Win || 12-delige Nutribullet twv €100!

Win  /   - 

Je ziet ze regelmatig in recepten op ILH voorbij komen: kiemgroenten. En dat is niet voor niets. Kiemen zijn namelijk erg gezond. Ze bevatten veel vitaminen, mineralen, eiwitten, enzymen en vezels. Daarnaast hebben de meeste kiemen een heerlijke smaak en zijn daarom erg lekker op brood of door een salade. Maar nu zijn we bij ILH heel benieuwd hoe creatief jullie zijn met kiemen! Daarom deze leuke winactie!

Win een Nutribullet met #ilovekiemen!

Het enige wat je hoeft te doen is een lekker gerecht met kiemgroenten maken en deze op Instagram posten met de #ilovekiemen! Je maakt zo kans op een 12-delige Nutribullet t.w.v. €100! Wij kunnen niet meer zonder de Nutribullet in onze keuken. Wat een top ding! Je hakt en mixt er alles mee fijn en hij is zo schoon. Die wil je, geloof ons maar!

Je kunt kiemen bij de supermarkt kopen. Wij halen ze meestal bij Albert Heijn, maar je vindt ze tegenwoordig in vrijwel alle supermarkten. Kies je favo kiemsoort uit! Om er een paar te noemen: prei-, kikkererwten-, tarwe-, broccoli- of rode bieten kiemen. Of misschien wel de meest bekende kiemen: taugé of alfafa?! kiemen salade, gezond, radijs

Wat moet je doen om de Nutribullet te winnen?

1. Bedenk, maak en fotografeer een heerlijk gerecht met kiemgroenten.
2. Plaats deze op Instagram (zorg dat je account niet op privé staat, anders kunnen we de foto niet checken!
3. Voeg #ilovekiemen toe in je beschrijving en tag @ilovehealth_ in de foto.
En wie weet maak jij kan op deze mega toffe 12-delige Nutribullet t.w.v €100, daarnaast ontvang je een maand lang gratis tarwegrassap! nutribullet winactie kiemen
Wij zijn heel benieuwd naar jullie inzendingen!
X Daisy & Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties

  1. Waauw, wat gaaf! Kan je dit echt winnen? Ik zou hier heel graag mee willen experimenteren en kijken wat voor heerlijke sapjes ik ermee kan maken. Lijkt mij heerlijk om tussen door even een smoothie te maken op mee te nemen of lekker als je net wakker bent. Eigenlijk op elk moment gewoon!(:

  2. Waauw, wat gaaf! Kan je dit echt winnen? Ik zou hier heel graag mee willen experimenteren en kijken wat voor heerlijke sapjes ik ermee kan maken. Lijkt mij heerlijk om tussen door even een smoothie te maken op mee te nemen of lekker als je net wakker bent. Eigenlijk op elk moment gewoon!(: