WIN || 2 x PUMA outfit & training!

Sport, Win  /   - 

Vorige week vloog ik met PUMA naar Londen voor de introductie van een nieuw paar trainingsschoenen: PUMA Ignite XT. Lucky me! Samen met Dailylin, Healthyfans, Glamour en Women’s Health stapten we woensdagavond in het vliegtuig om op donderdagochtend een pittige training in hartje Londen te krijgen om de nieuwe XT’s te testen.

puma londen ignite XT Donderdagochtend half 7 werden we gewekt met een grote tas met een geweldige nieuwe PUMA outfit: top, BH, broek, sokken en natuurlijk de Ignite XT’s. En alles was gedacht! De outfit zat als gegoten. Hop, de taxi in naar het Tate Modern Museum. Daar was namelijk onze training. Met fantastisch uitzicht over de Thames en Londen kregen we een pittige boks training van een paar lokale bokshelden. Love it! puma londen ignite XT

Op 8 september wordt de PUMA Ignite XTs in Nederland geïntroduceerd tijdens een pers & blogger event en ik mag twee van mijn lezers uitnodigen mee te doen! Als jij één van de lucky ones bent, krijg je ook de volledige PUMA outfit die wij dragen op de foto’s. En ik kan je zeggen: daar ga je heel blij mee zijn! puma londen ignite XT

Hoe kun je de PUMA outftit + ticket winnen?

puma londen ignite XT - what are you training for De slogan van deze PUMA campagne is: What are you training for? In Londen werd ons dit ook gevraagd en wij mochten dit op een grote muur schrijven. Aan jou dus ook de vraag:

What are you training for?

Laat dit in de comments onder deze blog weten en misschien win jij wel één van de twee event tickets + PUMA outfits! Vergeet niet ook je mailadres te vermelden.

Good to know:

  • Het event vindt plaats op dinsdag 8 september van 10.00u – 12.00u, in Amsterdam.
  • Vrijdag 4 september maak ik de winnaars bekend onder de blog. Houd dit dus goed in de gaten!

De PUMA Ignite XT is vanaf 7 september te koop bij Sport2000, Perry en Primo (Belgie). De kledingcollectie is alleen te koop bij Perry en PUMA.com.

Veel succes!!! Ik ben héél benieuwd naar al jullie leuke antwoorden!

Liefs,

Daisy puma outfit londen ignite XT puma londen ignite XT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

207 reacties

  1. Wat gaaf! Ik train voor een gelukkig leven. Een leven waarin ik me niet druk hoef te maken over een vetje dat over mijn broek valt of over wat andere mensen van me vinden. Een leven waarin ik optimaal kan genieten en lekker in mijn vel zit. Ik train voor mezelf. Om een betere versie van mezelf te worden.

  2. Ik train voor mijn wereldreis! Over een paar maand ga ik ervoor, dan reis ik naar o.a. Schotland. Ik wil daar in 1 dag de Ben Nevis kunnen beklimmen, de hoogste berg van de Schotse Highlands 🙂 Dus… trainen trainen trainen aan mijn conditie!

  3. Ik train om fit te blijven, sterker te worden en me lekker in mijn vel te blijven voelen. Ik ben laatste maanden meer bezig met krachttraining / crossfit en voel me er super bij! Daarnaast train ik ook om even met mezelf bezig te zijn, een me-momentje waar ik enorm van kan genieten.

  4. Ik ben aan het trainen…. Om weer in balans te komen. Ik heb een heftige twee jaar achter de rug waarbij ik veel verlies ervaringen heb gehad. Hierdoor was ik niet meer mijzelf en heb ik mezelf voorbij gelopen. Het trainen en sporten helpt mij om weer gelukkig te zijn met wie ik ben!

  5. What are you training for?

    Power
    U-turn (healthy, energy, relaxed)
    Muscles
    Attractive sportive body

    ….en dan train je met het Puma outfit in stijl aan deze doelen.

  6. Al een tijdje zat ik niet zo lekker in mijn vel. Daarom ben ik beginnen lopen. Een hele uitdaging, aangezien ik echt niet zo het lopende type ben. Maar sinds mijn vriend mee is beginnen lopen om mij te motiveren begin ik het steeds leuker te vinden en zelfs uit te kijken naar de volgende looptraining. Volgend jaar wil ik, eens ik een beetje in vorm ben, er ook nog boksen bijnemen (door de foto’s in dit bericht begint het weer extra te kriebelen!).

    Ik train dus momenteel met als doel voor ogen: 5 km lopen in 30 minuten (iets wat me nog nooit eerder is gelukt) en terug lekker in mijn (strakke?) lijf zitten!

    En hopelijk dat lijf ook nog eens in zo een mooi puma-pakje te steken! Fingers crossed !

  7. Ik train om… aan te komen. In gewicht, en dan met name in spiermassa. Ik doe veel krachttraining en probeer daarbij het juiste en genoeg te eten. Het is voor mij zowel een fysieke als mentale zware uitdaging, maar ik hoop dat het gaat lukken!

  8. What are you training for?

    Ik train om de beste versie van mij zelf te worden. Ik wil gezond zijn en lekker in mijn vel zitten daarnaast leegt sporten mijn hoofd heel erg. Om goed in mijn vel te zitten bereik ik door heerlijk te sporten en in mijn geval te crossfitten. Ik voel me daar super goed bij en leer daardoor ook mijn grenzen verleggen en mijzelf zo vit en gezond mogelijk te voelen. Heerlijk. Ik zit nu met een blessure waardoor ik niet zo hard kan gaan als ik zou willen maar stapje voor stapje gaan we weer terug naar het stadium om goed in mijn vel te zitten!

  9. What are you training for?

    Ik train, omdat ik een betere versie van mezelf wil worden. Ik hou van hardlopen en probeer dit twee tot drie keer per week te doen. Daarnaast doe ik nog een aantal keer per week aan krachttraining. Ik ben al drie jaar bezig om een goed en passend sportritme naast mijn drukke baan te behouden. Ik vind dit lastig, omdat ik onregelmatig werk en daarnaast in mijn vrije tijd nog een opleiding volg. Kortom soms is het lastig combineren, maar ik wil dit volhouden. Ik vind het gevoel na een training altijd zo fijn. Dit maakt dat ik trots op mezelf ben. Als je er dan ook nog eens fabulous uit ziet in een mooie outfit 🙂 Dit zou zeker welkom zijn!

  10. I’m training to be the best version of me. Een heerlijke sportieve reis waar ik elk moment van geniet… Enjoy the journey, enjoy the ride ;-)!
    That’s it. Uiteraard heb ik doelen, mijlpalen, focuspunten, en stel ik die telkens bij. Grensverleggend dus…. 🙂 Maar ik train voor mezelf. Om beter te worden. De beste versie. Sterker. Sneller. En die fijne kriebeltjes als de work-out er weer op zit ;-)! Op dit moment ben ik stiekem in mijn hoofd aan het nadenken waar mijn nieuwe uitdaging gaat liggen. Hardlopen is mijn passie, kracht oefeningen vind ik gaaf en stoer en doe ik er graag bij… eigenlijk houd ik van elke uitdaging op sportief gebied, maar trainen doe ik voor mezelf en om de beste versie van mezelf te worden. En daar ben ik nog niet!! Maar trainen én er fashionable uitzien is natuurlijk WIN-WIN… deze fantastische outfit zou me zeker helpen én ik heb dinsdag nog een gaatje in mijn agenda de 8e ;-)! Let’s GOOOO!! PS ik was al jalooeeers toen ik jullie event en kleding zag… wow!! Leek me een een fantastische les :-)!

  11. Waar train ik voor?
    Ik train nu niet meer om fit te zijn ( ik ben namelijk al 17 kg afgevallen en al zeg ik het zelf, ben ik redelijk fit haha).
    Ik train nu voor mijn aller eerste MMA (mixed martial arts) partij. Ik train om sneller te zijn in mijn bewegingen, voetenwerk en stoten.
    Ik train nu om te winnen en om uiteindelijk de beste te zijn.
    Ik train 6 dagen in de week en het varieert van kickboksen en boksen, naar brazilian jiu jitsu en worstelen.

  12. What are you training for?

    Ik train om mijn grenzen te verleggen, om mij steeds weer te kunnen verbazen waartoe mijn lichaam eigenlijk in staat is! Door veel te trainen behaal ik ook nog eens mijn ‘droomlichaam’, dat de jaren voor ik zoveel ging sporten een beetje verloren is gegaan.

    Ik train om pesters van vroeger die mij een slecht zelfbeeld gaven en vonden dat ik nooit wat bereikte, de mond te snoeren en te laten zien dat ik wel degelijk doorzettingsvermogen heb!

    Ik train omdat ik competetief ingesteld ben en ontzettend gemotiveerd ben om de halve marathon te lopen in een snellere tijd dan mijn vriend.. Hihi.

    Ten slotte train ik om mezelf te zijn, omdat ik het leuk vind en om het dagelijkse leven ongeveer 5/6 keer per week even achter me te kunnen laten voor wat het is!

  13. What are you training for?

    Ik train vooral omdat ik het heerlijk vind om mijn grenzen op te zoeken, mezelf uit te dagen, mezelf sterker en beter te zien worden. En dat dit effect heeft in mijn hele dagelijkse leven is prachtig.
    Inmiddels weet ik dat ik behoorlijk hypermobiel ben en het ook belangrijk is om mijn lichaam sterk te houden. Sterker nog, momenteel zit ik bij de orthopeed die mij gaat helpen om zo goed mogelijk met mijn blessures om te gaan en nog sterker te worden.
    Een extra motivatie heb ik niet nodig maar een beloning voor mijn doorzettingsvermogen en geduld is absoluut welkom puma!

  14. Ik train omdat ik dan eventjes nergens aan denk. Niet die dagelijkse beslommeringen, niet dat gekke verleden, niet die typische drukmaakdingetjes om niets. Gewoon ik en mijn omgeving…en een hoop gehijg en gezweet!

  15. Ik ben met mijn ‘verloofde’ (wat nog steeds raar klinkt) bezig om in shape te komen voor de bruiloft. Hoe? 5 keer per week ’s ochtends 7km hardlopen! Dan verslijten je schoenen snel.. Daarbij is zo’n gave outfit de perfecte motivatie als ’s ochtends om 5 uur (!) de wekker gaat!! Helemaal welkom dus!!!