Win || 3 x Frecious slow juice energiepakket twv €135

Win  /   - 

Zijn jullie al bezig met jullie goede voornemens? Zo ja, dan hebben wij goed nieuws voor je, want met deze derde winactie begin je helemaal fit en fruitig aan het nieuwe jaar! Omdat I love Health drie jaar bestaat mogen we namelijk van Frecious 3 x het slow juice energiepakket weggeven. Want wanneer je fit bent gaat alles net even makkelijker en is het leven een stuk leuker! Het pakket bestaat uit een combinatie van juices die zorgen voor een goede nachtrust en juices die je juist een energieke start van de dag geven. De sappen van Frecious bestaan voor 100% uit onbewerkte en verse ingrediënten. Gedurende 14 dagen drink je dagelijks een Frecious Slowjuice en een health shot. Wanneer je welke moet gebruiken staat exact beschreven in de dagelijkse info die je ontvangt. Helemaal uitgedacht en kant en klaar!

Wat zit er in het Frecious slow juice energiepakket?

 • 7 zuiverende slowjuices
 • 14 speciale ‘Love Energy’ juices (100ml)
 • 7 speciale ‘Relaxzzz’ juices (100ml)
 • 14 citroen health shots
 • 1 pompflacon magnesiumolie
 • 14 praktische adviezen voor direct meer energie (Deze tips ontvang je 2 weken lang elke dag via de mail)

Meer info vind je hier.

Zo kun je het Frecious energiepakket winnen

 • Like de Facebook pagina van Frecious en I Love Health.
 • Klik op VIND IK LEUK onder aan deze blogpost.
 • Laat bij de comments weten waarom jij het Frecious energiepakket wil winnen. Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kunnen we de winnaars moeilijk traceren. Veel succes!

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

Frecious energiepakket

Veel succes!

xxx

Daisy & Mare

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

90 reacties

 1. HOERA!

  DE WINNAARS VAN HET FRECIOUS SLOW JUICE ENERGIE PAKKET ZIJN BEKEND!

  Nadine Broers, Marlon van Bekkum & Elsbeth Johanne

  VAN HARTE GEFELICITEERD!

  Willen jullie een mail sturen naar mail@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan zorgen we er voor dat jullie je pakket zo snel mogelijk in huis hebben! Alvast heel veel plezier ervan!

  Aan alle anderen: Heel erg bedankt voor de deelname en leuke reacties!

  Liefs,
  I Love Health

 2. Oeh, dit zou fijn zijn! Zoals zowat iedereen ben ik ook aan mijn goede voornemens begonnen, en dit zou een super gave kickstart zijn. 😀

 3. Ook ik begonnen met n gezondere manier van leven & aan t werk om wat kilo’s kwijt te raken! Dit pakket zou mij hier enorm bij helpen. #happy#healthy#energy!

 4. Jaaa I need this!!! ??
  Na de feestdagen en mijn sportschool die ging verbouwen (en dus 2 weken dicht was ?) heb ik een beetje verzaakt. Zo ben ik weer intens moe en mega verkouden ? en voelt het goed mezelf weer te focussen op de gezonde levensstijl ??.

  Back on track is het motto voor 2016!

  ✌?️

 5. Lijkt me super gaaf vinden om te winnen! Vorige jaar begonnen met het “gezonde”leven en alles omgegooid, toen 10 kg afgevallen en dit jaar wil k nog wat afvallen en meer met krachttrainingen gaan doen, daarom lijkt mij dit super om te winnen zodat ik thuis ook nog eens heerlijke gezonde sapjes kan maken want die vitamines,daar kan ik niet meer zonder van :):)

 6. Voor het nieuwe jaar heb ik al de energie nodig ..voor mezelf om voor anderen te zorgen en dat betekent dat ik mezelf af en toe voorbij loop. Verzorg nu iemand die ernstig ziek is..en nog meer van dat soort zorg dus ik kan alle energie gebruiken voor mezelf. Zodat ik door kan gaan..ze rekenen op mij..dus ik wil fit zijn en op dit moment ben ik dat nog niet..dus geef mij ENERGIE!! en een goede nachtrust heb ik dan ook nodig voor de volgende dag.

 7. Ik zou dit pakket graag voor manlief willen winnen. Wat zou het fijn zijn om op deze manier ook hem op het goede spoor te kunnen krijgen! Ik ben zelf al redelijk goed op weg met gezond eten en leven, maar hij wil nogal eens roet in het eten gooien met z’n voorliefde voor o.a. fastfood, chips en chocola, wat voor mij dan natuurlijk lastig is te weerstaan 😉 Hopelijk krijgt hij op deze manier ook meer zin en interesse in gezond eten, wat voor ons allebei in het voordeel zou kunnen werken 🙂

 8. Bij een overschot aan nachtdiensten, sociaal doen en tussen door nog keihard trainen, kan ik dit wel een beetje gebruiken. Dat gemekker over goede voornemens, nieuwe healthy lifestyle laat ik weg, want ik ben zo ie zo altijd lekker bezig. ;).

 9. Geen idee of ik nog op tijd ben, maar ik waag het er graag op. Dit pakket komt echt als geroepen! Ik wil graag een sappenkuur doen, maar kan door mijn gezondheid (ziekte van Lyme) niet zelf aan de slag met de juicer en blender e.d.
  Ik was aan het overwegen of ik mijn ouders zou vragen weer voor me te juicen, maar ze hebben al zoveel werk met me, dat ik daar eigenlijk niets aan toe wil voegen. Het pakket zou een win-win situatie opleveren voor mij (gezonde sappen binnenkrijgen zonder anderen er voor ‘lastig te vallen’.)
  Wie de gelukkige winnaar ook wordt: geniet ervan.
  Groetjes, Marlon

 10. Gewoon om het eens uit te proberen. Ben in voor leuke dingen, nieuwe dingen aparte dingen, maar bovenal wil ik een keer lekker detoxen en een kilootje of tien kwijt!

 11. Oeh, dit zou zo fijn zijn! Ik ben inderdaad gestart met mn goede voornemens.. Alleen de gezonde sapjes, en het wat en wanneer en hoe ik zo fit mogelijk blijf hiermee, vind ik lastig.. Nu is alle begin moeilijk, maar dit pakket zou wel echt een extra duwtje in de goede richting zijn! 🙂