4 x de leukste sapbarren in Rotterdam

Food, Good Food Spot, Health  /   - 

Rotterdam barst van de leuke (healthy) hotspots! Eettentje hier, koffiezaakje daar en bergen leuke sapbarretjes! En daar gaat deze blog over: de leukste sapbarren van Rotterdam. Welke mag je niet missen? Je leest het hier!

De leukste sapbarren in Rotterdam

1. Sajoer

Misschien wel de bekendste sapbar van Rotterdam! Sajoer is een heerlijk sapbarretje waar je niet alleen van een sapje kunt genieten maar ook een acai bowl kunt bestellen of een stukje bananenbrood kan nemen! Ze hebben ruime keuze en er is voor iedereen wat wils. Fijn om even op te laden en weer verder te gaan met je dag vol energie.

Een bericht gedeeld door Sajoer (@sajoer) op

2. Smoothie Company

Druk? Haast? Geen probleem! Smoothie Company is ideaal voor als je die smoothie maar niet uit je hoofd krijgt, maar ook onderweg bent. Er zijn genoeg smoothies en juices te koop maar voor een salade of panini kun je ook terecht. Ze hebben van alles! De sapjes zijn opgedeeld in verschillende categorien en ook mogelijk als to go.

3. Baker & Moore

In het hartje van Rotterdam zit Baker & MooreCreate it yourself is hier het motto. Je kunt je gerechten en sapjes zelf samenstellen zoals jij het lekker vindt! Klant is koning is hier goed toegepast. Ontbijtje, versgeperst sapje of toch een Marco Polo salade. Kan allemaal!

4. Rawfood kitchen

Tribestlife Rawfood kitchen heeft een menu waar je u tegen zegt. De smoothies en juices worden bereidt met een slowjuicer, wat ze heerlijk voedzaam en vers maakt. Maar geen nood, als je trek hebt neem je toch een heerlijke lunch erbij? Want een salade of zelfs sushi staat hier ook op de kaart!

5. Mr. Beans

Oké, de naam doet je misschien denken aan koffie. (Ja, dat hebben ze ook. En ja, die is fantastisch) Maar wij zijn vooral fan van Mr. Beans om de voedzame smoothies die ze hier verkopen. Onwijs kleurlijk en gewoon erg lekker. Ook leuk, Mr. Beans is opgericht door comedytrio Nootjez. Zij weten wel hoe je een gezellig sfeertje moet creëren. Top!

Wat vind jij de leukste sapbarren in Rotterdam? Welke is jouw favoriet? Laat het weten in de comments! 

Liefs,

Sterre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties