat ik straks met mijn zoontje kan rennen in de speeltuin (en mijn man weer een sexy vrouw heeft)

  3. Ik train voor mijn gezochtheid en omdat ik het erg leuk vind om iedere dag een rondje te rennen. Een passie.
    Ik train op dit moment voor de loop in Gouda

  4. Ik train omdat ik daar gelukkig van wordt en me goed erdoor voel. Mijn volgende doel is de new york marathon in 2016 onder de 4 uur. Dat gaat heel hard werken worden maar ik heb er nu al zin in!

  5. Trainen doe ik zowel voor mezelf als voor anderen. Voor mezelf omdat ik op zoek wil gaan naar grenzen (en net ietsje verder), mezelf uit wil dagen (en verbeteren) en sporten gewoon oprecht fantastisch vind! Voor anderen omdat ik elke week zo fit mogelijk op het hockeyveld wil verschijnen om een zo groot mogelijke bijdrage aan de teamprestatie te leveren. Daarnaast is het misschien ook een lichtelijke verslaving, want dát gevoel na een workout is onvervangbaar!

  6. Ik train omdat het mijn grootste passie is.
    Trainen is zo veel meer dan bijvoorbeeld alleen afvallen of aankomen.
    Vroeg deed ik het zelf ook om af te vallen echter door te leren kom je er achter dat het een levenstijl is wat heel je leven positief beïnvloed.
    Sinds ruim een jaar doe ik vooral crossfit en dit was precies de uitdaging die ik nodig had.
    Het gevoel van een PR breken of een hele zware workout gedaan te hebben is niet in woorden uit te drukken. Zo blij als een klein kind als je een PR breekt en tegelijk de teleurstelling als je er dichtbij zit en het lukt net niet. Van beide leer je en maakt je als persoon sterker. Op dit moment ben ik in de WW terecht gekomen wat alles behalve leuk is echter ik voel mij zo sterk en positief en ben er van overtuigd dat dit door het trainen komt.Alsof ik heel de wereld aan kan ook als het tegen zit. Eigenlijk is trainen voor mij de beste therapie. Zonder trainen zal mijn leven een stuk saaier, luier en negatiever zijn.
    Afgelopen 2 weken heb ik mij voorbereid op mijn eerste 8EM,veel te kort natuurlijk echter zegt het wel iets over mijn doorzettingsvermogen en vertrouwen dat ik opgebouwd door het trainen. Ik word mij elke dag bewuster waarom ik dit doe en wat het mij heeft opgeleverd. Training is the best way to change your life.

  7. Wauw! Super gave winactie! Ik doe crossfit en ik train hard om naar de Lowlands throwdown te gaan en over een aantal jaar hopelijk naar de regionals! (Europese kampioenschappen).

  8. Ik train in de eerste plaats omdat ik een geweldige sport heb gevonden waar ik gewoon supergoed in wil worden en nog jaren mee wil doorgaan. Daarnaast doe ik mijn best om mijn overgewicht kwijt te raken.
    Daarnaast train ik met hardlopen om mijn conditie te verbeteren, grenzen te verleggen en mee te doen aan evenementen. En natuurlijk voor het fijne gevoel achteraf.

  9. Na een aantal jaar trainen voor zichtbare buikspieren, om strakker te worden en om er goed uit te zien in een bikini.. Ben ik eindelijk op het punt gekomen om te trainen voor mezelf! Omdat ik het leuk vind en het me een geweldig gevoel geeft!

  10. ‘The best road for progress and reaching Your goals, is your own road’ ik train voor mijzelf begonnen met het leegmaken van mijn hoofd, endorfine aanmaken, het geluksgevoel proeven vervolgens ingeschreven voor de strongsisterrun voor volgend weekend maar ondertussen trots op de progressie de verandering van mijn lijf en uithoudingsvermoge. ik fiets ik ren en ik sta in het krachthonk in de sportschool ik train omdat het kan het is mijn hobby tegenwoordig en ik voel me zoveel beter dan een jaar geleden de beste motivatie ooit; je gevoel, het geluk ?

  11. Ik train om mijn bloedsuikerspiegel zo laag mogelijk te houden ☺ Hoe meer koolhydraten ik verbrand des te minder insuline ik hoef te spuiten ☺ Slim toch ? Het gave gevoel (en positieve energie) wat ik van sporten krijg daar kan niets anders aan tippen ♥

  12. Inmiddels ben ik vier jaar bewust bezig met mijn levensstijl. Mijn trainingsdoelen zijn in de loop der tijd veranderd. Ik voel me nu fitter, energieker en sterker dan ooit te voren. Waar ik nu voor train? Voor een fit, energiek en sterk lichaam mijn hele leven lang. Ik hoop straks als 65-plusser ook nog te kunnen bewegen in zo’n kek Puma outfitje ?

    Liefs,

    Anouk

  13. Ik train, om de eerste stap te zetten naar een leven waarin ik fitter en gezonder ben. Als student geneeskunde vond ik niet altijd de tijd om te sporten of gezond te eten, maar daar wil ik nu komaf mee maken. Ik heb genoeg depri momentjes gehad omtrent mijn levensstijl, overtollige kilo’s en gebrek aan lichaamsbeweging, en wil hier dringend iets aan doen. Mijn persoonlijke trainer, mijn vriend, motiveert me in deze eerste weken om te blijven volhouden, om die nieuwe levensstijl te integreren in mijn dagelijks leven. Want ik geloof dat het dat is, een manier vinden om een gezonde lifestyle te integreren, door op een andere manier mijn vrije tijd in te delen. Ik ken mezelf, en weet dat ik een extra motivatie nodig heb in die eerste weken/maanden om vol te houden. Maar ik geloof in het adagio “een gezonde geest in een gezond lichaam” en wil hier vanaf nu dan ook hard aan werken. (Paradoxaal genoeg was me dat in het verleden te moeilijk…)

    En ergens, omdat ik een vrouw ben en blijf, wil ik ook trainen om me beter in m’n vel te voelen. Ik wil me weer sexy voelen, vol zelfvertrouwen. Ik geloof dat dit me ook in m’n job erg gaat helpen om beter te presteren…

    Ik denk dan ook dat zo’n gloednieuwe outfit me een volle portie energie zou leveren, en me op moeilijke momenten zou motiveren om toch de deur uit te gaan. Uit zelfkennis weet ik soms wel dat extra duwtje in de rug kan gebruiken. Ik hoop ook dat, eens ik zelf een gezondere levensstijl heb aangenomen en me weer fit voel, ik hiermee andere mensen kan inspireren en motiveren om hetzelfde te doen.

    Het zou voor mij echt een geweldig mooi cadeau zijn.