5 x hippe hotspots in Arnhem

Food  /   - 

Eerlijk is eerlijk, in het westen van Nederland hebben ze altijd net een streepje voor wat betreft hippe eettentjes.  Maar het is inmiddels 2017 en ook in het oosten van het land schieten de (gezonde)winkeltjes en restaurantjes als paddenstoelen uit de grond.  Die overigens ook nog eens onwijs hip(ster) zijn! Wij houden er van. Dus wanneer je in het oosten bent, breng dan vooral even een bezoekje aan deze fijne hotspots in Arnhem. Niet perse allemaal healthy, wel allemaal heel erg leuk! 

Hotspots in Arnhem

Rawsome

Ik overdrijf niet, maar echt alles op de menukaart is meer dan de moeite waard. Van lekkere en gezonde smoothies tot een goed gevulde soep of salade. Hier kun je prima terecht voor een verantwoord ontbijtje of lunch, maar ook voor een lekker zoetigheidje tussendoor! Rawsome vind je aan het Brouwersplein 7 in Arnhem.

Mimint

Healthy, vol en gezellig. De leukste bio super van Arnhem!  Je vindt hier potten vol homemade granola, ‘healthy’ chocolade, maar ook verse biologische groenten en fruit. Je vindt Mimint aan de Klarestraat 1a & Turfstraat 15 in Arnhem.

Iveau Burgers & Wijn

Voor de lekkerste burgers en een goed glas wijn ga je in Arnhem naar Iveau. De burgers  zijn gemaakt van eerlijke, verse producten. Weet wat je eet, is een belangrijk motto van dit leuke tentje. Daar zijn we het bij ILH helemaal mee eens! Je vindt Iveau aan het Kleine Oord 78 in Arnhem.

Hemels

Naast alle prachtige taartjes, serveren ze hier ook een ‘all day breakfast’, dus je kunt de hele dag door wentelteefjes, American pancakes of scones bestellen!  Liever iets hartigs? Hier kun je ook heerlijke gezonde salades en broodjes bestellen! Je vindt Hemels aan de Kerkstraat 3 in Arnhem.

Zafvino

 

Een kleine aanvulling op de blog door Dais!

Afgelopen zondag at ik met mijn schoonfamilie bij Zavfino in Arnhem. En wat was dat lekker! Het concept is tapas-achtig, maar je kunt ook voor een eigen hoofdgerecht kiezen. Wij gingen voor een hele berg antipasti en andere kleine gerechtjes, die we met elkaar deelden. Mijn favorieten: de Zafvino platter en de burratta. De sfeer en het interieur in de zaak zijn top! Aanradertje. Je vindt Zafvino op de Zwanenstraat in Arnhem.

Weet jij nog leuke hotspots in Arnhem? Wij zijn benieuwd!

Liefs Mirte

(& dus een beetje van Dais)

Foto: Hemelslekker.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  1. Hej. Dit zijn stuk voor stuk fijne plekjes. En er zijn er nog zoveel meer. Oa bos&heij , first eet en cosi. Een klein foutje; Mimint zit al een tijdje nog maar op 1 plek, op de turfstraat.