Kwark met aardbeien, munt en zwarte peper uit de tuinen van A.Vogel

Ontbijt, Recepten, Toetjes, Win  /   - 

Zoals je weet staat gezondheid hoog in het vaandel bij I Love Health. Want we eten en drinken het liefst zo natuurlijk mogelijk. Verse en onbewerkte producten, daar houden we van. En dat geldt niet alleen voor voeding. Ook de verzorging van je huid en je lichaam doen wij het liefst op een zo natuurlijk mogelijke manier.

Je kunt biologisch eten en sporten, wat heel goed is, maar wanneer je vervolgens allerlei chemische middelen op je huid smeert of inneemt, dan is dat vrij tegenstrijdig. Denk bijvoorbeeld aan crempjes, make–up, en medicijnen. Vaak zijn mensen zich er niet van bewust dat dit soort middelen alles behalve natuurlijk zijn. We hebben allemaal onze kwaaltjes, zitten soms niet lekker in ons vel of hebben last van hooikoorts. Juist in dit soort situaties, wanneer je lichaam om een beetje extra hulp vraagt, is het verstandig om te kiezen voor producten met een natuurlijke basis.

Mijn bezoek aan de A.Vogel tuinen

Een heel goed voorbeeld daarvan is A.Vogel. Van cremes tot  slaapproducten en van kruidenzout tot weerstand. Ze bieden een heel uitgebreid assortiment aan. Je kent vast wel een van hun producten. Zo gebruik ik bijvoorbeeld al jaren Herbamare, natuurlijk zout dat zij hebben verrijkt met verschillende kruiden.  Of hun echinaforce creme. Ideaal voor droge plekjes op de huid. Het mooie aan hun producten is dat ze ook echt daadwerkelijk gemaakt zijn van producten uit de natuur en geheel biologisch worden verbouwd. Sterker nog, 70% van alle ingrediënten die ze gebruiken groeien gewoon in Nederland. Echt! Onlangs bracht ik namelijk een bezoekje aan de ‘grondstoffenfabriek’ van A.Vogel, en heb ik gezien hoe alles groeit en bloeit in hun prachtige enorme tuinen. In t’ Harde, midden op de Veluwe, staan velden zo groot als voetbalvelden, vol met bloemen, planten en kruiden die ze gebruiken voor hun producten. We kregen een uitgebreide rondleiding en zagen zo elk plekje van de tuinen. Ontzettend mooi, leuk en interessant om te zien! Zeker met dat heerlijke zonnetje van laatst erbij! En het leuke is dat iedereen de tuin kan bezoeken. Geniet van de prachtig bloeiende tuinen en de rust, of pluk zelf wat verse kruiden om mee naar huis te nemen, want ook dat kan daar. Zo maakte Daisy met de verse kruiden een heerlijk gerecht.

A.Vogel tuinen

Recept: Kwark met aardbeien, munt en zwarte peper

Zin in een pittig ontbijtje, dat net even wat anders is, maar onwijs goed in deze tijd van het jaar past? Dan is dit wat voor jou! De ingrediënten, aardbeien en munt, vonden we ook in de tuinen van A.Vogel.

De combinatie van kwark en aardbeien is altijd goed. Net als de combinatie aardbeien en munt. Strooi er nog een beetje verse zwarte peper over en je het een lekker spicy, gezond ontbijtje. Succes gegarandeerd!

Ingrediënten kwark met aardbeien, munt en zwarte peper

 • 200 gram kwark of (plantaardige) yoghurt
 • Een flinke bak aardbeien
 • Een paar blaadjes verse munt
 • Zwarte peper
 • Optioneel: honing

Bereiding kwark met aardbeien, munt en zwarte peper

 1. Neem een kommetje en vul die met kwark.
 2. Was de aardbeiden en verwijder het steeltje.
 3. Snijd de verse munt fijn.
 4. Verdeel de aardbeien over de kwark en top af met de verse punt.
 5. Strooi tot slot wat zwarte peper over de kwark.
 6. Houd je van zoet, roer dan nog wat honing door de kwark.

A.vogel recept aardebeien, kwark, munt en peper, kwark met aardbeien Simpel, gezond, maar mega lekker! Enjoy!

Meer foto’s van de A.Vogel tuinen in ’t Harde.

A.Vogel tuinen

A.Vogel tuinen A.Vogel tuinen A.Vogel tuinen

Liefs,

Daisy & Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties

 1. Wat een top actie natuurlijk wil ik dit graag winnen..en deze toffe kampeer reis innen. Samen met mijn hobby slapen onder de sterren hemel en ons 1jarig jubileum vieren….met de vogels en vlinders die om de tent heen zwieren. Of ik dit zie zitten? Zeker te weten ?☀ mijn tassen staan klaar! Lekker ontstressen na he behalen van me diploma en het harde werken tussendoor.

 2. Wow wat een Geweldige aktie?
  De reden dat ik schrijf is dat ik mezelf en mijn vriendin wel een cadeau verdienen. Iedereen verdiend het I know.
  Ik heb een heftige periode(jaren) achter de rug en merk dat ik van binnen mezelf aan ontdekken ben ook in de natuur vind ik mijn rust (hsp persoon) ik woon alleen en merk de maatschappij is hard heel hard en heb met wat problemen lopen vechten en Geef Nooit op. Merk dat ik liever milder naar mezelf wordt. Nu is mijn contract ook niet verlengd pfffff maar hey koppie op. Dit in kleine lijnen vind ik wel dat ik mag hopen dat ik win en dan gun ik het mijn lieve vriendin ook! Liefs ginny