3 x Nike: Fuelband SE || Pro Bra Collectie || Butterfly Jacket

Fashion, Health  /   - 

Afgelopen maand was een lekker Nike maandje! Ik behoorde tot de lucky ones die de nieuwe Nike Fuelband SE mocht testen. Maar ook werd ik uitgenodigd voor een private fitting session in het nieuwe Waldorf Astoria (wowwww wat mooi) voor de nieuwe Nike Pro Bra collection. Waar ik naast twee te gekke sport BH’s ook nog een nieuw vest uit de Tech Collection kreeg… Als een kind zo blij. Maar daar kun je je vast iets bij voorstellen.

Nike Fuelband SE

Ik wilde ‘m al zo lang… en yes, nu eindelijk in mijn bezit: de nieuwe Nike Fuelband SE. Dit is de second edition (daarom SE) activity tracker van Nike. nike fuelband SE

Dankzij de Fuelband blijft geen beweging meer onopgemerkt. Je stelt de band in met jouw gegevens: leeftijd, lengte, etc… maar belangrijker nog: je doel. Ik heb de Fuelband ingesteld op 3000 fuels per dag. Dit is iets boven gemiddeld, aldus de Nike installatie. Ik houd wel van een challenge! Fuels zijn de punten die Nike toekent aan je activiteiten. Hoe meer beweging, hoe meer fuels. Door op de knop op de Fuelband te drukken, zie je hoeveel fuels je die dag hebt behaald. Het viel mij behoorlijk tegen! Je moet echt flink wat doen, voordat je die 3000 fuels haalt. Voor mij werkt het heel motiverend om eens een extra rondje te lopen, ‘s avonds toch nog een run te maken als ik eigenlijk geen zin heb, of de trap te pakken. Alles om die fuels te halen! Het is een strijd met je zelf, maar ach, als je er beter (en fitter) van wordt, why not!?

Je koppelt je Fuelband aan de app op je telefoon, waardoor je snel kunt checken hoe het ervoor staat met de fuels per dag, week of maand. Mocht je gaan hardlopen, fietsen of een andere sport doen, kun je dit ook via je app instellen.

Voorheen nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar nu wel! En voor een fijn(er) prijsje; voor €99,- is de Fuelband SE van jou. Te koop via Nike.

Nike Pro Bra collection

Wat een plaatjes zijn het hè?! Weg met alle saai witte en zwarte sport bh’s, welkom kekke kleurtjes en printjes. Maar vooral: weg met sport bh’s die zo strak zitten dat je van een meisje mét boobies verandert in een jongentje. Dat trauma had ik tot een jaar of 15 en heb ik net verwerkt… dus ik ben erg blij met de komst van de nieuwe Nike Rival Bra, één van de vier modellen uit de Nike Pro bh collectie. Dit is de roze, bovenste bh van de foto. Nike Pro Bra collection - Nike Rival & Nike Fierce

Nike Pro Rival

Deze sport BH geeft de perfecte ondersteuning bij high impact sporten (zoals hardlopen), maar zorgt er ook voor dat je borsten niet platgedrukt worden. Fijn toch?! Zoals je ziet is de BH voorgevormd. Na een rondje gerend te hebben kan ik bevestigen dat je meisjes goed op hun plek blijven, dat ‘ie heerlijk zit en goede ondersteuning geeft. De BH is in maar liefst 25 maten verkrijgbaar, dus voor vrijwel iedere vrouw is de juiste maat te vinden. Wist je trouwens dat maar 20% van de vrouwen de juiste BH maat draagt?! Check dat dus eens goed!  Te koop via Zalando.

Nike Pro Fierce

Oef… met deze BH (onderste op foto) in mijn bezit ben ik nóg meer gemotiveerd om mijn buik zo strak te krijgen dat ik in enkel een sport BH kan trainen (oké, en in een broekje). Zonde namelijk om deze te gekke sport BH te verstoppen onder een ander shirt, vind je ook niet? De Fierce is geschikt voor sporten met een medium impact, zoals fitness. Het materiaal is super zacht en de BH zit dan ook heerlijk. Ook deze BH is een klein beetje voorgevormd. Topper! Te koop via Zalando.

Nike Tech Butterfly Jacket

Nike Tech Butterfly Jacket Een superfijn vest uit de nieuwe herfst Tech Pack collectie. Het paarse vest heeft een aantal hele leuke details. Zo zit er een grote schuine, contrasterende zwarte rits in met daar aan een fluorescerend geel koordje, leuk! De achterkant van het vest zorgt voor het butterfly effect (zie foto’s via site Nike). Het materiaal is echt heerlijk. Niet te dik, niet te dun. Dit vest gaat zeker mee op mijn reis! Maar ook heerlijk om thuis in te chillen of aan naar de sportschool. Te koop via Nike.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 reacties