Kokos frambozen ijsjes

De zomer is in aantocht en dat vraagt om ijs, heel veel ijs en het liefste heel gezond ijs! Dus vandaag een recept voor de allerleukste, lekkerste en gezondste ijslollies, van onze vegan queen Sanne van Linvingthegreenlife.nl. Heerlijk voor op een warme dag of gewoon als toetje! (Of voor mij nu ik op Ibiza zit!!! Waarom heb ik deze ijsjes hier nog nergens gevonden!?)

Ingrediënten Kokos frambozen ijsjes

Voor 4 stuks (afhankelijk van de grootte van je vormpjes)

  • 120 ml kokosmelk of kokosyoghurt
  • 3 eetlepels kokosrasp
  • 2 theelepels dadelsiroop of kokosbloesemsuiker
  • Handjevol verse frambozen

Bereidingswijze Kokos frambozen ijsjes

  • Meng in je blender de kokosmelk, kokosrasp en de dadelsiroop door elkaar en giet deze in je ijsvormpjes.
  • Doe vervolgens in elk vormpje 3 of 4 frambozen en steek het ijsstokje erin.
  • Zet de vormpjes in je vriezer en laat deze minstens 4 uur staan.

kokos framboos ijsjes Enjoy!!

Ken jij nog leuke, lekker en gezonde ijs variaties? Deel ze in de comments onder dit bericht. Sharing is caring! x Daisy

BewarenBewaren

Geef een reactie

16 reacties

  1. Soortgelijke ijsjes maak ik wel eens met geitenmelk kefir ipv kokosmelk.
    Wie houdt er nu niet van probiotische ijsjes….;)