I Love Bali update // De nieuwste blogs op I Love Bali

Bali, Travel  /   - 

Naast I Love Health heb ik natuurlijk ook nog het zonnige zusje van I Love Health, namelijk I Love Bali. Hier verschijnen regelmatig blogjes over het oh zo fijne Bali. Ik ben net terug uit Bali en het voelt nu alweer heel ver weg. Dus dwaal ik nog even af en neem ik af en toe een kijkje op I Love Bali. Hieronder een warm, zonnig en vooral jaloersmakend overzichtje van alle blogs op I Love Bali van de afgelopen weken.

De 12 beste beach clubs van Bali!

Ultiem relaxen op een zonnebedje bij het zwembad of juist op een van de barkrukken in het zwembad aan de poolbar. Sowieso een cocktail in je hand, want zo heurt dat bij een beach club in Bali. Ik presenteer u, in willekeurige volgorde, de 12 beste beach clubs van Bali!

Bali, hotspots, update

5x toffe hotspots in Seminyak

Hoewel Canggu stiekem onze favoriete plek op Bali is, heeft Seminyak ook heel veel leuks te bieden. Het is er net iets drukker en groter dan in Canggu en je vindt hier ook grotere winkelketens als H&M. Heb jij een tripje naar Seminyak op de planning staan, dan mag je deze hotspots zeker niet overslaan!

Bali, hotspots, update

Tips // Wat te doen op Gili Trawangan

Een trip naar Bali is, als je het ons vraagt, niet compleet zonder een bezoekje aan de Gili eilanden. Aangezien wij een paar maanden lang op Bali verblijven, kon deze trip niet uitblijven. Echter is er na de aardbeving van afgelopen augustus wel behoorlijk wat veranderd op Gili Trawangan. Zo bestaat de welbekende Food Night Market niet meer en worden veel resorts opnieuw gebouwd. Toch is het zeker de moeite waard om het eiland te bezoeken, het heeft nog veel moois te bieden en je draagt meteen je steentje bij aan de heropbouw. Lees hier onze favoriete to-do’s.

Bali, hotspots, update

Must see // Dit moet je zien op Nusa Penida!

Wil je aan de drukte van ontsnappen en nog mooiere natuur ontdekken dan je tot nu toe al hebt gezien? Dan moet je wat ons betreft echt naar Nusa Penida! In slechts 35 minuutjes varen bereik je een compleet andere wereld. Zeker weten dat je geen hoogtepunten mist op Nusa? Lees hier onze must-sees!

Bali, hotspots, update

4 x mooie villa’s in Canggu & Berawa

Canggu is al jaren mijn ‘thuisbasis’ in Bali. Voor €100 per nacht heb je in Amsterdam een klein vies oud aggenebbis (ja ik houd van overdrijven) hotelkamertje, maar in Bali een super stylish 3 bedroom villa in met private pool. Er zijn zo veel mooie villa’s in Canggu, Berawa en de rest van Bali!? Snap je nu waarom ik zo graag op Bali kom 😉 Hier vindt je de mooiste villa’s in Canggu en Berawa.

Bali, hotspots, update

4 x must do’s in Singapore tijdens je visa run

Singapore is toch geen Bali? Klopt, maar mocht je Bali uit moeten voor een visa run dan raden wij zeker aan om naar Singapore te gaan. Het is echt de moeite waard om hier een paar dagen te vertoeven! Er zijn mega veel toffe must do’s in Singapore!

Bali, hotspots, update

Mijn ervaring met mindfulness op Bali!

Drie jaar geleden raakte ik in Bali aan de praat met een Nederlandse chick die al een tijdje in Bali woonde: Nadja van Osch. Ze bleek een mindfulness coach te zijn, die vooral Nederlandse vrouwen coacht in Bali maar ook online trajecten aanbiedt. Ik besloot om een coaching traject bij haar te volgen. Ik had me nooit eerder verdiept in dit onderwerp, en vroeg me ook af of dit niet te zweverig was voor mij. Maar omdat Nadja zelf erg down to earth op me overkwam, had ik het vertrouwen dat het wel goed zou komen. Ik ben het avontuur aangegaan, en heel blij dat ik dit heb gedaan.

Bali, hotspots, update

De tofste Day & Beach Clubs in Uluwatu

Een vakantie naar Bali is natuurlijk niet compleet zonder een dagje beach clubben. De ene beach club is nog mooier dan de andere. Zeker in Uluwatu, het schiereiland onder Bali, vind je de allermooiste beachclubs, als je het ons vraagt. De stranden zijn hier het witst, het water het blauwst. En dat maakt het toch wel echt ‘picture perfect’ toch?

Bali, hotspots, update

Wat was jouw favo blog op I Love Bali?

X Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *