Win || 3 x I Love Health Boek

Win  /   - 

I Love Health bestaat deze maand en dat vieren we! En wel met 3 waanzinnige winacties! Dit is de tweede winactie. Doe je mee?! Het I Love Health boek mocht natuurlijk niet ontbreken tussen de drie prijzen. Daarom geven we vandaag 3 x het I Love Health boek weg! Het boek staat vol healthy tips, top 10 lijstjes en heerlijke recepten. Ook vind je handige traningsschema’s in het boek en vertel ik je alles over krachttraining, yoga en hardlopen. Dit healthy lifestyle boek is geschikt voor iedereen; van de beginnende health lover tot de meer gevorderde!

Heb je het I Love Health boek nog niet in huis en wil je dat wel heel graag!? Doe dan snel mee met de winactie! Wij eten ondertussen nog een stukje (gezonde) taart (waarvoor je ook een heerlijk recept in het boek vindt!)

Kun je niet wachten tot je weet of je het I Love Health boek gewonnen hebt? Bestel het dan hier zonder verzendkosten!

cover I love health

Zo kun je het I Love Health boek winnen!

 • Like de Facebook pagina van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
 • Laat in de comments hieronder waarom jij het I Love Health boek wilt winnen! Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kunnen we de winnaars moeilijk traceren. Veel succes!

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

xxx

Daisy & Mare

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

164 reacties

 1. Lieve Daisy & Mare,

  Had jullie bericht helaas op facebook gemist (zit er niet zoveel meer op, oeps!), maar ben super blij dat ik gewonnen heb! Kan niet wachten om hem te lezen en te gebruiken!! 🙂

  Liefs,
  Selena

 2. HOERA!

  DE WINNAARS HET I LOVE HEALTH BOEK ZIJN BEKEND!

  Selena Harmens, Kelly Slot & Michelle van Wijngaarde

  VAN HARTE GEFELICITEERD!

  Willen jullie een mail sturen naar mail@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan zorgen we er voor dat jullie je boek zo snel mogelijk in huis hebben! Alvast heel veel plezier ervan!

  Aan alle anderen: Heel erg bedankt voor de deelname en leuke reacties!

  Liefs,
  I Love Health

 3. Allereerst gefeliciteerd met de eerste 3 jaren! Op de naar de volgende jaren met nog meer inspiratie en heerljke recepten. Inspiratie en heerlijke recepten is de reden waarom ik graag het boek zou willen winnen. Het is voor mij een complete ‘gids’ die ik veel zou willen en kunnen gebruiken.

 4. Ik doe heel graag mee! Mijn achternaam is van der Berg. Ik zou supergraag willen winnen, omdat ik dit boek helaad niet voor kerst heb gekregen 🙁 & je recepten altijd erg goed hier bevallen! 😉 En natuurlijk: nieuw jaar, nieuwe voornemens. Waar een gezonde lifestyle ook bijhoort 🙂

 5. Ik doe al mijn best om gezond te leven. Toch gaat dit met vallen en opstaan. Het boek lijkt me vooral handig als ruggensteun wanneer het weer even moeilijker gaat.

 6. Ik deze helaas niet onder de kerstboom heb gevonden! Hij stond bovenaan mijn lijstje! Het lijkt me fijn om je receptjes en tips in een boek fe hebben!! Zodat me vriend naast me op de bank niet steeds hoeft te zeggen “doe dat ding nou eens weg” maar ik zit dan jou receptjes te lezen!! Hahha!

 7. ik zou hem graag willen winnen omdat ik m’n leven wil omgooien. Van veel te veel suikers naar gezond! tot nu toe maak ik vaak de recepten vanaf de pagina maar een boek zou nog handiger zijn!

 8. Jouw boek staat nu al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar november is een verjaardagmaand en december spreekt voor zich! Ik ben blut! 😉
  Ik sport best veel, maar echt healthy kan ik mezelf nog niet noemen. Ik merk dat eten lastig is en dat ik hier wat begeleiding in mis. Ik heb zo’n voorgevoel dat jouw boek mij kan helpen naar een healthy ik! Kan ik ook mooi weer werken aan mijn goede voornemen voor 2016. 🙂

 9. Geweldig! Ik volg I Love Health al tijden op Instagram en Facebook en ben gek op de receptjes die elke keer weer gepost worden! ik vind het erg belangrijk om gezond maar vooral ook lekker te eten en ben mega benieuwd naar al de lekkere receptjes en tips die in dit leuke boek staan! Ook zodat ik samen met mijn vriend weer wat uurtjes in de keuken kunnen staan, omdat we allebei gek zijn op koken en bakken! Ik waag super graag een kansje en heb alle stappen gevolgd!! Fingers crossed! ❤️??

 10. Ja, heel graag!! Het lijkt mij het ideale boek om me te ondersteunen bij mijn gezonde levensstijl. Ik heb al een aantal jaar reuma en ben er inmiddels achter dat ik door het vermijden van toegevoegde suikers me beter voel: ik heb minder last van ontstekingen en vermoeidheid. En daarnaast moet ik ook blijven bewegen, om mijn lijf soepel te houden en mijn spieren sterk te maken. De site inspireert me enorm, dus hoe mooi zou het zijn als ik alles in een boek ineen heb 🙂